آبگوشت ماهی تن با کاری
موارد اولیه
- 200 گرم گوشت ماهی تن کنسرو شده در آب
- 2/1 قاشق غذا خوری کره
- یک عدد پیاز، ریز خرد شده
- یک حبه سیر، ریز خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری آرد ساده
- 2 قاشق چایخوری پودر کاری
- 400 گرم کنسرو گوجه فرنگی گوشتی
- 3 قاشق غذاخوری برنج سفید
- یک عدد کدو سبز، نازک حلقه شده
- 125 میلی لیتر خامه
- نمک و فلفل
دستور پخت
- ماهی تن را آبکش کنید و آب ان را در پارچ مندرجی بریزید ، اب جوش را اضافه کنید تا اندازه 600 میلی لیتر را نشان بدهد.
- کره را داخل قابلمه بزرک بریزید و روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز و سیر را افزوده، به مدت 5 دقیقه طبخ داده و مرتب هم بزنید.
- آرد و پودر کاری را اضافه مرده و به مدت 2 دقیقه به پخت ادامه دهید.
- به ارامس نیمی از مخلوط اب و تن را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را از ته ظرف هم بزنید تا آرد در مواد حل شود. باقیمانده مخلوط را اضافه کنید. مواد را مرتب هم بزنید و بگذارید به جوش بیاید. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید. وقتی تقریبا سوپ دوباره به جوش آمد، برنج را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد.
- ماهی تن و کدوسبز را به سوپ اضافه کرده، به مدت 15 دقیقه تا زمانیکه سبزیجات و برنج نرم شوند به پخت ادامه دهید.
- خامه را بیافزایید و بسته به ذائقه خود به سوپ نمک و فلفل بزنید و بگذارید به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزد تا کاملا نرم شود. سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم ریخته و سرو نمایید.
منبع:www.mrtaster.com
دیدگاهتان را بنویسید