بیلمینی(سوپ راویولی)
موارد اولیه
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- پیاز 1 عدد کوچک
- آرد
- آب
- گالینابلانکا 2 عدد یا سوپ مرغ 4 لیوان
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل
دستور پخت
- ابتدا با آرد و آب خمیری درست می کنیم که نرم باشد و در عین حال به دست نچسبد
- گوشت رو با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط می کنیم
- سوپ ساده رو درست کنید: یا سینه ی مرغ رو با پیاز بپزید یا 4 لیوان آب رو با 2 تا عصاره ی مرغ بپزید و اگر دوست دارید به سوپتون رب بزنید
- گوشت رو به اندازه ی گلوله های کوچیک اندازه ی نخود درست کنید، خمیری رو که درست کردید رو به اندازه ی گلوله های کوچیک در بیارید و کف دستتون باز کنید،گلوله های کوچیک گوشت رو توی خمیر بزارید و خمیر رو از وسط تا کنید تا مثل یک نیم دایره در بیاد،2 گوشه ی نیم دایره ها رو روی هم بزارید و فشار بدید تا به هم بچسبند
- وقتی سوپ به جوش اومد راویولی ها رو توی سوپ بندازید و 30 دقیقه اجازه بدید تا بپزد
این غذا برخلاف بقیه سوپ ها با سرکه و فلفل سرو میشه
با تشکر از خانم نینل که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
با سلام در تصویر هویج و لوبیای سفید دیده می شود که در دستور نیست در ضمن شکل خمیر ها همگی مرتب است که با دست این شکلی نمی شود
دوست عزیز چیزی که در تصویر می بینید سوپ راویولی ایتالیایی است.اما دستور غذایی نوشته شده یک سوپ روسی است.به علت نبود عکس مناسب مجبور به استفاده از این عکس شدم.
آگر این سوپ عکس نداشت بهتر بود و اگر حتما باید عکس داشته باشد خودتان می توانستید آن را بپزید و عکسش را در سایت بگذارید.
در طرز تهیه، راویولی ذکر شده اما تو لیست مواد لازم ننوشتیدش.
اصلا اگه بری هایپر استار راویولی گوشت داره.توی عکسم از هموون استفاده شده
ارد و … برای تهیه اش است و خود راویولی اماده مدنظر نبوده
آی کیو راوبولی همون خمیریه که وسطش گوشته ایرادالکی نگیرد
سخترین قسمت راویلی درست کردن خمیرشه!
شما همون قسمتشو یاد ندادی!
خمیر خوب درست کردن ک وا نره سخته
مابقیش که کاری ندتره
پس متن رو نخوندی
خیلی خوبه مرسی