کتلت مرغ

موارد اولیه

  • سینه مرغ آبپز شده ................. یک عدد متوسط
  • سیب زمینی .......................... 3 عدد
  • پیاز .................................... یک عدد
  • تخم مرغ ................................یک عدد
  • آرد سوخاری ...........................مقداری
  • نمک و فلفل و زردچوبه .............مقداری
  • روغن سرخ کردنی .................. مقداری

دستور پخت

  1. ابتدا سینه مرغ را با مقدار ی آب پیاز کوچک و نمک و فلفل و زردچوبه آبپز کنید. همچنین سیب زمینی را نیز جدا گانه آبپز کنید.
  2. همه مواد را در خرد کن ریخته، خرد(له) کنید.
  3. به آن یک عدد تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه کنید
  4. آن را با دست ورز دهید.سپس با دست آن را شکل دهید.
  5. در ظرفی روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته شعله را کم کنید و وقتی روغن کاملا داغ شد کتلت ها را در آن بچینید.
  6. یک سمت آن که سرخ شد آن را برگردانده تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.
  7. می توانید آنرا به صورت ساندویچی سرو کنید.

منبع: گورمند

توسط: چی بپزم؟

64 نظر برای کتلت مرغ

  1. برای من که سینه مرغ دوست ندارم روش خوبیه به نظرم خوشمزه باشه

    پاسخ
    1. خیلی ها از سینه مرغ فراری هستن ولی با یه سری روش که اینم یکیش هست می تونیم غذایی خوشمزه ازش درست کنیم
      ممنون از نظرتون
      به چی بپزم سر بزنید….

      پاسخ
  2. عالیمن که خوشم آمد

    پاسخ
  3. خیلی خوبه برای اونایی که سینه مرغ دوست ندارن. مرسی

    پاسخ
  4. خیلی خوبه عالیه

    پاسخ
  5. جالب بود کارمونو واقعا اسون کردین با این سایتتون مرسی

    پاسخ
  6. سایت خیلی جالبیه ممنون

    پاسخ
  7. در خرد کن ریخته و له میکنیم نه خرد
    لطفا تصحیح شود واسه تازه کارایی مثله من ابهام ایجا میکنه

    پاسخ
    1. متشکرم- تصحیح شد.

      پاسخ
  8. خیلی خوبه و ممنون

    پاسخ
  9. عالییییه مرسی معلومه خوشمزه است امشب درست می کنم.

    پاسخ
    1. سلام
      پس یه عکس هم بگیرید و برامون ارسال کنید تا به اسم خودتون بزاریم توی سایت
      امیدواریم لذت ببرید
      باز به “چی بپزم” سر بزنید و به دوستاتون هم معرفی کنید
      موفق باشید

      پاسخ
  10. سلام
    اگه شما زرشک نمی ریزید امتحان کنید فوق العاده است .

    پاسخ
    1. من این کوکو را درست کردم خیلی عالی شده بود اتفاقا مهمان داشتم همه گفتن خوشمزه شده

      پاسخ
  11. عالییییییییییییییی بود

    پاسخ
  12. خیلی خوب بود مرغ پخته دارم امشب درست می‌کنم

    پاسخ
    1. عالی

      پاسخ
  13. غذای خوشمزه و متفاوتی هست برای کسانی که از پلو خوردن خسته شدن و غذاهای نانی را ترجیح می دهند یک طعم جدید و خوب هست

    پاسخ
  14. سلام دمتون گرم من عاشق سایتتون شدم

    پاسخ
  15. باتشکر غذاهای گیاهی تزیین غذاها و سفره ارایی هم بهمون یاد بدید

    پاسخ
  16. لطفا دقیق تر بنویسید
    مثلا چند دقیه باید برای آبپز شدن بمونه و غیره
    با سپاس

    پاسخ
    1. سلام اگرچه آب پز شدن سیب زمینی به شرایطی چون میزان شعله و نوع طر و اندازه سیب زمینی ها بستگی دارد ولی حدودا نیم ساعتی طول میکشه. خواهش

      پاسخ
  17. دوستان جای شما خالی ، درست کردم خوشمزه شده
    به سلامتی … نوش جان

    پاسخ
  18. آفرین به ذوق هنری شما من که خیلی از سایت شما خوشم می آید هر روز سر می زنم

    پاسخ
    1. و افرین به سلیقه شما که از سایت ما استفاده می کنید.

      پاسخ
  19. سلام واقعا ممنونم ازتون نمیدونستم ذیگه جی باید درست کنم

    پاسخ
  20. اگه ذکر کنید غذا برای چند نفره ممنون میشیم

    پاسخ
  21. سلام ممنون از شما . میخواستم بپرسم میشه این کتلت را با سینه مرغ خام درست کنیم؟

    پاسخ
  22. man gharch va felfel dolmee ham mix kardam ama khoshmaze nashod .in kotlet be arde sokhariye tiz ehtiyaj dare k tam dahandeye aslye one.
    man ba in arde sokhari khordam vaghan ali bod vali khodam in ardo peyda nakrdam bekharam

    پاسخ
  23. سلام خیلیییییییییییییییییییییییییی خوشمزه هست
    ممنون ازسایتتون.

