میگو سوخاری

موارد اولیه

  • ميگو 500گرم
  • تخم مرغ 3عدد
  • آردسوخاري به ميزان لازم
  • بيكينگ پودريك قاشق چايخوري
  • زعفران به مقدار دلخواه و نمك به ميزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا ميگو‌ها را پاك كنيد.
  2. سپس بيكينگ پودر، زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد.
  3. حالا ميگو‌ها را در اين مواد بغلطانيد و در پودر سوخاري فرو كنيد.
  4. ميگو‌ها كه آماده شد روي شعله كم و در روغن زياد آن را سرخ كنيد.
توسط: چی بپزم؟

102 نظر برای میگو سوخاری

  1. میگو سوخاری رو حتما به این روش امتحان کنید فوق العاده ست

    پاسخ
    1. ممنون از راهنمایتون

      پاسخ
    2. عالی

      پاسخ
    3. چرا بکین پودر ما که. نمی خواهیم پف کن بذو ببین بابا بازم پیام می دم

      پاسخ
      1. راس میگی پکین پودر لازم نیس که

        پاسخ
    4. کدوم روش

      پاسخ
  2. عالی است الآن میتونم بدون فکر کردن غذا بپزم

    پاسخ
  3. عالی….

    پاسخ
  4. تاحالا نپختم ولی فکر کنم زعفران رو روی کاهم بریزی خوشمزه میشه

    پاسخ
  5. عالی بودن.اووووومممم.فرداحتما میگوسوخاری درست میکنم.مرسی.

    پاسخ
  6. mamnon

    پاسخ
  7. واقعا دستتون درد نکنه کار مارا راحت کردید با این سایتتون

    پاسخ
  8. aaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    پاسخ
  9. meygo kheyli chendeshe!

    پاسخ
  10. سلام دست گلت درد نکنه
    فقط من میگو رو هر جوری درست میکنم بو میده چه دو پیازه بوشهری چه قلیه
    بهم بگین چیکارش کنم که بو نده مرسی
    منتظرما فردا میخوام میگو درست کنم

    پاسخ
    1. سلام. چندین راه برای از بین بردن بو میگو وجود دارد:
      1- گی که در پشت میگو قرار دارد که بوی زمخت از آن ناشی می شود. باید آن را از میگو جدا کرد. توسط یک چاقو پشت کمر میگو را برش نازکی دهید و آن رگ را جدا کنید.
      2-مقداری نمک و دو برابر آن نشاسته را با هم مخلوط کنید و با مقداری آب آن را تر کنید. میگوها را داخل آن بغلطانید و بعد هم ان را آبکش کنید.
      3- میتوان کمی هم میگو را در آبلیمو و نمک خواباند.

      پاسخ
  11. سلام خیلی خوب شده وبت دستت درد نکنه زود جوابمو دادی ممنونم

    پاسخ
  12. عالی بود ما که قشنگ سیر شدبم!:ی

    پاسخ