کروکت سیب زمینی با جعفری

موارد اولیه

  • سیب زمینی= 550 گرم
  • آرد= 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده=1 قاشق غذاخوری سر پر
  • آرد سوخاری= 1 لیوان
  • نمک و فلفل= به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ= 1 عدد
  • تخم مرغ= 2 عدد

دستور پخت

  1. ابتدا سیب زمینی ها را درون قابلمه ای ریخته و رویشان آب میریزیم تا آب پز شوند (کاملا پخته شوند)بعد از اینکه آپز شدند پوست آنها را میگیریم و با گوشت کوب آنها را له میکنیم و بعد از آن آرد,جعفری,نمک,فلفل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا همگی مواد را با هم مخلوط میکنیم.
  2. از موادمان کمی بر میداریم و مانند آنچه در عکسها مشاهده میکنیم به اون فرمی (کروکت)در میاوریم اگر مواد به دستمان چسبید دستمان را کمی نم دار میکنیم.
  3. تخم مرغ را درون یک کاسه میشکنیم و هم میزنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند و آرد سوخاری را هم درون یک بشقاب میریزیم و بعد کروکت ها را اول درون تخم مرغ ها میکنیم و بعد در آرد سوخاری می غلطانیم این مقدار تقریبا 12 عدد کروکت به شما میدهد.
  4. قابلمه را برداشته بهتر است نچسب باشد و میگذاریم داغ شود و بعد روغن را درون آن میریزم تقریبا تا جایی که روغن روی کروکت ها قرار بگیرد و بعد کروکت ها را درون آن میگذاریم تا طلایی رنگ شود ولی حواستان باشد که نسوزد چون سریع رنگ عوض میکند و بعد از آن اگر دوست داشتید کروکت ها را درون یک آبکش قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود .

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

13 نظر برای کروکت سیب زمینی با جعفری

  1. نگفتین اردش چی باشه؟!؟!
    من ارد گندم ریختم!
    خیلی هم خوب نبود.مزه ارد سوخاری میداد

    پاسخ
    1. oooooooohhhhپ درست نکنیممممم؟؟؟؟

      پاسخ
  2. عالی.
    ممنون

    پاسخ
  3. سلام… ببخشید 550 گرم سیب زمینی حدودا چند تا میشه…؟؟؟

    پاسخ
  4. خیلی بد مزه بود.

    پاسخ
  5. ظاهرش که بد نیست. باید طعمش رو دید!

    پاسخ
  6. عااااالی بود فوق العاده بود همین الان دارم میخورم و واااقعا خوشمزس و خوب توضیح داده شده خیلی خیلی خوشمزه بود هرچی بگم کم گفتم!!!!

    پاسخ
  7. من سیب زمینی رو اب پز کردم با جعفری و نمک و فلفل با پنیر پیتزا قاطی کردم بعد تو ارد سوخاری غلطوندم عالی شد.
    دلیل اینکه میگید ارد بزنیم چیه؟

    پاسخ
  8. من دیشب این غذا رو درست کردم خیلی عالی بود و همه خیلی خوششون اومد

    پاسخ
  9. نپختم ولی دستورش خوبه

    پاسخ
  10. عالیه.

    پاسخ
    1. خوب بود

      پاسخ
  11. شکل خوبی داره باید خوشمزه باشه شاید درست کنم

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.