برنج لقمه ای

موارد اولیه

  • برنج : یک پیمانه
  • آب : دو پیمانه
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • روغن : یک قاشق سوپخوری
  • ماست : دو قاشق سوپخوری
  • سیب‌زمینی آبپز شده : سه عدد
  • تخم‌مرغ : یک عدد
  • پیاز خلال شده: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای رنگی : نصفه
  • فیله مرغ : سه عدد
  • هویج خلال شده : یک عدد بزرگ
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم
  • آب لیمو: به میزان لازم

دستور پخت

  1. یک پیمانه برنج را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد.
  2. قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید.
  3. درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد.
  4. برنج پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیب‌زمینی‌هایی را که آبپز کرده‌اید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید.
  5. یک عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.
  6. ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه‌ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند.
  7. دلیل چیدن سیب‌زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق‌ها است که این قایق‌ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن‌ها تغییر رنگ ندهد.
  8. لقمه‌های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.
  9. می‌توان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.
  10. فیله‌های مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتی‌متری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.

منبع:www.seemorgh.com

توسط: چی بپزم؟

18 نظر برای برنج لقمه ای

  1. ازسایتتو متشکرم واقعاعالیههههههههههههههه!!!!

  2. عاشق برنج لقمه ای هستم پختم عالی دراومد

  3. سلام من امروز این غذا رو پختم اما تو مخلوط برنج و سیب زمینی و تخم مرغ یک پیاز رنده شده کوچیک هم اضافه کردم و پختم بدک نبود اما اینجوری هم نبود یه کم مزه کوکو سیب زمینی نپخته میداد! اما کمی از اون مایه رو سرخ کردم خیلی خیلی بهتر شد.

  4. خیلیییییییی خوشحالم که سایتتون رو پیدا کردم
    دیگه ولش نمیکنم :)

  5. سلام. هنوز این غذا رو آماده نکردم ولی سایت بسیار خوبیه که با موادی که تو خونه داری کمکت می کنه.
    ممنون.

  6. منم امتحان میکنم ببینم چی میشه ممنون از همه چی سایتتون عالیه اگر میشه دسرها رو بیشتر کنید

  7. از اینکه سایتتون رو پیدا کردم خوشحالم البته هنوز غذاهای شما رو امتحان نکردم ولی تصورش برام کمی سخته امیدوارم بتونم خوب بپزمش.

  8. از اینکه به سایتتونو اومدم بسیار خوشحال شدم فوق العاده ست امیدوارم موفق باشید و منم بتونم استفاده کرده و غذا های خوشمزه درست کنم وبسلامتی شما نوش جان کنیم

  9. بسیار سایت خوبیه خوشحالم که پیداش کردم و به قول دوستمون دیگه ولش نمیکنم از شما متشکرم .

  10. گاهی وقتا سایتتون به کمکم میاد واقع مرسی در کل خیلی جالبه.

  11. گاهی وقتا واقعا سایتتون به کمکم میاد ممنون ازشما و از سایت جالبتون

  12. نتونستم حالت قایق در بیارم وا رفت خورد تو ذوق اشپزیم

  13. عالی بود…چند بار درست کردم حرف نداشت.

  14. جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان!!!

  15. سایتتون عالیه واقعا ممنون

  16. هنوز درست نکردم

  17. من درست کردم ولی وا رفت و اش شد

  18. امشب درست میکنم فکنم عالی باشه ممنون از سایت پر محتوا و به روز تون موفق باشید

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.