کیک گوشت و بادمجان کبابی

موارد اولیه

  • گوشت گوساله چرخ کرده خیلی کم چرب=250 گرم
  • پیاز کوچک=۱ عدد
  • بادمجان کبابی=300 گرم
  • نمک و ادویه جات و زیره= به دلخواه
  • روغن زیتون =۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. گوشت رو با پیاز یک بار دیگه چرخ کنید داهل یخچال بگذارید
  2. نمک و ادویه و زرد چوبه و کمی دارچین وزیره و خلاصه هر چی دوست داشتید بهش اضافه کنید و ورز دهید و بگذارید داخل
  3. بادمجانها رو بشورید و بذارید روی حرارت گاز تا کباب بشن و پوستشون حسابی تیره بشه
  4. پوستشون رو بگیرید و کمی له کنید
  5. فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه
  6. گوشت رو از یخچال بیرون بیارید و نصف کنید
  7. ته ظرف رو روغن زیتون بریزید و نصف گوشت رو پهن کنید ته ظرف
  8. بادمجانها رو بریزید روی گوشت و با کمی رب گوجه و پشت قاشق بادمجانها رو صاف کنید
  9. لایه بعدی گوشت رو روی بادمجانها پهن کنید و با چاقو سطح کار رو چند سوراخ ایجاد کنید و چند حلقه فلفل بگذارید روی گوشت
  10. و تنورک بکشید روی ظرف(اگه تنورک ندارید فویل استفاده کنید) و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

4 نظر برای کیک گوشت و بادمجان کبابی

  1. واقعا ممنون برای این همه دستور غذای خوشمزه.
    همیشه تو سایتهای دیگه مواد عجیب غریب میخواست و من توی خونه نداشتم اما از دیروز که با این سایت اشنا شدم شانسی. خیلی عالیه.ممنون ازتون.بازم برامون غذای خوشمزه بذارین لطفا.

    پاسخ
  2. برای یه بار بد نبود

    پاسخ
  3. سایتتون فوق العادست

    پاسخ
  4. خوشمزه ب نظر میرسه.درستش میکنم?
    ممنون?

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.