سالاد هندوانه و پنیر فتا
موارد اولیه
- 4 (نزدیک به 400 گرم) قاچ هندوانه، بدون هسته
- یک پیاز قرمز کوچک، بدون پوست، قاچ قاچ شده، ریشه آن دست نخورده باشد
- روغن زیتون
- دو قاشق سوپخوری روغن زیتون extra virgin
- یک قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک
- 125گرم (1/2 لیوان) پنیر فتا
- دو قاشق سوپخوری مغز پسته، خرد شده
- برگهای تازه جعفری، برای سرو کردن
دستور پخت
- یک قابلمه روغن زده را روی حرارت زیاد بگذارید. هر طرف قاچهای هندوانه را برای یک دقیقه بپزید، یا تا زمانی که کمی سیاه شدند. آنها را به یک ظرف منتل کنید. پیاز قرمز را به قابلمه اضافه کنید. روی آن روغن زیتون بپاشید. دو طرف آنها را برای 10 دقیقه بپزید یا تا زمینی که سیاه شدند.
- روغن زیتون اکسترا ویرژین و سرکه را در یک ظرف کوچک ترکیب کنید. به آن فلفل اضافه کنید.
- هندوانه، زیتون، فتا، پسته و جعفری را در یک ظرف به سلیقه خود بگذارید. با سس روی آن را بپوشانید.
دیدگاهتان را بنویسید