آش دوغ
موارد اولیه
- نخود 1 پیمانه
- برنج نیم دانه 1 پیمانه
- دوغ به مقدار کافی
- عصاره پیاز 1 عدد
- [سبزی آش|http://chibepazam.ir/?p=1248] نیم کیلو
- فلفل سیاه مقداری
دستور پخت
- ابتدا نخود را که از شب قبل خیس کرده ایم می گذاریم بپزد تا نیم پز شود
- برنج را به آن اضافه می کنیم صبر می کنیم تا برنج کاملا بپزد
- سپس سبزی آش را به همراه فلفل و عصاره پیاز به آن اضافه می کنیم
- بعد از اینکه سبزی کاملا پخته شد و آب مواد کشیده شد دوغ را اضافه می کنیم تا جایی که روی مواد را دوغ بگیرد
- مرتب مواد را هم می زنیم به مدت 20 د قیقه سپس با سیر آش را تزئین می کنیم .
سبزی آش شامل: گشنیز، اسفناج، تره، شوید و جعفری است.
با تشکر از سرکار خانم زهرا بشیری که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.
مرسی از اینکه غذا برای ماه رمضان پیشنهاد دادین
مرسی از اینکه غذا برای ماه رمضان پیشنهاد دادین
خواهش می کنم امیدوارم که لذت برده باشید
تصمیم گرفتم درست کنم امیدوارم خوشمزه باشه. از لطفتون ممنون
خواهش میکنم. اگر درست کردید و خوشمزه بود حتما به ما اطلاع بدید. اگر هم تونستید تصویری ازش تهیه کنید و برای ما ارسال کنید.
سلام
ممنون میشم طرز تهیه ی آش دوغ با گندم یا جو را بذارید.
البته اینم خوشمزه و عالیه تشکر.
سلام
ممنون میشم غذاهای محلی شهرهای ایران رو تو سایتتون بذارید تا ما به تونیم استفاده کنیم .
سلام.اگر به دستههای غذایی سایت مراجعه کنید بخش غذاهای محلی رو خواهید دید.
vay dahanam ab oftaaaaad!
عصاره پیاز چیه؟
الهام جان
عصاره پیاز یعین مثل عصاره یا استاک که از گوشت به دست
می آوریم از پیاز هم باید همین طوری عصاره بدست بیاوریم.
اگر نمی توانی از قرص ان استفاده کن.سوالی داشتی در خدمتم.
[email protected]
عاشق سایتتونم . موفق باشید
آش دوغ در شهرهای زیادی پخته میشه که مواد مورد استفاده هم در هر کدوم فرق داره. آش دوغ کردستان خیلی متفاوته و در اون از سبزی معمول آش رشته یا نهنا داغ و سیر استفاده نمیشه. با اسفناج,دوغ و رشته درست میشه که خیلی هم لذیذه و طرفدار داره.
سلام.
میشه آموزشش رو بزاری؟
ممنون میشم:)
سلام سایتتون واقعا عالییییییییییییییییه تازه کشفتون کردم دیگه مرتب مزاحمتونم دیگه از این بهترچی میخوام؟
چرا ادرس ایمیل و اسمم پاک نمیشه؟
سلام. ما در خدمتیم چرا مزاحمت؟ شما مراحمید. از کجا آدرس و نامتون پاک نمیشه؟
مجددا سلام اروی پایین صفحه ها که نظرت چیه هست
ممنون از کار عالیتون.سایتتون فوق العاده اس
سلام سایتتون خیلی خوبه.من خیلی دوست دارم غذاهاتون را درست کنم.ولی اونایی که بخت با فر باشه را نمیدونم.جون کار با فر را بلد نیستم.جند دفعه بیتزا کذاشتم.یا سوخت،یا خراب شد
عالیه من خیلی این آشو دوست دارم میخام فردا درست کنم0
سلام بعضی ها توی این آش تخم مرغ هم میزنند تا دوغ آن نبرد برای نبریدن آش دیگه چه کاری میشود انجام داد
بجای تخمرغ یک کف دست نون بربری بندازین تو اش همزمان با اضافه کردن دوغ و هم بزنید اصلا نمیبره خودم امتحان کردم
روش کاملا اشتباه است
آش دوغ را اینطوری درست نمیکنند
خب ندا خانوم تجربه نشان داده آش دوغ اینجوریش هم خوشمزه اس.
اگر شما روش درستش را میدانید برای ما بفرستید تا با نام شما آن را در سایت قرار دهیم.
خب ما سبزی رو جدا میپزیم، نخود رو هم هینطور
ماست رو با برنجی که توش ریختیم میذاریم رو حرارت و هم میینیم تا ته نگیره. وقتی جوشید سبزی نیم پز و در آخر نخود رو اضافه میکنیم.
اینطوری نیست؟؟؟؟
این غذا رو همسرم درست کرد واقعا خوشمزه بود ممنونم
سلام.ممنون این غذا همون (دوکلیو) خودمونه؟
سلام خسته نباشین.چرا پس تو اش دوغ بلغور هم میریزن؟؟؟؟ لطفا جواب بدین.
درود بر شما،سایتتون بسیارعالی و مفید هست،خسته نباشید،من خیلی از سایتتون استفاده میکنم،امیدوارم همیشه شاد وسلامت و موفق باشید
سلاممنوتوغذاعضومیکنید
خیلی خوب بود وقتی میخورم جون میگیرم خدا نگهدارتان
عالیه دستورش هماینکه فرمودین
دستورش کاملا درسته ما تبریزیا ک ب همین ترتیب درست میکنیم خیلی ام خوشمزه ست ممنون
آش دوغ یکی از اصلی ترین غذای شهر ماست که خیلی بهتر و خوشمزه تر درست میشه..طعم دهنده اصلی این آش پیاز داغ زیاد همراه با نعناع وپونه درست میشه.و یک گیاه محلی به نام ترشک در اون میریزن که ترش مزه هست.
مرسی از رهنمای شما
سلام،ببخشید ممکنه اش دوغ رو با سبزی خشک تهیه کنم؟
ببخشید عصاره پیاز یعنی چی