سوپ پیاز فرانسوی

موارد اولیه

  • 60 گرم کره
  • 4 تا 5 عدد پیاز، باریک خلالی شده
  • 50 گرم (⅓ فنجان) آرد ساده
  • 2 لیتر آب
  • 1 بسته عصاره مرغ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 100 گرم پنیر سوییسی مرغوب، نیمی رنده شده و نیمی نگینی خرد شده
  • یک عدد نان باگت

دستور پخت

  1. کره را در قابلمه ای با آب کرده و پیازها را اضافه کنید. به مدت 25 دقیقه آنها را با حرارت ملایم تفت بدهید و هر از چند گاهی آنها را هم بزنید.
  2. پیاز باید رنگ طلایی متمایل به قهوه ای پیدا کند و کاراملی بشود (حالت چسبنده پیدا کند).
  3. در مرحله بعد آرد را بیافزایید و سپس آب و عصاره غلیظ مرغ را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید.
  4. تکه های پنیر را نیز به این مواد افزوده و بگذارید سوپ جوش بیاید.
  5. پس از جوش آمدن حرارت آن را کم کنید تا آهسته به مدت 25 دقیقه با درب بسته بپزد. بعد از این مدت نمک و فلفل غذا را تنظیم کنید.
  6. نان باگت را برش زده و روی آنها پنیر رنده شده بریزید. آنها را زیر حرارت زیاد گریل فر، قرار دهید تا پنیر آب شود.
  7. سوپ را داخل کاسه بریزید و با برش های نان پنیری تزئین کنید.
توسط: چی بپزم؟

30 نظر برای سوپ پیاز فرانسوی

  1. خوب بود

    پاسخ
  2. قیافش که خییییییلی خوبه!

    پاسخ
  3. جایگزین پنیر سوییسی چه پنیری میتونه باشه؟

    پاسخ
    1. سلام میتونید از پنیر پارمسان استفاده کنید.

      پاسخ
      1. سلام
        من مى خواستم بدونم مى شود از پنیر مازاریلا استفاده کرد براى این سوپ

        پاسخ
    2. پنیر پارمسان
      یا هر پنیری که دوست دارید و به راحتی آب می شه
      پنیر یه کم شور باشه بهتره

      پاسخ
  4. سلام-با خسته نباشید خدمت تمام اعضای این سایت جالب

    مخواستم مدونم منظور شما از یک بسته عصاره مرغ چیه یعنی از این بسته های سوپهای آماده مرغ یا یک عدداز عصاره های مرغ که کوچک است -با تشکر از مدیریت محترم

    پاسخ
    1. سلام. همان یک بسته عصاره مرغ که کوچک است

      پاسخ
    2. عصاره مرغ کوچک سفت