کشک بادمجان

موارد اولیه

  • بادمجان 3 عدد
  • کشک
  • نعنا داغ
  • سیر 1 عدد
  • ادویه

دستور پخت

  1. اول بادمجان پوست بگیرید و بعد در آب و نمک بزارید مدت 15 دقیقه باشه زیرا آب و نمک تلخی بادمجان را میگیرد و بعد یک بار زیر آب بگیرید تا نمک اضافی از آن خارج شود (البته میتونید فقط نمک هم بزنید) برای سرخ کردن آن روغن کمتر مصرف میشه
  2. بعد از آن در یک تابه کمی روغن بریزید و بگذارید بادمجان‌ها خوب سرخ شوند بعد از آن که سرخ شد ، آن را کاملا له کنید و سیر که قبلا سرخ کردید و ادویه مورد نیاز مثل کمی زردچوبه و نمک و کمی فلفل اضافه کنید
  3. کشک را با کمی آب (2قاشق کشک و یک لیوان آب )حل کنید و به بادمجان اضافه کنید و بگذارید حدود 15 دقیقه بادمجان خوب بپزد
  4. بعد 1 قاشق غذاخوری نعنا داغ اضافه کنید کافی است و بگذارید کمی بماند که مزه نعنا به خرد بادمجان برود
  5. بعد از 10 دقیقه میتونید با نان سنگک میل کنید البته پیاز و سبزی تازه فراموش نشه البته خیلی ها کشک و نعنا رو به عنوان تزیین اضافه میکنند و دیگه داخل بادمجان نمیریزند

با تشکر از سرکار خانم سونیا صابری  که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

غذاهای دیگری که ایشون برای ما ارسال کردند رو می توانید را از اینجا ببینید.

🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

26 نظر برای کشک بادمجان

  1. باتشکرخوب بود چاشنی دیگری مثل آبغوره یا آبلیمو نمیخواد

    پاسخ
    1. آره . منم شخصا بدون آبلیمو و چاشنی دوست دارم.
      واقعا عاشق این غذا هستم :)

      پاسخ
  2. عالیه عاشقشم

    پاسخ
  3. من معمولا این غذا رو که پختم در آخر یعنی بعد از پخت بادنجان ها با پیاز داغ وآب و ادویه و نمک و زرد چوبه مقداری کشک و نعنا خشک و مغز گردوی ساییده شده با سیر داغ میزنم و خوب له میکنم بعد دوباره کمی تفتش میدم و در نهایت داخل ظرف می کشمش البته تمام کارهایی که گفتم رو داخل همون ظرف اولیه انجام می دم

    پاسخ
    1. این هم روش خوبی است. ممنونم از به اشتراک گذاشتن تجربه‌تان.

      پاسخ
  4. 1-بادمجان ها را سرخ کنید و بعد با مقدار کمی آب بگذارید بپزد.بعد آن را له کنید
    2-به اندازه هر یک کیلو بادمجان حتما 100 گرم مغز گردو بزنید.فوق العاده خوشمزه میشه.
    نمره کشک بامجان من تا حالا همیشه 20 بوده

    پاسخ
    1. ممنونم. خیلی خوب.

      پاسخ
  5. همه ی موادش خوبه ولی اگه یه خورده گوشت چرخ کرده وگردو بهش اضافه کنیم که عالی میشه

    پاسخ
  6. من ک میگم باید پیاز هم سرخ بشه و داخلش بریزیم

    پاسخ
    1. دقیقااا . پیازداغ هم باید باشه

      پاسخ
  7. من درست کردم خیلی خوشمزه شد ممنون

    پاسخ
  8. خوب بود.ممنون

    پاسخ
  9. kheili khoshmaze mishe man shakhsan kashk ziad dos daram va ziad ham kashk mizanam yani mizaram ba abe kashk ye 15min ghol bokhore….khoshmaze tar mishe

    پاسخ
  10. کشک بادمجانی در کاشان خوردم که خیلی خوشمزه بود و فکر می کنم ادویه ی خاصی بهش زده بودند این کشک بادمجان هم خوشمزه هست ولی باز هم مثل اون نمی شه

