آش دوغ

موارد اولیه

  • نخود 1 پیمانه
  • برنج نیم دانه 1 پیمانه
  • دوغ به مقدار کافی
  • عصاره پیاز 1 عدد
  • [سبزی آش|http://chibepazam.ir/?p=1248] نیم کیلو
  • فلفل سیاه مقداری

دستور پخت

  1. ابتدا نخود را که از شب قبل خیس کرده ایم می گذاریم بپزد تا نیم پز شود
  2. برنج را به آن اضافه می کنیم صبر می کنیم تا برنج کاملا بپزد
  3. سپس سبزی آش را به همراه فلفل و عصاره پیاز به آن اضافه می کنیم
  4. بعد از اینکه سبزی کاملا پخته شد و آب مواد کشیده شد دوغ را اضافه می کنیم تا جایی که روی مواد را دوغ بگیرد
  5. مرتب مواد را هم می زنیم به مدت 20 د قیقه سپس با سیر آش را تزئین می کنیم .

سبزی آش شامل: گشنیز، اسفناج، تره، شوید و جعفری است.

با تشکر از سرکار خانم زهرا بشیری که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.

37 نظر برای آش دوغ

  1. مرسی از اینکه غذا برای ماه رمضان پیشنهاد دادین

    پاسخ
  2. مرسی از اینکه غذا برای ماه رمضان پیشنهاد دادین

    پاسخ
  3. خواهش می کنم امیدوارم که لذت برده باشید

    پاسخ
  4. تصمیم گرفتم درست کنم امیدوارم خوشمزه باشه. از لطفتون ممنون

    پاسخ
    1. خواهش میکنم. اگر درست کردید و خوشمزه بود حتما به ما اطلاع بدید. اگر هم تونستید تصویری ازش تهیه کنید و برای ما ارسال کنید.

      پاسخ
  5. سلام
    ممنون میشم طرز تهیه ی آش دوغ با گندم یا جو را بذارید.
    البته اینم خوشمزه و عالیه تشکر.

    پاسخ
  6. سلام
    ممنون میشم غذاهای محلی شهرهای ایران رو تو سایتتون بذارید تا ما به تونیم استفاده کنیم .

    پاسخ
    1. سلام.اگر به دسته‌های غذایی سایت مراجعه کنید بخش غذاهای محلی رو خواهید دید.

      پاسخ
  7. vay dahanam ab oftaaaaad!

    پاسخ
  8. عصاره پیاز چیه؟

    پاسخ
  9. الهام جان

    عصاره پیاز یعین مثل عصاره یا استاک که از گوشت به دست

    می آوریم از پیاز هم باید همین طوری عصاره بدست بیاوریم.

    اگر نمی توانی از قرص ان استفاده کن.سوالی داشتی در خدمتم.

    [email protected]

    پاسخ
  10. عاشق سایتتونم . موفق باشید

    پاسخ
  11. آش دوغ در شهرهای زیادی پخته میشه که مواد مورد استفاده هم در هر کدوم فرق داره. آش دوغ کردستان خیلی متفاوته و در اون از سبزی معمول آش رشته یا نهنا داغ و سیر استفاده نمیشه. با اسفناج,دوغ و رشته درست میشه که خیلی هم لذیذه و طرفدار داره.

    پاسخ
    1. سلام.
      میشه آموزشش رو بزاری؟
      ممنون میشم:)

      پاسخ
  12. سلام سایتتون واقعا عالییییییییییییییییه تازه کشفتون کردم دیگه مرتب مزاحمتونم دیگه از این بهترچی میخوام؟
    چرا ادرس ایمیل و اسمم پاک نمیشه؟

    پاسخ
    1. سلام. ما در خدمتیم چرا مزاحمت؟ شما مراحمید. از کجا آدرس و نامتون پاک نمیشه؟

      پاسخ
  13. مجددا سلام اروی پایین صفحه ها که نظرت چیه هست

    پاسخ
  14. ممنون از کار عالیتون.سایتتون فوق العاده اس

    پاسخ
  15. سلام سایتتون خیلی خوبه.من خیلی دوست دارم غذاهاتون را درست کنم.ولی اونایی که بخت با فر باشه را نمیدونم.جون کار با فر را بلد نیستم.جند دفعه بیتزا کذاشتم.یا سوخت،یا خراب شد

    پاسخ
  16. عالیه من خیلی این آشو دوست دارم میخام فردا درست کنم0

    پاسخ
  17. سلام بعضی ها توی این آش تخم مرغ هم میزنند تا دوغ آن نبرد برای نبریدن آش دیگه چه کاری میشود انجام داد

    پاسخ
    1. بجای تخمرغ یک کف دست نون بربری بندازین تو اش همزمان با اضافه کردن دوغ و هم بزنید اصلا نمیبره خودم امتحان کردم

      پاسخ
  18. روش کاملا اشتباه است
    آش دوغ را اینطوری درست نمیکنند

    پاسخ
    1. خب ندا خانوم تجربه نشان داده آش دوغ اینجوریش هم خوشمزه اس.
      اگر شما روش درستش را میدانید برای ما بفرستید تا با نام شما آن را در سایت قرار دهیم.

      پاسخ
  19. خب ما سبزی رو جدا میپزیم، نخود رو هم هینطور
    ماست رو با برنجی که توش ریختیم میذاریم رو حرارت و هم میینیم تا ته نگیره. وقتی جوشید سبزی نیم پز و در آخر نخود رو اضافه میکنیم.
    اینطوری نیست؟؟؟؟

    پاسخ
  20. این غذا رو همسرم درست کرد واقعا خوشمزه بود ممنونم

    پاسخ
  21. سلام.ممنون این غذا همون (دوکلیو) خودمونه؟

    پاسخ
  22. سلام خسته نباشین.چرا پس تو اش دوغ بلغور هم میریزن؟؟؟؟ لطفا جواب بدین.

    پاسخ
  23. درود بر شما،سایتتون بسیارعالی و مفید هست،خسته نباشید،من خیلی از سایتتون استفاده میکنم،امیدوارم همیشه شاد وسلامت و موفق باشید

    پاسخ
  24. سلاممنوتوغذاعضومیکنید

    پاسخ
  25. خیلی خوب بود وقتی میخورم جون میگیرم خدا نگهدارتان

    پاسخ
  26. عالیه دستورش هماینکه فرمودین

    پاسخ
  27. دستورش کاملا درسته ما تبریزیا ک ب همین ترتیب درست میکنیم خیلی ام خوشمزه ست ممنون

    پاسخ
  28. آش دوغ یکی از اصلی ترین غذای شهر ماست که خیلی بهتر و خوشمزه تر درست میشه..طعم دهنده اصلی این آش پیاز داغ زیاد همراه با نعناع وپونه درست میشه.و یک گیاه محلی به نام ترشک در اون میریزن که ترش مزه هست.

    پاسخ
  29. مرسی از رهنمای شما

    پاسخ
  30. سلام،ببخشید ممکنه اش دوغ رو با سبزی خشک تهیه کنم؟

    پاسخ
  31. ببخشید عصاره پیاز یعنی چی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.