جوجه ایتالیایی

موارد اولیه

  • آرد دو سوم فنجان
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • روغن گیاهی نصف فنجان
  • فلفل سبز یک عدد
  • فلفل نصف قاشق چای خوری
  • پودر سیر نصف قاشق چای خوری
  • پیاز قاچ شده 1 عدد
  • سس اسپاگتی ( کچاپ ) یک شیشه
  • سینه مرغ بدون استخوان 4 تکه شده
  • اسپاگتی یک بسته

دستور پخت

  1. اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .
  2. آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید .
  3. سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید .
  4. فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید .
  5. به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید .
  6. مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید.

منبع:www.beytoote.com

یک نظر برای جوجه ایتالیایی

  1. سلام لطفا طرز تهیه ی جوجه چینی را حتما بذارید
    ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.