تخم مرغ با اسفناج وپنیر
موارد اولیه
- یک دسته برگ اسفناج
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز متوسط
- یک حبه سیر
- 9عدد تخم مرغ
- دو قاشق غذاخوری شیر
- یک سوم فنجان پنیر پارمسان
- دو قاشق غذاخوری پودر گوجه فرنگی
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
دستور پخت
- برگ های اسفناج را در یک چهارم آب بخوبی بپزید تا جایی که آب آن کاملاً تبخیر شود.
- در کاسه مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و در آخر پودر گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید.
- سیر و پیاز خرد شده را به اسفناج های پخته افزوده و مخلوط تخم مرغ و ادویه را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا برای دو دقیقه با هم بپزند.
- سپس پنیر پارمسان را خرد کرده و روی کوکوی تهیه شده بریزید تا کاملاً بپزد.
منبع:/hel30.com
دیدگاهتان را بنویسید