شکوفه های سیب زمینی

موارد اولیه
- سیب زمینی 2 عدد
- شیر 2 قاشق غذا خوری
- خامه 1 قاشق غذا خوری
- بیسکویت ترد (کراکر) 6 عدد
- نمک مقداری
دستور پخت
- بیسکویت ها را آسیاب یا خرد کنید به صورتی که یکدست و پودر شود.
- سیب زمینی رو آبپز کرده و رنده بزنید
- شیر و خامه و نمک و بیسکوئیت های پودر شده را به سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یک دست حاصل شود.
- در صورتی که مواد به صورت خمیر نرم نشد کمی شیر به مواد اضافه کنید.
- توی سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی آن را چرب کنید با استفاده از قیف از مواد شکوفه های یک اندازه روی کاغذ روغنی بزنید و در صورت تمایل یک تکه کوچک هویج برای تزئیین روی شکوفه ها قرار دهید
- .این غذا به زمان پخت کمی نیاز دارد وقتی کمی لایه رویی سفت و خشک شد فر را خاموش کرده و صبر کنید تا کاملا شکوفه ها در فر خنک شوند و بعد از کاغذ جدا کنید
منبع :maahgool.blogfa.com
خیلی جالب بود واسه تزیین غذاهاایده خوبیه
بسیارخوشمزه است ن=مرسی ازراهنماییتون متشکر
خوشم اومد در کمال سادگی ولی زیبا این خوبه که به روزه….
بد نبود
خوشم امد
خوبه ولی نمیدونم دمای فر باید چند درجه باشه
عالی بود
عالیه دستتون درست
همین الان درست می کنم ممنون.
واقعا عالیه دستتون درد نکنه همسرم ودخترام خیلی خوششون اومد
سلام مرسی از سایتتون، میشه از پتی بر هم استفاده کرد دیگه؟