کوفته بلغور و عدس
موارد اولیه
- عدس =يك سوم پيمانه
- آب=2 پيمانه
- بلغور=يك سوم پيمانه
- روغن زيتون=3 قاشق غذاخوري
- پياز خردشده=يك دوم بزرگ يا يك عدد متوسط
- زيره سبز=يك دوم قاشق چايخوري
- جعفري خردشده=3 قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل=به مقدار لازم
- موسير و آبليمو =به مقدار دلخواه
دستور پخت
- ابتدا عدس را بشوييد، با آب درون قابلمه بريزيد و قابلمه را روي شعله بگذاريد تا جوش بيايد. اگر روي آن كف كرد با قاشق بگيريد. شعله آن را كم كنيد، نمك بزنيد و بگذاريد 30 دقيقه بپزد تا نرم شود. نگذاريد تمام آب عدس بخار شود.
- حالا بلغور را درون ظرف بريزيد و به آن نمك بزنيد. سپس آن را درون قابلمه عدس بريزيد. اگر آب كم است ميتوانيد اضافه كنيد. با هم مخلوط كنيد و 30 دقيقه ديگر بگذاريد بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافي هم كم شود
- در همين حين روغن را درون يك ظرف بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد سپس پياز را درون روغن بريزيد و 15 ـ 10 دقيقه بگذاريد تا طلايي شود. سپس زيره را درون ظرف ريخته و كمي تفت دهيد.
- وقتي عدس و بلغور پخته شد همه را درون ظرف بريزيد و با هم مخلوط كنيد.
- همه مواد را درون يك كاسه بريزيد. دستان خود را كمي خيس كنيد و 5 ـ 3 دقيقه مواد را ورز دهيد. اگر مواد به دستتان ميچسبد كمي دست خود را خيس كنيد و اگر مواد به نظرتان خشك شده كمي آب به آن اضافه كنيد. جعفري را نيز به مخلوط اضافه كنيد. نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. در نهايت مواد را به صورت كوفته به اندازههاي دلخواه درون ظرف چيده و با جعفري تزيين كنيد.
منبع:www.ashpazonline.com
با سلام.
امروز درستش کردم. خیلی خوشمزه بود فقط با اینکه موادش رو خوب ورز دادم اما یه کم وا رفت!
خواستم نظرا رو بخونم ببینم این غذا چطوریه دیدم کسی نظری نداده…..پس خودم دررستش میکنم و نظرمو میگم بعدش
سلام. تشکر. حتما عکسش رو هم برامون بفرستید. با تشکر
موسیر و آبلیمو رو کی بریزیم پس