کیم چی(غذای کره ای)

موارد اولیه

  • کاهو ژاپنی متوسط 1 عدد
  • پیازچه خرد شده 3عدد
  • ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده 2/1 اونس
  • سیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک مورتون ( برای کاهو )4/1 فنجان
  • نمک مورتون ( برای مایع)2/1 فنجان
  • فلفل هندی 2/1فنجان
  • سس ماهی 1 قاشق غذاخوری
  • پودر برنج شیرین یا آرد 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. کاهو را در مرحله اول نشویید فقط آن را تمیز کنید
  2. کاهو ها را به 4 قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.
  3. حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم
  4. در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید 2 ساعتی بماند.
  5. 1 فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.
  6. کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و 1 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.
  7. کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.
  8. کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود ) در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت 24 ساعت داخل فریزر بگذارید.

کیم چی سرشار از ویتامین A ، B و C است اما بزرگترین فایده آن در قسمت تخمیر آن است. بعد از تخمیر یک باکتری سالم در غذا بوجود می آید که “لاکتوباسیلی” نامیده می شود. این باکتری در غذاهایی که تخمیر می شوند و همچنین در ماست نیز وجود دارد. این باکتری به هضم غذا کمک می کند و باعث می شود شما بعد از غذا دچار سوء هاضمه نشوید.

منبع: www.beytoote.com

توسط: چی بپزم؟

17 نظر برای کیم چی(غذای کره ای)

  1. lotfan tedade ghazahay korehee ra bishtar konid khili mamnoon.

    پاسخ
  2. عالیه من درست کردم توش پیازچه هویج کلم بفش سویاسس اضافه کنید عالیه البته چندین مدله .

    پاسخ
  3. سلام،1.کاهو ژاپنی و نمک مورتون و از کجا باید تهیه کرد؟میشه از کاهوی ی خودمون استفاده کنیم؟ :)
    2.سس ماهی چطور تهیه میشه؟

    پاسخ
    1. از کاهوی چینی هم می تونی استفاده کنی

      پاسخ
    2. نه نمیشه

      پاسخ
    3. مورتورن یعنی هاون شما نمک دریا یا معدن رو توی هاون که بکوبی بهش میگن نمک هاون یا مورتورن

      پاسخ
  4. سلام،۱٫کاهو ژاپنی و نمک مورتون و از کجا باید تهیه کرد؟میشه از کاهوی ی خودمون استفاده کنیم؟

    پاسخ
    1. از کاهوی پیچ هم می تونی استفتده کنی و به جای نمک مورتون از نمک دریایی استفاده کن من اصلیش رو خوردم و چون اینجا از این چیزی نداشتیم به جاش از اینا استفاده کردم و همون مزه رو می گیره

      پاسخ
  5. سلام
    لطفا طرز تهیه سس ماهی رو هم بگید…
    درضمن لطفا دستور پخت بیشتری از غذاهای کره ای بذارید…
    ممنون.

    پاسخ
  6. میشه توش سس ماهی بریزیم

    پاسخ
  7. سلام خسته نباشید
    1. قالب سایتتون خیلی سنگینه
    2. لطفا اگر میشه آموزش غذا های ژاپنی رو هم بذارید ممنون میشم.

    پاسخ
  8. میشه لطفا دستور کیم چی فلفل دلمه ای رو بزارید و غذاهای کره ای بیش تری اموزش بدید

    پاسخ
  9. خوب بود.مرسی

    پاسخ
  10. سس ماهی چی هست میشه تو ایران تهیه کرد کاهو کره ای چی؟چه فرقی با کاهوهای خودمون داره؟صدف از کجا تهیه کنیم؟فلفل هندی ورقه ای از کجا تهیه کنیم میدونم تو این وبلاگ نیست ولی تو بقیه وبلاگها خوندم میشه جوابشو شما بگی؟

    پاسخ
    1. سس سویا رو میتونی به جای سس ماهی استفاده کنی وگان ها این کار رو میکنن بعد این ماهر نیست ماهر میشه لتس این کابج هست که حالت لتس داره که کبج میشه کلم برگ از کلم برگ سفید عادی هم میتونی استفاده کنی ولی این کلم برگ مخصوص حالت دندون گیر بودنشِ خوشمزه تَر هست

      پاسخ
    2. پاسخ
  11. سلام .سس ماهی چگونه تهیه می شود؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.