کباب یونانی

موارد اولیه

  • گوشت راسته گوساله : ۱۰۰۰ گرم
  • فلفل سبز دلمه ای : ۳ عدد
  • پیاز : ۳ عدد
  • کره : ۱۰۰ گرم
  • فلفل : قدری
  • نمک : قدری

دستور پخت

  1. گوشت فیله پاک کرده را از طول به طول انگشت، به یک اندازه می‌بریم و بعد آن را از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می‌نمائیم ( بسته به قطر فیله است) به طور کلی این کباب باید تقریباً به قطر ۲ انگشت باشد .
  2. یکی از پیازها را رنده کرده آب آنرا با ۲ قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می‌نمائیم و گوشت را چند ساعت در این سس می‌خوابانیم)در صورت نداشتن فرصت کافی است گوشت را با این سس مخلوط کنیم .
  3. بعد گوشت را به ترتیبی که یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز بسیخ می‌کشیم و روی حرارت ملایم کباب می‌کنیم و گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می‌مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخ‌ها می‌پاشیم .بهتر است کباب را به سیخ‌هائی که دسته‌های قشنگی دارد بکشیم و بعد از آماده شدن با همان سیخ در دیس قرار دهیم و کمی کره روی کباب‌ها بگذاریم.

منبع:ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

یک نظر برای کباب یونانی

  1. کباب یونانی معرکه اسسسسسسسسسسسسسسسست

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.