کشک کدو

موارد اولیه

  • کشک 1 پیمانه
  • کدو سبز 750 گرم (10 عدد متوسط)
  • پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
  • سیر داغ، نعنا داغ به میزان لازم
  • فیله گوجه فرنگی 4 عدد
  • پودر مغز گردو برای تزیین
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

دستور پخت

  1. شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
  2. نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید.
  3. سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.
  4. بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
  5. سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
  6. چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
  7. مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.

منبع:http://ashpazisonati.blogfa.com

توسط: چی بپزم؟

5 نظر برای کشک کدو

  1. با سلام و و تشکر

    نمی دونم چرا چند تا غذا تا الان دیدم که شکل اون با گفته ها همخونی

    نداره !!!

    پاسخ
  2. ا

    پاسخ
  3. سلام . متشکرم این غذا رو درست کردم خیلی عالی بود واقعا جاتون

    خالی بود !!!

    پاسخ
  4. من درست کردم … کدوها رو با پیاز داغ و سیر تفت دادم یعنی جداگانه سرخ نکردم بعد قاطی کنم … کامل هم نکوبیدمش که خیلی له بشه ولی طعمششششش عالی بوووود و خیلی خیلی خوشمزه شد … ممنون

    پاسخ
  5. خیلی خوشمزس

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.