تخم مرغ با اسفناج وپنیر

موارد اولیه

  • یک دسته برگ اسفناج
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز متوسط
  • یک حبه سیر
  • 9عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری شیر
  • یک سوم فنجان پنیر پارمسان
  • دو قاشق غذاخوری پودر گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

دستور پخت

  1. برگ های اسفناج را در یک چهارم آب بخوبی بپزید تا جایی که آب آن کاملاً تبخیر شود.
  2. در کاسه مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و در آخر پودر گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  3. سیر و پیاز خرد شده را به اسفناج های پخته افزوده و مخلوط تخم مرغ و ادویه را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا برای دو دقیقه با هم بپزند.
  4. سپس پنیر پارمسان را خرد کرده و روی کوکوی تهیه شده بریزید تا کاملاً بپزد.

منبع:/hel30.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.