خوراک مرغ و سبزیجات (مراغه ای)

موارد اولیه

  • سینه یا فیله مرغ 200 گرم
  • هویج یک عدد
  • گوجه فرنگی 1 عدد
  • سیب زمینی 2عدد متوسط
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • روغن سنتی ساری یاغ یک قاشق

دستور پخت

  1. سیب زمینی، گوجه، فلفل دلمه ای و هویج و مرغ را به اندازه های دلخواه خورد کرده
  2. روغن را درون ماهی تابه میریزیم و مواد ذکر شده در بالا را در آن میریزیم.
  3. درب تابه را میگزاریم تا روی حرارت ملایم به همراه روغن و بخار ناشی از مواد بپزد.
  4. بعد از مدت 1 ساعت غذا اماده است.

بر اساس سلیقه میتوانید نخود فرنگی نیز به غذا بیافزایید.

با تشکر از خانم زهرا پشتوار که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.

20 نظر برای خوراک مرغ و سبزیجات (مراغه ای)

  1. غذا ها خوبه ولی بهتره غذاهای سرخ نشده را هم در برنامه بگنجونی چون برا سلامتی مفیده وما ایرانیها بد جور عادت به سرخ شدن غذا ها داریم

    پاسخ
    1. سرخ نشده که پخته فقط یه کم روغن داره همین

      پاسخ
  2. به به…شکلش که خیلی خشگله..دهنم آب افتاد..مرسی زهرا خانوم

    پاسخ
  3. خیلی دوسش دارم

    پاسخ
  4. این غذا رو برای فردا انتخاب کردم بپزم ببینم چی میشه خبرش و بدم

    پاسخ
  5. سایتتون عالیه اما خیلی بد توضیح میدین،

    پاسخ
  6. عالی و اسون
    اما اینکه پیاز و ادویه نداره ایراد نداره؟بوی مرغ توش نمیمونه؟!

    پاسخ
  7. میشه به جای مرع از گوشت استفاده کرد؟نظرتون چیه؟

    پاسخ
  8. دارم درستش میکنم با روغن زیتن و یکم پیاز داغم بهش اضافه کردم :)

    پاسخ
  9. روغن سنتی ساری از کجا گیر بیاریم تو شیراز هست؟

    پاسخ
  10. واسه “ساری یاغ” کره ی طبیعی رو اب میکنن تا اب و دوغ که تو کره هست جدا بشه. زمانای قدیم واسه اینکه ماندگاری کره بیشتر بشه اینکارو میکردن اینطوری کره تا چند سالم میتونه سالم بمونه متاسفانه نمیدونم تو فارسی چی بهش میگن
    ساری یاغ معنی تحت اللفظیش میشه روغن زرد
    شما از کره معمولی استفاده کنین

    پاسخ
  11. manoon babat in khurak

    پاسخ
  12. چرا عزیزم ادویه داره ولی زهراجون یادش رفت بگه ناشناس که گفته خیلی بد توضیح میدن

    پاسخ
  13. غذای ایرونی بدون ادویه نمیشه زرد چمبه فلفل قرمز کمی دارچین کاملش میکنه در ضمن منظورشون روغن حیوانیه

    پاسخ
    1. نه روغن حیوانی از دمبه گوسفند تهیه میشه ولی روغن ساری یاغ از آب کردن کره و برداشتن ضایعات اون بعد از آب شدن بدست می آد و خیلی هم روغن خوشمزه و مفیدی هستش

      پاسخ
  14. مرغ را بپزیم؟

    پاسخ
  15. سلام
    درعکس انگارآب داره یعنی درشو ببندیم خودش آب میندازه ؟

    پاسخ
  16. سلام.قبلا خیلی بهتر بودید :(
    الان بعد از یه مدت اومدم سایت دنبال غذا.میبینم سایت داغون شده
    وقتی میگم تو خونه چی دارم و لیست غذاها رو برام میاره.وقتی یکی از غذاها رو انتخاب میکنم میبینم وقتی backمیزنم دیگه لیست غذاها وجود ندارند و باید از اول بنویسم تو خونه چی دارم.این چه وضعشه اخهههههه

    پاسخ
  17. این خورش اب نمیخواد؟

    پاسخ
  18. باید خوشمزه باشه.الان درستش میکنم برای ناهار

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.