    پاسخ
  11. مرسی از اینکه غذاهای خوشمزرو یاد میدین.وگرنه من از گرسنگی میمردم.مرررررررررررررررررررررررسییییییییییییییی

    پاسخ
  12. سلام ممنون از نوشتن تجربیاتتون من هنوز درست نکردم حتما درست میکنم بهتون نتیجشو میگم

    پاسخ
  13. سلام بچه ها من تازه اومم خوشحالمکه دوستای خوبی مثل شما دارم. منم خیلی کشک و بادمجان دوست دارم ولی نمیدونم چرا هر وقت درست میکنم مثل خمیر میشه انگاری دوست ندارم اینجوری بشه. چه جوری درست میکنین شما؟

    پاسخ
  14. خوب بود

    پاسخ
  15. سلام دوستان گلم
    1-من توصیه میکنم همین عملیات رو با بادمجون تنوری امتحان کنید،معرکه میشه.
    2-یکبار هم با بادمجون سرخ کرده درست کنید ، منتها بعد از سرخ کردن بادمجانها و موقع پختن تخم مرغ توی بادمجان بزنید و هم بزنید که کامل خودشو بگیره و بعد کشک و مخلفات دیگه اضافه کنید.
    این هم دو روش متفاوت برای کشک بادمجون :)
    برام همیشه سئواله چرا خانمها اینقدر عاشق کشک بادمجونن؟ولی اقایون خیلی ازش استقبال نمیکنن به عنوان غدای اصلی!!

    پاسخ
  16. خیلی خوشمزه بود جالب اینجاست من هیچ وقت بادمجون نمیخوردم واسه آلرژیم اما ایندفعه با کشک گذاشتم پخته شد واقعا دوتا ظرف خوردم ممنون

    پاسخ
  17. حیلی خوش مزه بود ممنونم

    پاسخ
  18. من اول یه پیاز متوسط رو خرد میکنم بعد که رنگش طلایی شد سیر خرد شده اضاف میکنم چون سیر زیاد تفت داده بشه طعم خوبی نداره بعدش ادویه و نعناع رو میریزم روی پیاز و سیر چند ثانیه تفت میدم بادمجونایی که سرخ شدن رو هم اضاف میکنم و یه استکان اب میریزم روش چند دقیقه بپزه بعد با گوشت کوب لهش میکنم و کشک رو هم اضاف میکنم دوسه دقیقه بعد اماده هست

    پاسخ
  19. سلام دوستان من یه پیشنهاد دارم البته نمیخوام به شما بی احترامی کنم ولی من بادمجون هارو بعد سرخ کردن با ۱-۲-۳ مثل پوره درمیارم وبا بقیه ی مواد مخلوط میکنم و کمی اب میریزم میزارم ۱۰ دقیقه میپزه خیلی عالی میشه امتحان کنید

    پاسخ
  20. عالیه من عاشق این غذا هستم …..به به

    پاسخ
  21. سلام دوستان عزیز هموطن

    ما در اصفهان به این روش که مقداری گوشت گردن نیز اضافه کرده باشیم و بکوبیم می گیم حلیم بادمجان ( نعنا داغ و پیاز داغ و دارچین را روی آن هنگام سرو کردن می پاشیم )
    به نظر من اگه این روش را هم امتحان کنید بد نیست .
    بعد از پیاز داغ + سیر + نعنا خشک + زردچوبه کشک ساییده سفت را اضافه کنید ( کشک سمیه بهتره) سپس با هم مخلوط کنید تا خوشرنگ شود سپس مقدار خیلی کم آب اضافه کنید تا روانتر شود و بادمجانها را درون آن بچینید تا در مایع قرار گیرند سپس با حرارت خیلی کم حدود 15 الی 20 دقیقه تاوقتی بادمجانها کاملاً پخته شود. خیلی عالی می شه . ممنون که اجازه دادید نظرم را بنویسم من عاشق اشپزیم .

    پاسخ
  22. اگه بادمجان رو توی آبجوش و نمک بزارین اصلا روغن به خودش نمیگیره خود م همیشه اینکارو میکنم وبعد سرخشون میکنم

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دادن به مینا لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.