نکاتی مهم برای شرکتهایی که نیاز به غذا دارند

تامین غذای ادارات و شرکت‌ها یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیران مسئولیت‌پذیر است. برای اینکه تهیه غذا در شرکت ها به افزایش بهره وری کارکنان آنها بینجامد، باید نکات مهمی را در نظر گرفت. در این مقاله، درباره همین نکات مهم و ضروری می‌خوانید.

منظور از غذای شرکتی چیست؟

اول از همه باید بدانیم وقتی از غذای شرکتی صحبت می‌شود، منظور چیست. غذای سازمانی یا شرکتی به غذایی گفته می‌شود که مدیران هر شرکت برای وعده‌های مختلف کارمندان خود تهیه می‌کنند. غذای شرکتی ممکن است در وعده‌های غذایی صبحانه، ناهار یا حتی به عنوان میان‌وعده به کارمند تحویل داده شود. بااین‌حال، ناهار سازمانی بیش از سایر وعده‌ها اهمیت دارد و سرو می‌شود. مدیران شرکت‌ها یا مسئولان تغذیه کارکنان در شرکتهایی که نیاز به غذا دارند، از شرکت‌ها یا مراکز تهیه غذای شرکتی این غذا را سفارش می‌دهند تا به موقع و در وقت ناهار شرکتی به دست آنها برسد.

ویژگی های غذای مناسب در سازمان

حق غذا یکی از حقوق مهم کارکنان است که امروزه در سراسر جهان بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. برای اینکه این غذا بیشترین تأثیر را بر کارمندان هر شرکت یا سازمان داشته باشد، باید چند ویژگی مهم داشته باشد که عبارت‌اند از:

  • تازگی و سلامت مواد اولیه‌ای که در تهیه غذا به کار می‌رود؛
  • منوی غذایی متنوع برای افزایش حق انتخاب کارکنان و تنوع غذایی آنها؛
  • کیفیت پخت غذاها و مطمئن بودن از فرایند پخت حرفه‌ای غذاها به منظور اطمینان از سلامت آنها؛
  • ارسال به موقع و پشتیبانی مطمئن تا در مواقع لزوم، مشکلات مربوط به غذای پرسنلی به بهترین شکل و در کوتاه‌ترین زمان ممکن حل شود.

در صورتی که مدیر یا مسئول تغذیه شرکت به این ۴ ویژگی غذای شرکتی توجه داشته باشد، می‌توان مطمئن بود که ناهار یا سایر وعده‌های غذایی کارکنان سالم است و تهیه آن دردسرهای کارکنان در وقت ناهار را کاهش می‌دهد.

آیا غذای شرکتی انگیزه کارمندان را بالا میبرد؟

در دنیای کسب و کار امروزی، توجه به کارکنان حرف اول را می‌زند. در واقع، کارکنان هر شرکت یا سازمان مهم‌ترین ارکان آن هستند و بدون تلاش آنها، پیشرفت کسب و کار امکان ندارد. به همین دلیل، بسیاری از مدیران خلاق و مسئولیت‌پذیر در شرکت‌های بزرگ دنیا همواره به راه‌هایی فکر می‌کنند که انگیزه کارکنان برای تلاش بیشتر را افزایش دهند. یکی از این راه‌ها تهیه غذای شرکتی باکیفیت برای آنها است.

تهیه غذای شرکتی سالم و باکیفیت نشان می‌دهد که مدیران یک سازمان یا شرکت به سلامت کارکنان خود اهمیت می‌دهند. وقتی کارکنان هر روز با منوی غذایی متنوع و غذاهایی خوشمزه و سالم مواجه شوند این موضوع را به خوبی درک خواهند کرد که سلامت و شادابی آنها برای مدیران شرکت در اولویت است. نتیجه این می‌شود که محیط کسب و کار به محیطی پویا و پرانرژی تبدیل خواهد شد و خبری از غیبت‌های طولانی‌مدت کارکنان به بهانه‌های مختلف نخواهد بود.

