سوپ تره فرنگی
موارد اولیه
- تره فرنگي متوسط 2 بوته
- کره 50 گرم
- شير 3 فنجان
- خامه 1 فنجان
- سيب زميني متوسط 1 عدد
- هويج 2 عدد
- نمک و فلفل به ميزان لازم
- آرد 3 قاشق غذاخوری
- آب ليمو به ميزان لازم
- آب به ميزان لازم
- عصارة مرغ 1 عدد (يا آب مرغ 3 فنجان)
دستور پخت
- آرد را با کره تفت دهيد و به آن آب اضافه کنيد و روي حرارت هم بزنيد تا جوش بيايد و گلوله نشود.
- تره فرنگي را بعد از گرفتن ريشه آن را بشوييد و برگ هاي سبز آن را ريز خرد کنيد.
- هويج و سيب زميني را پوست بکنيد و بشوييد و با رندة ريز رنده کنيد.
- سيب زمينی و هويج را همراه تره فرنگي، نمک، فلفل و قرص عصاره مرغ يا آب مرغ به مايه سوپ اضافه کنيد و بگذاريد بپزد.
- بعد از اينکه سبزيجات پخت، شير را اضافه کنيد و بگذاريد سوپ بجوشد و جا بيفتد.
- هنگام کشيدن سوپ ظرف، مقداري از آن را با خامه و کمي آب ليمو مخلوط کنيد و بعد به همة سوپ اضافه کنيد و هم بزنيد. بعد داخل ظرف مخصوص بريزيد و روي آن را با سبزي خرد شده تزيين کنيد.
نکته: استفاده از خامه به دلخواه است، زیرا سوپ بدون خامه نیز بسیار خوشمزه و لذیذ است.
نکته: تره فرنگی را بهتر است به صورت حلقه ای برش داده و به مدت 15 دقیقه در آب سرد قرار داد بعد آن را شستشو دهیم تا شن ها از آن خارج شود.
نکته: بهتر است قبل از اضافه کردن تره فرنگی و هویج آن را با کره کمی تفت داده و بعد اضافه کنید.
منبع: ماهنامه هنر آشپزی
11 نظر برای سوپ تره فرنگی
ممنون از اینکه به درخواستم پاسخ دادید خیلی خوب بود
سلام می خواستم بدونم سیب زمینی رو قبلش باید پخته بشه خواهشا جواب بدین چون خیلی واجبه باتشکر
سلام. در بند چهارم توضیح داده شد که :
سیب زمینی و هویج را همراه تره فرنگی، نمک، فلفل و قرص عصاره مرغ یا آب مرغ به مایه سوپ اضافه کنید و بگذارید بپزد.
خوب بود متشکرم
سلام.خیلی خوب بود.متشکرم
خوب بود ممنون…به نظر من بهتره آرد رو به جای تفت دادن ، توی کمی آب سرد حل کرد و بعد به سوپ اضافه کرد که گلوله ای نشه..
سلام و خسته نباشید
میشه در این سوپ هم از ریشه و هم از ساقه تره فرنگی استفاده کرد ؟
لطفا جواب بدید . متشکرم
من درست کردم خیلی خوشمزه بود،ممنونم به خاطر این سایت ارزنده که گرسنگان را از مرگ نجات میدهد
:))
سلام من درست کردم خیلی خوشمزه بودامابدون آب مرغ و همزمان شیروخامه روریختم وخوشمزه شدچون آب مرغ نداشتم از آب گرم که ازقبل جوشونده بودم استفاده کردم وبسیارخوشمزه شددرواقع برعکسه شو عمل کردم
من یک روش بهتر دارم
تره فرنگی را قسمتش سفیدش را نگینی خرد میکنیم
جو پرک را تمیز میشوریم بع میگذاریم یک ساعت خیس بخورد
هویج را رنده میکنیم
قارچ را هم خرد میکنیم
توقابلمه روغن یا کره میریزیم ایم همه مواد به جز جو پرک را با هم تفت میدیم بعد زرد چوبه را اضاف میکنیم
بعدش دو لیوان اب جوشیده توش میریزیم
بعد عصاره مرغ الیت را توی ابش حل میکنیم
بعد جو پرک که حسابی خیس خورده را بهش اضافه میکنیم میگذاریم حسابی لعاب بندازه
بعد از اینکه کل مواد پخت و لعاب کافی هم انداخت یک پاکت کوچک شیر اضافه میکنیم میگذاریم شیر هم حسابی تو مواد حل بشه و قوام پیدا کنه
واقعا هم خوشمزه میشه هم عطرش بی نهایت زیبا میشه
بعضی ها برای تزیئنش جعفری خرد شده رو برای تزئیین استفاده میکنند و یا خامه هم موقع سرو سوپ بهش اضافه میکنند البته من این مورد را اصلا انجام ندادم چون چربی اش بالامیره نوش جان