کوفته ریزه

موارد اولیه

  • گوشت چرخ کرده 500گرم
  • برنج پخته (شفته) 120گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • [سبزی کوفته|http://chibepazam.ir/?p=1248] ( ساتوری) یک کیلو
  • فلفل دلمه 3عدد
  • گوجه فرنگی 3عدد
  • نمک+فلفل سیاه+جوز هندی به میزان دلخواه
  • رب گوجه فرنگی 3قاشق غذا خوری

دستور پخت

  1. گوشت و برنج و سبزی و تخم مرغ و نمک و فلفل و جز را با هم مخلوط می کنیم، و آنقدر ورز می دهیم تا جسبندگی زیادی پیدا کند
  2. مواد را به اندازه نارنگی برداشته گرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید البته باید با حوصله سرخ کنید تا له نشوند .
  3. در یگ قابلمه بزرگ فلفل دلمه های ورقه شده و بعد گوجه ورقه شده را رویه هم میچینیم
  4. بعد کوفته های طلایی سرخ شده را به شکل حرم روی گوجه ها می چینیم ،
  5. در یک تابه کمی روغن ریخته وسه قاشق رب گوجه در آن تفت می دهیم
  6. جز هندی و فلفل نمک را اضافه می کنیم و بعد دو لیوان آب به سس اصافه میکنیم
  7. کمی که جوش آمد آن را روی کوفته ها ریخته و در قابلمه را میگداریم تا با حرارت کم بپزد به مدت نیم ساعت.
  8. کوفته باید با بخار سس بپزد.

این غذا را با نان و  سبزی خوردن میل کنید.

با تشکر از محبوبه خانم که این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کرده‌اند.

توسط: چی بپزم؟

7 نظر برای کوفته ریزه

  1. عالی بود
    ممنون

    پاسخ
  2. ممنون خیلی عالی و خوشمزه بود
    درست کردم خیلی خوب شد

    پاسخ
  3. من اینو میخوام بدون سبزی درست کنم.به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

    پاسخ
    1. نه مشکلی از لحاظ درست کردن پیش نمیاد. طبیعتا طعمش با مزه اصلی تفاوت خواهد داشت.

      پاسخ
  4. سلام از سایتتون خییییییییییلی ممنون.عالیه.لطفا بگید که این غذاها رو میشه با چه چیزهایی خورد؟ممنون

    پاسخ
  5. ممنون از دستور غذا درستش کردم خیلی خوشمزه شد همه ی کسانی که غذای ایرانی دوست داشته باشند فکر کنم این غذا رو دوست خواهند داشت

    پاسخ
  6. جوز هندی جایگزین نداره؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.