کبه برنجی

موارد اولیه

  • گوشت چرخ کرده=250گرم
  • برنج =یک بیمانه
  • سیب زمینی = یک عدد متوسط
  • نخود لپه =به میزان دلخواه
  • بیاز =یک عدد بزرگ
  • جعفری خرد شده ادویه فلفل سیاه نمک
  • روغن برای سرخ کردن

دستور پخت

  1. بیاز را کمی تفت میدهیم گوشت را اضافه میکنیم +ادویه+فلفل سیاه +نمک+نخود لبه بخته شده+جعفری در مرحله بعدی سیب زمینی را در اب برنج می گذاریم تا با برنج ببزه مثل بلو بختن معمولی .
  2. وقتی برنج بخت ان را ابکش می کنیم و همراه سیب زمینی میکوبیم تا خمیر مانند بشه بعد کمی از برنجها بر می داریم توی دستمون بهن میکنیم وازمواد گوشتی مقداری وسط ان می گذاریم ومیبندیم به طوری که مواد برنجی دور تادور مواد گوشتی را بگیره .
  3. بعد روغن را داغ میکنیم وکبه ها را یکی یکی سرخ میکنیم وگرم گرم نوش جان می کنیم فقط توجه کنید موقع سرخ کردن کبه ها در ما هیتا به به همدیگه نچسبند .(بهتره که بعد از اینکه کبه ها رو پیچیدید قبل از سرخ کردن داخل تخم مرغ زده شده غلط بدید و بعد داخل روغن بندازید تا سرخ شه)

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

34 نظر برای کبه برنجی

  1. مامان من استاد کبه درست کردنه! من که عاااششششق کبه م! فقط خواستم چندتا نکته اضافه کنم.
    1. برنج نباید آبکش بشه،بلکه باید به صورت کته درست بشه که خمیرمون خشک و سفت نشه.
    2. باید به کته زرد چوبه بزنیم که رنگ خمیر زرد و در نتیجه بعد از سرخ شدن طلایی بشه.
    3. ما لپه نمیزنیم اما به گوشت سبزی معطر تازه اضافه میکنیم. گاهی هم زرشک میزنیم که ترش و خوشمزه بشه.
    من که خیلی دلم خواست!!! شما چطور؟!

    پاسخ
    1. خیلی خیلی ممنونم فریبا خانوم

      پاسخ
    2. دقیقاً ما هم لپه توش استفاده نمی کنیم. بر حسب ذائقه زرشک یا کشمش اضافه می کنیم. خدایی خوشمزه س.

      پاسخ
      1. اونی که توی متن نوشته نخود لپه منظورشون لپه نیست
        منظور اینه که نخودی که جزو حبوبات هست باید استفاده بشه نه نخود فرنگی
        که بهش میگن نخود لپه

        پاسخ
  2. عالی

    پاسخ
  3. bayad emtehan conam

    پاسخ
  4. سلام من بعداز اینکه کپه هاراپیچیدم توی سفیده تخم مرغ که البته کمی هم اسانس هل بهش اضافه کردم میزنم بعد سرخ میکنم اینجوری نه کپه ها باز میشن نه اینکه بوی ضخم تخم مرغ میگیرن

    پاسخ
    1. خیلی راه خوبیه. تشکر میکنم.

      پاسخ
  5. ممنون

    پاسخ
  6. خوشمزه بود مرسی

    پاسخ
  7. کبه خیلی خوشمزه هست میخواید کبه خوب بخورید برید دولت آباد تهران اونجا محله ی عرب هاست.

    پاسخ
  8. خیلی غذای خوشمزه ای است.

    پاسخ
  9. سلام ای کاش از مراحل تهیه غذاهاتون عکس بزارید اینجوری خیلی بهترتر میشه هر چند همین حالا هم سایتتون خیلی عالیه.ممنون.

