استیک گریل شده با سس تایلندی

موارد اولیه

  • سویاسس= نصف فنجان
  • آبلبمو تازه= نصف فنجان
  • کره =2 ق سوپ خوری
  • شکر= 1 ق سوپ خوری
  • پودر کاری= 1 ق سوپ خوری
  • سیررنده شده= 3 حبه
  • فلفل قرمز رنده شده= 1 عدد
  • گوشت راسته مخصوص استیک 800= گرم

دستور پخت

  1. در یک ظرف سویا سس ، آبلیمو ، کره ، شکر ، پودر کاری ، سیر و فلفل را با هم مخلوط تا یک سس بدست آید .
  2. گوشت های استیکی را در یک ظرف بزرگ ریخته وسس را روی آن ریخته و به مدت 4 ساعت تا یک روز در یخچال قرار داده سپس ظرف حاوی استیک را از یخچال درآورده تا به دما محیط برسد سس را در یک تابه ریخته وحدود 2-3 دقیقه روی شعله گهر طرف استیک را بین 8 تا 10 دقیقه گریل میکنیم سپس آنها را در یک ظرف ریخته و 5-7 دقیقه کنار بگذارید وقتیاز میگذاریم تا به جوش بیاید .
  3. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد داغ کرده و استیکها را به سس آغشته و داخل فر میگذاریم و استیکها کمی خنک شدبه قطعات کوچکتر برش میزنیم و در صورت تمایل با برنج یا نودل سرو میشود.

منبع:cooking.akairan.com

6 نظر برای استیک گریل شده با سس تایلندی

  1. سلام
    توضیحات شماره ۲ گویا نیست لطفا شفاف تر توضیح دهید
    با تشکر

    پاسخ
  2. سلام توضیحات نامفهوم لطفا اصلاح کنید تا بتونیم مثل بقیه دستورات خوشمزه استفاده کنیم ممنون

    پاسخ
  3. منم نقهمیدم

    پاسخ
  4. لطفا اسم انگلیسی یا کره ای این غذا رو بگید

    پاسخ
    1. تای استیک

      پاسخ
  5. یک روش ساده آموزش استیک میخام

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.