سوالات متداول
[wptabs type=”accordion” style=”wpui-red”]
[wptabtitle]تفاوت این سایت با سایتهای آشپزی دیگر چیست؟[/wptabtitle]
[wptabcontent]سایت chibepazam.ir علاوه بر اینکه کارایی سایتهای دیگر را بخش دستور غذاها
(در منو سمت راست) داراست، این مزیت را نیز دارد که با توجه به مواد غذایی موجود
در منزل، به شما پیشنهاد طبخ غذا میدهد. و در حال حاضرهیچ سایت آشپزی فارسی
دارای این امکان نیست.[/wptabcontent]
[wptabtitle]آیا بازدیدکنندگان میتوانند در سایت دستور غذا بنویسند؟[/wptabtitle]
[wptabcontent]بله اگر کاربران ساست بخواهند دستور غذایی را در سایت درج کنند میتوانند
از طریق فرم ارسال غذا اقدام کنند..[/wptabcontent]
[wptabtitle]آیا سفارش ایجاد دستور غذای خاصی امکان دارد؟[/wptabtitle]
[wptabcontent] بله، اگر کسی از بازدیدکنندگان درخواست ایجاد نوع خاصی از غذا را داشته باشد،
میتواند در بخش تماس با ما یا نظرات یا تماس با ما آن را درخواست دهد. پس از
قراردادن آن دستور، به وی نیز اطلاع داده خواهد شد.[/wptabcontent]
[wptabtitle]چرا پس از جستجو به وسیلهی مواد اولیه،برخی از نتایج حاوی مادهی اولیهی مورد انتخاب ما نیست؟[/wptabtitle]
[wptabcontent]بخش جستجوی سایت، بر اساس بانک اطلاعاتی، نزدیکترین دستور غذاهایی که دارای مواد
اولیه باشند را به ترتیب میزان مطابقت با مواد اولیه نمایش میدهد. در برخی موارد
نیز ممکن است میزان مطابقت غذاها با مواد انتخابی تفاوت داشته باشند.[/wptabcontent]
[wptabtitle]چرا پس از جستجو به وسیلهی مواد اولیه،برخی از غذاها حاوی موادی غیر از مادهی اولیهی مورد انتخاب ما است؟[/wptabtitle]
[wptabcontent]بخش جستجوی سایت، بر اساس بانک اطلاعاتی، نزدیکترین دستور غذاهایی که دارای مواد
اولیه باشند رابه ترتیب میزان مطابقت با مواد اولیه نمایش میدهد. در برخی موارد
نیز ممکن است میزان مطابقت غذاها با موادانتخابی تفاوت داشته باشند.[/wptabcontent]
[wptabtitle]چرا برخی مواد اولیه مانند پیاز و نمک و .. در لیست مواد اولیه نیستند؟[/wptabtitle]
[wptabcontent] برخی از مواد اولیه مانند نمک و زردچوبه پیاز و فلفل و … حدودا در تمامی دستور
غذاها استفاده میشوند و در همهی خونهها موجود است به همین دلیل از ذکر آنها خودداری
کردیم.[/wptabcontent]
[/wptabs]
خورش ماست 2 (اصفهانی)
رامتین: چون دسره خورشت نیس 😂 نکنه با برنج خوردی 😂
کاچی
زاز: اگر با این دستور کاچی بپزید عملا کاچیتون خواهد سوخت اولا ک مدت پخت از 15 دقیقه کمتر باشه 5 6 دقیقه کافیه مدت دم کشیدن هم 20 دقیقه و این ک قبل دم گذاشتن 1 پیمانه آب جوش اضافه کنید.
سوپ شیر (جو و قارچ)
پریما: سلام دوستان من یبار چیزمیزاشو خورد کردم مث هویج سیب زمینی خوشمزه شد ولی یبار دیگ چیزمیزاشو مث همون هویج و سیب زمینی شو رنده کردم بی نظیر شد ب شمام پیشنهاد میکنم
حلوای شیر
: من درست کردم اصلا جالب نشده کسی درست کرده تا حالا؟
دیشلیق – آش دندونی تبریز
دادرس اصلانی: ممنون از ریسپت عالی آزربایجانی تون من عاشق تبریزم ولی مطلب تاریخی خیلی مبتذل بود کمی ذهن تاریخیتونو سرو سامان بفرمایید این مطالب که فرمودید مربوط به ساخته ها و پرداخته های قدرتهای بزرگه تاریخه مثل انگلیس و عمالان داخلیشون فروغیها و افشارها و... ست بهتره بگم اینا اراجیفی بیش نیست. باز هم ممنون بخاطر ریسپتتون ولی خواهشا درس تاریخ ندین.
دیشلیق – آش دندونی تبریز
: خیلی عالی بود
پاستا با مرغ و سس آلفردو
: پنیر میریزین نباید رو گاز باشه
کته استامبولی
زهرا: من لیست دادم اصلا گوشت نداشت اما نود دزصد غذاهای پیشنهادیتون با گوشت بود اما در کل عالیه ممنونم از سایت عالیتون
بورانی لوبیا سبز(اورمیه)
: فک کردم صفحه یملیلر رو باز کردم .
نودل با پنیر
: من نودل رو با پنیر درس کردم و با چند تا عدویه خوب شد شماهم دوس داشتین درس کنین 😋
کدو عدس
: خیلی عالی ما تو کرمانشاه بهش برگه زرآلو هم اضافه میکنیم و نتیجه اش یه طعم ترش و شیرین خوشمزه ای میشه
پاستای قارچ و تره فرنگی
: بله اگه تره نریزید بد میشه
کوکوی سیب زمینی با تن ماهی
Arian: مننون بابت دستور پخت های عالیتون . اما عزیزان توجه کنید به هیچ وجه ماهی یا تن ماهی رو با تخم مرغ نخورید بسیار مضره
کوکوی سیب زمینی با تن ماهی
: مننون بابت دستور پخت های عالیتون . اما عزیزان توجه کنید به هیچ وجه ماهی یا تن ماهی رو با تخم مرغ نخورید بسیار مضره
دیشلیق – آش دندونی تبریز
سولماز: سلام و احترام با عرض پوزش جسارتا بايد يك نكته تاريخي رو توضيح بدم و فارسي مي نويسم كه بقيه هم متوجه بشن. آذربايجان بسيار بسيار قديمي است و از زمان كوروش هم يكي از ساتراپ (استان) هاي ايران بوده با نام آذرآبادگان و نژاد مردمانش آريايي است ولي ترك ها بعد از اسلام و بعد از حمله مغول ها به منطقه آمدند. زبان مردم آذربايجان تركي و البته با لهجه آذري(در مقابل تركي استانبولي)است و نه نژادشان. در زمان قاجار و جداشدن بخش هايي از ايران روس ها عمدا آن مناطق جداشده را آذربايجان (كشور كنوني آذربايجان) ناميدند كه با حيله ساير مناطق آذربايجان ايران را هم تصاحب كنند. اين نامگذاري در آن زمان با شكايت هاي متعدد از جمله از طرف دولت آلمان هم مواجه شد. ترك هاي عثماني با تبليغ و هزاران دسيسه قصد تجزيه ايران را دارند و بايد به اين نكته دقت كنيم كه فرهنگ و هويت آذربايجان ايران بسيار غني تر و كهن تر از تركيه و عثماني هاست. ياشاسين آذربايجان و ياشاسين ايران