رولت تخم مرغ

موارد اولیه

  • 2 عدد تخم مرغ
  • ½ پیمانه آرد
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ½ پیمانه آب

دستور پخت

  1. تخم مرغ را آنقدر بزنید تا زرده آن با سفیده کاملا مخلوط شود.
  2. نمک را به آن اضافه کنید.
  3. آرد را کم کم به آن اضافه کنید.
  4. از هم زن برای مخلوط کردن آنها استفاده کنید آنقدر هم زنید تا مخلوط یکدست شود.
  5. آب را کم کم به آن اضافه کنید.
  6. ماهیتابه را بگذاری گرم شود و ¼ کره را به ان اضافه کنید.

منبع:www.seemorgh.com

نکته: درون رولت رو میتونیم با هر چیزی پر کنیم و پس از سرد شدن بپیچیم

توسط: چی بپزم؟

42 نظر برای رولت تخم مرغ

  1. میشه بگین به نظرتون توش چی بریزیم بهتره؟

    پاسخ
    1. گوجه گوشت چرخ کرده کدو ان را خوشمزه می کنه

      پاسخ
      1. از سویا میشه اسفاده کرد

        پاسخ
    2. من برای مواد داخلش، هویج رو رنده کردم، مرغ رو هم آبپز کردم و بعدش ریش ریش کردم و با ذرت و قارچ که به صورت خلال برش داده شده بود همه رو با هم تفت دادم و ادویه هایی که دوست داشتم رو زدم. (نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، یه مدل ادویه جنوبی که مخصوص سرخ کردنیه)

      پاسخ
  2. چرا دستور کیک نمی ذاری

    پاسخ
  3. داخلش چی میتوانیم بریزیم؟

    پاسخ
    1. هر چیزی که می خوای

      پاسخ
  4. ادامه ندارد

    پاسخ
  5. میشه به جای آب از شیر استفاده کنیم

    پاسخ
  6. رولت تخم مرغ چ جوری ببزم