کشک بادمجون با گوشت

موارد اولیه

  • بادنجان متوسط= 8 عدد
  • کشک غلیظ= 2 فنجان
  • گردوی چرخ کرده= یک فنجان
  • نعناع داغ= 2 قاشق سوپخوری
  • سیر داغ =3 قاشق سوپخوری
  • گوشت چرخ کرده= 150 گرم
  • روغن= به مقدار کافی
  • زردچوبه= یک قاشق چایخوری
  • پیاز رنده شده =یک قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل =به قدر لازم

دستور پخت

  1. بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه می کنیم. کمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم.
  2. کشک را با دو لیوان آب داغ به بادنجان ها اضافه کرده و می گذاریم با شعله ی ملایم بپزند.
  3. پیاز را کمی در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت می دهیم.
  4. نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر می کنیم گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشیده شود.
  5. کشک بادنجان را در دیس کشیده، گوشت را روی آن می ریزیم.
  6. یک قاشق سیرداغ و گردوی چرخ کرده را هم روی آن می ریزیم. سپس چند قاشق کشک را جدا بر روی آن ریخته و سیر داغ و نعناع داغ را هم روی کشک می ریزیم.

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

4 نظر برای کشک بادمجون با گوشت

  1. سلام مرسی واقعا عالی بود. من عاشق کشک وبادمجونم اما شوهرم دوست نداشت چون به گوشت علاقه داره..دیگه با این روشی که نوشتید من تونستم کشک وبادنجونو جز غذای مورد علاقه همسرم قرار بدم واقعا خوشحالم دستتون درد نکنه

    پاسخ
    1. خواهش میکنم. ما نیز خوشحالیم که خوشحالتون کردیم.

      پاسخ
  2. من همین امروز برای نهار درست کردم همراه خانواده خوردیم خیلی خوشمزه شد. اما انگار سیرداغم رو یکم سوزونده بودم :دی
    غذای سنگینی هم هست
    ممنون

    پاسخ
  3. ممنونم.استفاده کردم.روش جدیدی برای پخت کشک بادمجون یادگرفتم وراحت تره.مرسی

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.