کوکو شیرین (مشهدی)

موارد اولیه

  • سیب زمینی متوسط آب پز شده :2 عدد
  • تخم مرغ :2 عدد
  • زعفران :مقداری
  • آرد سیب زمینی :یک قاشق غذا خوری
  • پکین پودر: نصف قاشق مربا خوری
  • آرد ذرت :کمی
  • !مواد لازم براي شيره روی كوكو
  • شکر :10 قاشق
  • آب :15 قاشق
  • گلاب :یک قاشق غذا خوری
  • زعفران :مقداری

دستور پخت

  1. ابتدا سیب زمینی های پخته شده را پوست کنده و رنده ریز می کنیم.
  2. سپس تخم مرغ ها را با سیب‌زمینی ها خوب مخلوط کرده وبقیه مواد را به آن اضافه می‌کنیم.
  3. مثل بقیه پخت انواع کوکو؛ مواد را داخل ماهیتابه‌ای که روغن را داغ کردیم می‌ریزیم. هرچه ماهی‌تابه کوچک‌تر باشد قطر کوکو بالطبع بیشترخواهد بود.
  4. اگر ظرف تفلون مستطیلی داشته باشید کوکو شکیل تر و زیباتر خواهد بود و برش‌ها را به شکل مربع می توان زد.
  5. بعد از اینکه یک طرف کوکو پخته شد کوکو را برش زده و بر می گردانیم تا روی دیگر کوکو پخته شود.
  6. در این فاصله شیره روی کوکو را درست می کنیم.
  7. !طرزتهیه شیره :
  8. مواد را داخل قابلمه ای میریزیم و می گذاریم کمی بجوشد
  9. سپس شیره را روی کوکو ریخته و درب ماهیتابه را می بندیم
  10. کمی که کوکو سرد شد آماده سرو است.

نکته:

  • این کوکو هم به صورت پیش غذا و دسر وبه صورت سرد وگرم قابل سرو است .
  • میون مشهدی‌‌ها در میزهای باز، کوکو شیرین پای ثابت میز است .

با تشکر از خانم ستوده نبوی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

از اینجا میتونید غذاهای دیگه ای که ایشون برای ما فرستادند رو مشاهده کنید.

 

توسط: چی بپزم؟

24 نظر برای کوکو شیرین (مشهدی)

  1. عالیه

    پاسخ
    1. مرسی ونوش جونتون

      پاسخ
  2. مادرشوهر من این غذا رو عالی می ÷زه من غذای شیرین دوست ندارم اما اینو دوست دارم آخه این مثل باقلواست

    پاسخ
    1. خداییش خیلی خوشمزه است.نوش جان

      پاسخ
  3. خوبه

    پاسخ
    1. خدا رو شکر که خوبه

      پاسخ
    2. مرسیمرسی

      پاسخ
  4. همین الان سیب زمینی هام رو گاز در حال آب پز شدن هستن(:
    ظاهرش که معلومه خیلی خوشمزه است خدا کنه کوکوی منم همینجوری بشه

    پاسخ
    1. خبری نشد ازتون پختید خوب شد ؟خوشمزه شد ؟

      پاسخ
  5. متشکرم از سایت خوبتون

    پاسخ
    1. متشکرم .امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره

      پاسخ
  6. ممنون عالی بود

    پاسخ
  7. باسالام کوکوشیرینتون خیلی عالی شده منظور از ارد ذرت کدومه زرده یا سفیده که همون نشاسته ذرته و در سیب زمینی ها بریزیم حدودا چقدر مرسی

    پاسخ
  8. باسالام کوکوشیرینتون خیلی عالی شده منظور از ارد ذرت کدومه زرده یا سفیده که همون نشاسته ذرته و در سیب زمینی ها بریزیم حدودا چقدر مرسی

    پاسخ
  9. فکر کنم به درد سرش می ارزه

    پاسخ
  10. از بدو تولد مشهدم همچین چیزی نشنیدم خخخ چه طور پای ثابت … ولی درستش میکنم میتونه خوشمزه باشه

    پاسخ
    1. خیلی عجیبه که تا حالا نشنیدی و نخوردی , شاید سنتون کمه , چون جدیدا پای همه ی سفره باز شده به انواع ژله ها و کرم ها و موس ها
      اما قدیم تر همیشه توی سفره ی مشهدی ها به عنوان دسر بوده و ما هم هنوز تو سفره های افطاری حفظش کردیم ! خیلی سخت نگیرید کوکو سیب زمینی بدون پیاز و نمک درست کنید و در آخر شیره و زرشک و خلال بادام و پسته بریزید …. عالیه عالی

      پاسخ
    2. بله نسترن جان درست میگن این غذا داخل مشهد خیلی کمرنگ شده .و بیشتر همشهری ها حتی اسمشو نشنیدن . من 24 سالمه و مادرم تعریف میکنن که 33 سال پیش وقتی تازه عروس بودن مادرشوهرشون این کوکو میپخته و عالی بوده اما الان خیلی زیاد پخت نمیشه نمیشه و من داخل هیچ منو هیچ رستوران و کافه ای ندیدم و اگر بگیم پایه ثابت سفره های مشهد اغراق کردیم چون خیلی خیلی کم این غذا درست میشه .

      پاسخ
  11. یکی از اون غذاهایی ک با دیدنش عذاب وجدان میگیری چرب و شیرین سعی میکنم درستش نکنم چون اگه خوب شه معتادش میشم مرسی.

    پاسخ
  12. ارد ذرت و آرد سیب زمینی از کجا بیاریم؟

    پاسخ
  13. عالیه ممنون

    پاسخ
  14. سلام من دانشجو هستم من بدون آرد ذرت و گلاب درست کردم خوب شده راضیم به رضای خدا

    پاسخ
  15. کوکوی شیرین که بعضی مشهدیا بهش میگن قیقنه. خیلیم خوشمزست.

    پاسخ
  16. کوکوی شیرین که بعضی مشهدیا بهش میگن قیقنه. خیلیم خوشمزست.

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.