املت گل کلم

موارد اولیه

  • تخم مرغ =2 عدد
  • نمک =به مقدار دلخواه
  • روغن = به مقدار لازم
  • گل کلم کوچک = 1 عدد

دستور پخت

  1. گل کلم را در ربع فنجان آب بخار بپزید .
  2. وقتی که نرم شد گلهای کوچک آن را تکه تکه بکنید و در تخم مرغ همزده و نمک سوده کرده و در ماهی تابه سرخ نمائید .
  3. پس از اینکه همه گلها را سرخ کردید و در ظرف خالی کردید ، رویش عصاره لیموترش بریزید .

منبع:www.ashpazonline.com

5 نظر برای املت گل کلم

  1. هنوزکه روزه ام درست میکنم انشاالله که خوشم میام

    پاسخ
  2. لطفأطرزتهیه سس بشامل روبرام درج کنید.

    پاسخ
  3. اولش بد بو هست اما خیلی خوشمزع اس

    پاسخ
  4. اصلا خوشمزه نبود

    پاسخ
  5. یعنی چی گلم کلم رو داخل تخم مرغ همزده سوده کنیم؟؟؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.