سوالات متداول
تفاوت سایت chibepazam.ir با دیگر سایتهای آشپزی چیست؟ سایت chibepazam.ir نهتنها تمام امکانات سایتهای آشپزی دیگر، از جمله بخش دستور غذاها (در منوی سمت راست) را دارد، بلکه این مزیت منحصربهفرد را هم ارائه میدهد که با توجه به مواد غذایی موجود در منزل شما، پیشنهاداتی برای پخت غذا ارائه کند. این قابلیت در حال حاضر در هیچ سایت آشپزی فارسی دیگری وجود ندارد.
آیا بازدیدکنندگان میتوانند دستور غذا در سایت بنویسند؟ بله، کاربران سایت اگر بخواهند دستور غذایی را اضافه کنند، میتوانند از طریق فرم ارسال دستور غذا اقدام کنند. این امکان به آنها اجازه میدهد تا تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.
آیا امکان سفارش ایجاد دستور غذای خاصی وجود دارد؟ بله، اگر بازدیدکنندهای درخواست ایجاد دستور خاصی از غذا را داشته باشد، میتواند از طریق بخش تماس با ما یا بخش نظرات آن را مطرح کند. پس از افزودن آن دستور به سایت، اطلاعرسانی لازم به وی انجام خواهد شد.
چرا پس از جستجو بر اساس مواد اولیه، برخی از نتایج حاوی مادهی اولیهی انتخابی نیستند؟ بخش جستجوی سایت بر اساس بانک اطلاعاتی موجود، نزدیکترین دستور غذاهایی که شامل مواد اولیه مشابه هستند را بر اساس میزان تطابق با مواد انتخابی نمایش میدهد. بنابراین در برخی موارد، ممکن است نتایج جستجو شامل دستوراتی باشد که تطابق کامل با مواد انتخابی ندارند.
چرا برخی از غذاها پس از جستجو حاوی موادی غیر از مادهی اولیهی انتخابی هستند؟ بخش جستجوی سایت، دستوراتی که بیشترین شباهت به مواد اولیه انتخابی شما دارند را بر اساس میزان تطابق نمایش میدهد. به همین دلیل، ممکن است برخی غذاها حاوی موادی غیر از آنچه شما انتخاب کردهاید نیز باشند.
چرا برخی مواد اولیه مانند پیاز و نمک در لیست مواد اولیه نیستند؟ برخی مواد اولیه مانند نمک، زردچوبه، پیاز و فلفل که در اکثر دستور غذاها استفاده میشوند و تقریباً در همه خانهها موجود هستند، در لیست مواد اولیه قرار نگرفتهاند تا فرایند جستجو سادهتر شود.
لقمه دال عدس و سس ارده
: بلغور؟؟؟
کبه برنجی
راضی: سلام من امروز پختمش. برای اینکه نچسبه. اولا برنج رو بزارید کامل بپزه و له بشه. بعد بکوبید. من برنج رو نصف کردم. هم تخم مرغ زدم هم بدون تخم مرغ. سیب زمینی هم نزدم. تجربم این بود که اونایی که تخم مرغ داشت هم خیلی چسبناک شد. هم به خوشمزگیِ اون بدون تخم مرغ ها نبود. در نتیجه تخم مرغ نزنید. برنج رو بکوبید و بزارید کامل سرد بشه. یه کاسه آب بزارید کنار دستتون و بعد انگشتتونو برنید توی آب و کف دستتونو خیس کنید. برنج رو بزارید کف دستتون، پَهن کنید و مواد بزارید، فشار بدید و برنج رو جمع کنید. بعد توی آرد سوخاری بغلتونید و بزارید چند دقیقه بمونه، بعد هم توی روغن خیلی داغ سرخشون کنید. به شدت خوشمزه بود. من مواد رو هم کشمش و زرشک نزدم، یکم نعناع، یکم شوید و یکم مرزه ریختم یه طعم ترش و خوشایندی داشت. برای معدود موارد دخترم کلی لیف کرد و گفت مامان بازم از این غذا برام بپز
آش جو
مانیا: دوستانه بگم صبحانه اش هم مثل اسمش عجیب ه 😊
بهترین دستگاه کره گیر بادام زمینی
علی: عالی بود اتفاقا من یک دستگاه کره گیری بادام زمینی 2 اسب از آجیلکا خریدم و خیلی راضی هستم
پلو بریانی (هرمزگانی)
حمید: این روش پخت صحیح نیست.گوشت در قطعه های بزرگتر واتفاقاا نمیپزن.بلکه چند ساعت در مواد استراحت میدن بعد لای برنج توقابلمه دم مبدن.گوشت به این صورت بخار پز میشه وطعم خوبی داره این غذا
دیشلیق – آش دندونی تبریز
پریناز: گل گفتی دقیقا
خورش خلال بادام (کرمانشاه)
مهدی محمدی: سلام ببخشید اگه کسی میدونه جواب سوال منو بده این خورشت برای زن باردار چون زعفران داره خطرناک نیست ؟؟؟؟؟
حلیم
شهره: انقد تعریف کردین دلمون خواست لطفا یه نفر طرز تهیه حلیم نیشابور را بزاره
خورش خلال بادام (کرمانشاه)
الی: سلام ممنون از دستور پختی که گذاشتین من دیروز درست کردم و با اینکه خیلی اهل امتحان کردن چیزای جدید نیستم ولی واقعا خوشم اومد خیلی طعم ملس و عالی ای داشت
دیشلیق – آش دندونی تبریز
ساناز: عزیزم این نظریه رو دقیقا از کجاتون در آوردین؟! هر چیزی رو میخونین رو نباید حتما بیاین بنویسین که. اول مطالعاتتون رو زیاد کنید بعد بیاین اینجا در مورد ترک ها نظر بنویسین.
حلیم بادمجان
مریم: ممنون ازشماعالی بود.فقط نبایدآخرسرکاملاکوبیدشون؟من ازعدس بیشتروازگوشت کمتربرای درست کردن این غذااستفاده میکنم.
کباب لقمه ای
: میچسبه به توری ، بعد برگ را چیکار کنیم آخر کار
آبگوشت
هانی: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
آبگوشت
: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
پاکورا(غذای هندی)
: سلام من جنوبی هستم و اینجا میگیم پکاره تقریبا همین مدلی درست میکنیم و خیلی خوشمزه میشه