سوپ پیاز فرانسوی

موارد اولیه

  • 60 گرم کره
  • 4 تا 5 عدد پیاز، باریک خلالی شده
  • 50 گرم (⅓ فنجان) آرد ساده
  • 2 لیتر آب
  • 1 بسته عصاره مرغ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 100 گرم پنیر سوییسی مرغوب، نیمی رنده شده و نیمی نگینی خرد شده
  • یک عدد نان باگت

دستور پخت

  1. کره را در قابلمه ای با آب کرده و پیازها را اضافه کنید. به مدت 25 دقیقه آنها را با حرارت ملایم تفت بدهید و هر از چند گاهی آنها را هم بزنید.
  2. پیاز باید رنگ طلایی متمایل به قهوه ای پیدا کند و کاراملی بشود (حالت چسبنده پیدا کند).
  3. در مرحله بعد آرد را بیافزایید و سپس آب و عصاره غلیظ مرغ را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید.
  4. تکه های پنیر را نیز به این مواد افزوده و بگذارید سوپ جوش بیاید.
  5. پس از جوش آمدن حرارت آن را کم کنید تا آهسته به مدت 25 دقیقه با درب بسته بپزد. بعد از این مدت نمک و فلفل غذا را تنظیم کنید.
  6. نان باگت را برش زده و روی آنها پنیر رنده شده بریزید. آنها را زیر حرارت زیاد گریل فر، قرار دهید تا پنیر آب شود.
  7. سوپ را داخل کاسه بریزید و با برش های نان پنیری تزئین کنید.
توسط: چی بپزم؟

30 نظر برای سوپ پیاز فرانسوی