    پاسخ
  24. مرسی من بیشتر وقتها به ساییتتون سر میزنم خیلی خوبه دمتون گرم

    پاسخ
  25. عالی ممنون

    پاسخ
  26. خیلی خوبه ولی ای کاش دقیقتر توضیح می دادید

    پاسخ
  27. خیلى خوب بودمرسى عالییییه

    پاسخ
  28. جالب ودوست داشتنى بودخیلى خوشمزه است

    پاسخ
  29. بعد از کلی زیر رو کردن سایت اخرش به نتیجه رسیدم که کتلت مرغ درست کنم! اخه راحتتر از بقیه بود…مررررررررررسی

    پاسخ
  30. سلام من اولین باره میام تو این سایت و میخوام امشب این غذارو درست کنم امیدوارم که خوب بشه

    پاسخ
  31. به نظرم خیلی خوشمزه میاد ممنون درست می کنم

    پاسخ
  32. سلام:ما که چرخ گوشت و خردکن نداریم چجوری درستش کنیم؟

    پاسخ
  33. سلام رفتم که بپزم ازین بهتروآسونترنمیشه;-)

    پاسخ
  34. سلام. میتونیم وسط هر کتلت قبل از سرخ کردن یه قاچ باریک فلفل دلمه ای بذاریم، من امتحان کردم طعمش فوق العاده میشه.

    پاسخ
  35. خوب بود. ممنون

    پاسخ
  36. سلام.

    موفق باشید.

    پاسخ
  37. ممنون شنیدم یک قاشق ماست بزنیم نطر شما چیه من امتحان نکردم

    پاسخ
  38. اگر فیله مرغ رو خام چرخ کنید خییلی خوشمزه تر میشه و مزه جوجه کباب میگیره…

    پاسخ
  39. سلام ممنون از ایده های نابی که ارایه میدین

    پاسخ
  40. ممنون از سایتتون

    پاسخ
  41. سلام.اگه میخواین با قارچ امتحانش کنین اوب قارچ رو جدا سرخ کنین تا آب قارچ بره سپس به مواد اضافش کنین.بدون سیب زمینی و مرغ خامم تست خوبی میده.

    پاسخ
  42. واقعا از سایت خوبتون سپاسگذارم. من تازه ازدواج کردم و شما تو آشپزی خیلی کمکم میکنید. سپاسگذارم

    پاسخ
  43. حتما باید سینهدمرغ ابپز بشه؟
    چرخکرده مرغ دارم.تو کتلت گوشت نه گوشت و ابپز میکنیم نه سیبزمینی و.
    چرا تو این کتلت باید ابپز بشن بعد سرخ شن؟؟؟
    لطفا توضیح بدید

    پاسخ
  44. من توش 1قاشق جعفری ساتوری+کمی فلفل دلمای رنگی نگینی خرد شده می زنم خیلی عالی میشه

    پاسخ
  45. من توش 1قاشق جعفری ساتوری+کمی فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده می زنم خیلی عالی میشه

    پاسخ
  46. مرسی مونده بودم چی درست کنم دمتون گرم اگه به شما ایرونیا میدون بدن خیلی خوبه کل جهان رو میگیبرین

    پاسخ
  47. سلام مرسی عالی بود.یه سؤال به جای آرد سوخاری از چه چیز دیگه ای میشه استفاده کرد ممنون میشم جواب بدین..

    پاسخ
  48. خیلی ها از سایت شما تعریف کردن
    و من خالی از لطف ندیدم اگر هر چند تکراری هست باز هم من به نوبه خودم تشکر کنم

    پاسخ
  49. عالی بود نمیشه از سیب زمینی خام استفاده کرد

    پاسخ
  50. من با مرغ خام و سیب زمینی خام درست میکنم عالی میشه امتحان کنید

    پاسخ
  51. درست کردم. خوشمزه بود و نمی دانم چرا کتلت ها وا می رفت و خوب در نیامد. در ضمن خیلی روغن داشت. باید چکار کنم تا وا نرود و خیلی چرب نباشد؟

    پاسخ
  52. کتلتام وا رف چرا نشد …

    پاسخ
  53. شاید موادت داغ بوده,بهشون تخم مرغ زدی وارفته,باید بزاری سرد بشن

    پاسخ
    1. خانم های که سینه مرع دوست ندارن میتونند کلم پلو و لوبیا پلو یا ماکارونی رو با سینه مرع که با پیاز داع زیاد و ادویه شاورما
      و رب گوجه فرنگی. تفت. بدید در اخر زعفران اصافه کنید و استفاده های متفاوت کنی

      پاسخ
  54. خیلی خوبه عاالی

    پاسخ
  55. ممنون خیلی خوشمزه بود

    پاسخ
  56. مى توانید کباب کوبیده سفید ( کباب کوبیده مرغ را اموزش دهید )

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.