املت گل کلم
موارد اولیه
- تخم مرغ =2 عدد
- نمک =به مقدار دلخواه
- روغن = به مقدار لازم
- گل کلم کوچک = 1 عدد
دستور پخت
- گل کلم را در ربع فنجان آب بخار بپزید .
- وقتی که نرم شد گلهای کوچک آن را تکه تکه بکنید و در تخم مرغ همزده و نمک سوده کرده و در ماهی تابه سرخ نمائید .
- پس از اینکه همه گلها را سرخ کردید و در ظرف خالی کردید ، رویش عصاره لیموترش بریزید .
منبع:www.ashpazonline.com
هنوزکه روزه ام درست میکنم انشاالله که خوشم میام
لطفأطرزتهیه سس بشامل روبرام درج کنید.
اولش بد بو هست اما خیلی خوشمزع اس
اصلا خوشمزه نبود
یعنی چی گلم کلم رو داخل تخم مرغ همزده سوده کنیم؟؟؟