اسکاچ مرغ
موارد اولیه
- مرغ خام چرخ کرده =300 گرم
- سس خردل= 1 قاشق مربا خوری
- سس فلفل= 1 قاشق مرباخوری
- تخم بلدرچین =10 عدد
- کنجد= به میزان لازم
- پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن= به میزان لازم
دستور پخت
- در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
- تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید.
- از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید.سپس آن را در تابه سرخ کنید.
منبع:ashpazonline.com
دیدگاهتان را بنویسید