ارتباط تغذیه کارمندان با بهره وری کاری

هر انسانی برای کار کردن به انرژی نیاز دارد و تغذیه مناسب در افزایش انرژی او نقشی اساسی دارد. کارکنان شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف نیز از این قاعده مستثنی نیستند. آنها برای داشتن انرژی به غذای سالم و باکیفیتی نیاز دارند که با دقت و مخصوص هر یک از آنها انتخاب شده است. از آن گذشته، انتخاب پلتفرم ارائه غذای شرکتی که دغدغه اصلی آن سلامت غذایی کارکنان است، به سالم ماندن کارکنان کمک می‌کند. وقتی غذاها از مواد اولیه سالم و باکیفیت درست شده باشند و در فرایند طبخ آنها اصول حرفه‌ای تهیه یک غذای سالم رعایت شود، می‌توان مطمئن بود که ناهار کارکنان به بهبود کیفیت تغذیه آنها کمک می‌کند. با افزایش سلامت غذایی کارکنان نیز کمتر شاهد بیمار شدن یا کسالت آنها خواهیم بود. در نتیجه، بهره‌وری آنها به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

تنوع غذایی در سازمان ها

درست است که در تهیه غذای کارکنان شرکت سلامت و کیفیت غذاها حرف اول را می‌زند اما هنگام انتخاب پلتفرم ارائه غذای شرکتی باید به تنوع منوی غذایی این پلتفرم نیز توجه داشته باشید. تصور کنید کارکنان شما هر روز یا یک روز در میان در وقت ناهار چلوخورشت قیمه یا قورمه سبزی نوش جان کنند. حتی اگر این قیمه یا قرمه سبزی هر روز به اشکال مختلف سرو شود نیز پس از مدتی کارکنان از خوردن آن خسته می‌شوند. در نتیجه، احتمال اینکه سراغ غذاهای آماده و فست فودهای ناسالم بروند یا در بهترین حالت از این وعده غذایی صرف‌نظر کنند، افزایش می‌یابد. در نهایت، ارائه غذای شرکتی نه‌تنها برای آنها سودی نخواهد داشت، بلکه به هزینه‌ای اضافی و غیرضروری برای شرکت تبدیل خواهد شد.

بنابراین، هنگام انتخاب شرکت ارائه‌دهنده غذای سازمانی، پس از اطمینان از سلامت و کیفیت غذاها، منوی غذاهای آن شرکت یا نمونه برنامه‌های غذایی که برای کسب و کارهای دیگر تنظیم کرده را بررسی کنید. آیا این منو یا برنامه غذاهای متنوعی دارد؟ اگر پاسخ به این سؤال مثبت است، می‌توان گفت که بهترین پلتفرم ارائه غذای سازمانی را برای کارکنان خود انتخاب کرده‌اید.

نحوه تهیه غذا در شرکت ها و سازمان ها

برای تهیه غذای سازمانی می‌توانید به مراکز تهیه غذا و کترینگ‌های مختلفی مراجعه کنید. مامان‌پز یکی از این شرکت‌ها است. مامان‌پز به شما کمک می‌کند تا بهترین، سالم‌ترین و متنوع‌ترین برنامه غذایی هفتگی را برای کارکنان خود تنظیم کنید.

غذاهای شرکتی مامان‌پز از غذاهای خانگی و رستورانی تشکیل شده‌اند. غذاهای خانگی را بهترین آشپزهای ایرانی در منازل خود و با همان حساسیت‌های ویژه‌ای که از مادران ایرانی سراغ داریم، آماده می‌کنند. غذاهای رستورانی نیز از بهترین رستوران‌های طرف قرارداد مامان‌پز تهیه و ارسال می‌شوند.

برای تهیه غذای شرکتی و اقتصادی از مامان‌پز باید به بخش «سرویس غذای شرکتی» از سایت مامان‌پز بروید. در این قسمت، فرمی مشاهده می‌کنید که در آن باید نام، شماره تلفن همراه، شماره تلفن ثابت، نام شرکت و تعداد پرسنل خود را بنویسید. پس از ارسال این فرم و ثبت‌نام در سرویس غذای شرکتی مامان‌پز، کارشناسان این شرکت با شما تماس می‌گیرند تا مراحل بعدی سفارش غذای سازمانی را برایتان مرحله به مرحله توضیح بدهند.

در نهایت، با توجه به اطلاعاتی که در مصاحبه‌های مامان‌پز با شما دریافت شده، برنامه غذایی متنوعی برای کارکنانتان تنظیم می‌شود که می‌تواند هر یک از آنها با هر ذائقه و رژیم غذایی را راضی نگه دارد.

توسط: چی بپزم؟

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.