جوجه ایتالیایی
موارد اولیه
- آرد دو سوم فنجان
- نمک یک قاشق چای خوری
- روغن گیاهی نصف فنجان
- فلفل سبز یک عدد
- فلفل نصف قاشق چای خوری
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- پیاز قاچ شده 1 عدد
- سس اسپاگتی ( کچاپ ) یک شیشه
- سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه شده
- اسپاگتی یک بسته
دستور پخت
- اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .
- آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید .
- سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید .
- فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید .
- به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید .
- مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید.
منبع:www.beytoote.com
سلام لطفا طرز تهیه ی جوجه چینی را حتما بذارید
ممنون