    پاسخ
  10. برای محله عربا تو دولت آباد معرکس… حتما برید اوجا

    پاسخ
  11. حوب بود ممنون

    پاسخ
  12. سلام،من اولین بار کبه رو تو لشگرک اهواز خوردم، تک بود،توش کشمش هم داشت،اگه اهواز رفتین، حتما اونجا برین.یادت بخیر اهواز

    پاسخ
  13. سلام مامان من هم خیلی خوب میپزه این غذارو. عاااالی فقط ما هم به برنج زعفران میزنیم بخاطر رنگ و عطرش و سیب زمیبی اب بپز نداریم بلکه کته رو با تخم مرغ خمیر میکنیم.ما هم نخود نداریم بجاش سیب زمینی ب مقدار کم با گوشت و پیازش سرخ میکنیم . واقعا ک غذای لذیذیه

    پاسخ
  14. کبه چطوری تلفظ میشه؟؟؟ kobe یا kebeیا kabe

    پاسخ
  15. برنج موقع پختن نمک نمی خواد؟ اینطوری که بی مزه می شه

    پاسخ
  16. منم سوال الهه جون رو دارم
    کبه چطوری تلفظ میشه؟؟؟ kobe یا kebeیا kabe

    پاسخ
    1. Kobe

      پاسخ
  17. خیلی بدمزه هست این غذا

    پاسخ
  18. من دوران دانشجویی توسط یکی از دوستای ایلامی بااین غذا اشناشدم واقعا خوشمزس محشرهههههههههههههه

    پاسخ
    1. سلام منم دوران دانشجویی توسط یه دوستای ایلامیم بنام فریبا آشنا شدم نکنه با هم همکلاس بودیم

      پاسخ
      1. من خودم ایلامی هستم…کپه درستشه
        واقعا غذای خوشمزه ایه…توصیه میکنم همه یه بار درست کنن
        به تخم مرغ هم نیازی نداره اگه برنج خوب کوبیده و نرم بشه..البته میشه برنج رو چرخ کرد که یکدست تر بشه

        پاسخ
  19. سوال من اینه برنجو که کته میکنید در حد اینکه آب برنج تموم شه یا برنجو دمش میکنید بعد دم کشیدن میکوبید؟

    پاسخ
  20. سلام دوستان عزیز این غذا خیلی روغن می بره چیکار کنیم کم چرب بشه

    پاسخ
    1. موقعی که سرخ کردی روی دستمال قرار دهیم تا چربی ان کم شود

      پاسخ
  21. In ghazaro mishe Tu fer ham dorost kard!
    این غذارو میشه تو فر هم درست کرد!؟

    پاسخ
  22. مواد گوشتی رو.خام میذاریم وسطش؟؟؟؟؟؟ چرا اینقد بد توضیح دادی مدیر جون

    پاسخ
  23. من تا حالا 10 بار کبه درست کردم یکبارم مزشو نفهمیدم چون وا میره هر نکته ایم میشنوم رعایت می کنم اما نمیشه؟ممنون میشم شمائم تمام نکات را بگیید.
    با تشکر
    سپیده

    پاسخ
  24. کبه من وا میره همین باعث شده دیگه فراموش کنم ای غذارو

    پاسخ
  25. کبه من وا میره همین باعث شده دیگه فراموش کنم این غذارو

    پاسخ
  26. سلام
    من ایلامی هستم این غذا فوق العاده س
    اتفاقا دیشب درست کردم
    ما برنج محلی خودمون درست میکنیم که بهش میگیم برنج کردی یا همون برنج انبر بو شیروان
    باید کته نرم درست کنید توش هم زعفران نمک بریزید میتوانید زرد چوبه بریزید
    مواد داخل هم گوشت گوسفند چرخ شده شوید جعفری خورد شده مغز گردو کشمش و زرشک ادویه زردچوبه پیاز بعد از پیچیدن کبه ها به تخم مرغ آغشته کنید و تو سینی بچینید بارید داخل یخچال دو ساعت تو روغن زیاد سرخ کنید

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.