میگو سوخاری

موارد اولیه

  • ميگو 500گرم
  • تخم مرغ 3عدد
  • آردسوخاري به ميزان لازم
  • بيكينگ پودريك قاشق چايخوري
  • زعفران به مقدار دلخواه و نمك به ميزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا ميگو‌ها را پاك كنيد.
  2. سپس بيكينگ پودر، زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد.
  3. حالا ميگو‌ها را در اين مواد بغلطانيد و در پودر سوخاري فرو كنيد.
  4. ميگو‌ها كه آماده شد روي شعله كم و در روغن زياد آن را سرخ كنيد.
توسط: چی بپزم؟

102 نظر برای میگو سوخاری

  1. میگو سوخاری رو حتما به این روش امتحان کنید فوق العاده ست

    پاسخ
    1. ممنون از راهنمایتون

      پاسخ
    2. عالی

      پاسخ
    3. چرا بکین پودر ما که. نمی خواهیم پف کن بذو ببین بابا بازم پیام می دم

      پاسخ
      1. راس میگی پکین پودر لازم نیس که

        پاسخ
    4. کدوم روش

      پاسخ
  2. عالی است الآن میتونم بدون فکر کردن غذا بپزم

    پاسخ
  3. عالی….

    پاسخ
  4. تاحالا نپختم ولی فکر کنم زعفران رو روی کاهم بریزی خوشمزه میشه

    پاسخ
  5. عالی بودن.اووووومممم.فرداحتما میگوسوخاری درست میکنم.مرسی.

    پاسخ
  6. mamnon

    پاسخ
  7. واقعا دستتون درد نکنه کار مارا راحت کردید با این سایتتون

    پاسخ
  8. aaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    پاسخ
  9. meygo kheyli chendeshe!

    پاسخ
  10. سلام دست گلت درد نکنه
    فقط من میگو رو هر جوری درست میکنم بو میده چه دو پیازه بوشهری چه قلیه
    بهم بگین چیکارش کنم که بو نده مرسی
    منتظرما فردا میخوام میگو درست کنم

    پاسخ
    1. سلام. چندین راه برای از بین بردن بو میگو وجود دارد:
      1- گی که در پشت میگو قرار دارد که بوی زمخت از آن ناشی می شود. باید آن را از میگو جدا کرد. توسط یک چاقو پشت کمر میگو را برش نازکی دهید و آن رگ را جدا کنید.
      2-مقداری نمک و دو برابر آن نشاسته را با هم مخلوط کنید و با مقداری آب آن را تر کنید. میگوها را داخل آن بغلطانید و بعد هم ان را آبکش کنید.
      3- میتوان کمی هم میگو را در آبلیمو و نمک خواباند.

      پاسخ
  11. سلام خیلی خوب شده وبت دستت درد نکنه زود جوابمو دادی ممنونم

    پاسخ
  12. عالی بود ما که قشنگ سیر شدبم!:ی

    پاسخ
  13. سلام مرسی از غذاهای خوبتون،میگم بعضیها شیر هم به مواد سوخاری اضافه می کنن،شما اطلاعی در این مورد ندارید؟

    پاسخ
  14. نوه من شقائق عاشق میگو لست ، عالیییییییییییییییییی

    پاسخ
  15. خوشمزست:(

    پاسخ
  16. من تازه عقدکردم ومیخوام غذاهای جدیدبپزم ازاونجاییکه عاشق میگوم وشوهرمم خیلی میگودوسداره اینوحتما امتحان میکنم مرسی از سایت عالیتون

    پاسخ
  17. به نظرتون اگه میگو رو با پیاز بجوشونم بهتر نیست ؟

    پاسخ
  18. وای عالی بود من تاحالا نپخته بودم تا اینکه جمعه شب پختم با ترس و لرز اما عالی عالی بود نه بو میداد نه بدمزه بود من خیلی دوست داشتم اما شوهرم میگفت وسطاش سفت ول یخوش طعمه ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
    1. سلام. خوشحالیم که خوشحالتون کردیم. اگر ممکنه از غذاهایی درست میکنید عکس هم بندازید و برای ما بفرستید. همیشه موفق باشید.

      پاسخ
    2. میگو رو قبل از استفاده به مدت 1 دقیقه در آب جوش بگذار تا رنگش سفید بشه این روش از خامی میگو جلوگیری میکنه

      پاسخ
      1. اره خیلی تاثیر داره