کتلت سویا

موارد اولیه

  • سویای ریز 300 گرم
  • هویج فرنگی 2 عدد، ریز رنده شده
  • پیاز کوچک یک عدد
  • سیب زمینی 3 عدد ریز رنده شده
  • پودر کاری یک قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • آرد نخودچی تقریباً 150 گرم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

دستور پخت

  1. سويا را از قبل خيس ميكنيم. سپس آن را چرخ ميكنيم.
  2. سویا، هویج فرنگی، پیاز ریز رنده شده، سیب زمینی، نمک، زردچوبه، آرد نخودچی و پودر کاری را در ظرفی مخلوط کرده، خوب ماساژ بدهید تا مواد چسبندگی پیدا کرده و یک دست شوند.
  3. سپس به اندازه‌ی یک کتلت کوچک مواد را در کف دست گرد کرده و در روغنی که از قبل گرم شده سرخ کنید.
  4. این کتلت با سس قرمز سرو می‌شود.

منبع: khanoomgol.com و شماره 71 مجله هنر آشپزی

توسط: چی بپزم؟

29 نظر برای کتلت سویا

  1. میخوام درستش کنم ببینم چطوری میشه امیدوارم که خوشمزه بشه

    پاسخ
  2. باید سویاش رو چرخ کنیم یا آسیاب کنیم از پودرش استفاده کنیم ؟ چون اگه بخوایم از سویا به همین صورت استفاده کنیم فکر نمی کنم خوب بشه

    پاسخ
    1. بله درست است. شما میتوانید(باید) سویا را چرخ کنید تا خورد شود و از آن برای تهیه غذا اسفاده کنید.
      از تذکر شما متشکریم.متن را اصلاح میکنیم.

      پاسخ
    2. عالی بود تشکر

      پاسخ
  3. سلام من چند سری این کتلت رو درست کردم یه مقدار سفت میشه به نظر شما باید چیکار کنم ؟

    پاسخ
    1. آرد نخودچی کمتر و پیاز بیشتر مانع سفت شدنش می شه

      پاسخ
  4. خیلی خوشمزه بود شما هم امتحان کنید.

    پاسخ
  5. خیلی خوب بود. من دفعه ی دوم بهش تخم مرغ اضافه کردم و در ماهیتابه دوطرفه ÷ختم. هم خوشمزه تر شد هم خیلی کمتر روغن مصرف کرد. ممنون.

    پاسخ
    1. متشکرم از اینکه تجربه خوبتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.

      پاسخ
  6. من توش ذرت و فلفل دلمه ای و تخم مرغ زدم،عالی شد :) مرسی از غذاهای خوبتون

    پاسخ
    1. خواهش. اگر ممکنه تصویر و دستور جدید رو برای ما بفرستید به نام خودتون تو سایت منتشرش کنیم.

      پاسخ
  7. ممنون از آموزشتون
    توی این گرونی گوشت ما که رو آوردیم به سویا!

    پاسخ
  8. من درست کردم واقعا عالی شده بود.ممنون از غذای خوشمزه تون.

    پاسخ
    1. واقعا خوشحالم از اینکه خوشتون اومده.

      پاسخ
  9. با سلام اگر بخواهیم بدون هویج درستش کنیم و به جایش نخود فرنگی بریزیم
    اشکالی ندارد؟؟؟؟
    ممنون

    پاسخ
  10. وا رفت کلا:((( الان دیگه هیچی نداریم ناهار بخوریم

    پاسخ
  11. تخم مرغ نزدی چه طور قاطی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
  12. بهتر نبود بجای دزدی مطلب و بریدن عکس و حذف واتر مارک خانوم گل، میومدین مطلب رو با منبعش ذکر میکردین؟

    http://www.khanoomgol.com/Thread-%DA%A9%D8%AA%D9%84%D8%AA-%D8%B3%D9%88%DB%8C%D8%A7

    امیدوارم دفعه بعد که میام عکس بشقاب غذام با منبعش اینجا باشه یا کلا پاک شده باشه

    پاسخ
    1. خانم یا آقای محترم. لطفا بدون آگاهی به کسی تهمت نزنید.
      از سایت شما مطلبی بر نداشتیم. اولا برای دیدن تصاویر سایت شما باید عضو بود و مدیریت چی بپزم و هیچ یکی از افرادی که درج غذا در سایت میکنند عضو سایت شما نیستند و نبودند.
      علاوه بر آن تصاویر سایت شما دارای واتر مارک است و ما چگونه واترمارک شما را از وسط صفحه میتوانیم برداریم؟
      ضمنا این متن در مجله هنر آشپزی شماره 71 منتشر شده است.

      پاسخ
      1. تهممت نیست و کاملا حقیقته
        این عکس رو از وبلاگ من برداشتین
        عکس سفره من رو دزدیدن و به اسم خودتون گذاتین
        بله مطلب تایپ شده س و باز هم تایپ خود منه
        و عکس هم عکس میز غذای منه
        متاسفم واستون
        ذکر منبع کنید.
        عکس ندزدید
        ایجاد محتوا کنید

        پاسخ
        1. مراجعه کننده محترم. شما مطمئنید ما از سایت شما این مطلب رو برداشتیم؟ یعنی جایی دیگه این مطلب رو بازنشر نداده؟ ما از مجله هنر آشپزی و سایتهای دیگر مطلب شما را دیده ایم . ولی باتوجه به اینکه میفرمایید منبع اولیه شما بودید مشکلی در ذکر نام شما نداریم. ولی بهتر از به جای اینکه به دیگران سریعا تهمت دزدی بزنید با لحن ملایم استدلال کنید که اولین بار شما این مطلب را در فضای مجازی منتشر کرده اید و برای آن حق مالکیت معنوی قائل شدید.

          پاسخ
  13. ممنون خیلی خوشمزه و ترد شد
    البته من 1 عدد تخم مرغ هم اضافه کردم

    پاسخ
    1. نـــــــــــــوش جان

      پاسخ
  14. خواهش می کنم چند غذا و کتلت با سنگدان آموزش بدید و به ایمیل من بفرستید

    پاسخ
  15. با سلام و خسته نباشید وتشکر از سایت خیلی خوبتون که به همه ما کمک میکنه
    من این غذا رو درست کردم که خیلی خوشمزه شد ولی خیلی روغن میبره!

    پاسخ
  16. سلام من قبل از اینکه اینجا ببینم خودم یه بار واسه پسرم درست کردم خیلی خوشش اومد ولی هویچ نداشت امشب با هویچشو امتحان میکنم.مرسی

    پاسخ
  17. من امشب درستش کردم و عکس انداختم ،خوشگل شد،همسری خوشش اومد اما خودم نه زیاد، احساس میکردم تهش به تلخی میزنه و به یه ادویه خاص احتیاج داره، انگاری سویاش سفت بود هنوز

    پاسخ
  18. با سلام و خسته نباشید.از زخماتتون ممنونم حتما امتحان میکنم.

    پاسخ
  19. باسلام وعرض تشکرازشمامن مقداری لوبیای خام دارم میخواستم فلافل بدون نخوددرست کنم ایابایداول بپزم یاخیس کنم لطفاطرزتهیه آن رابنویسدممنونم ازشما

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.