پیتزا یونانی

موارد اولیه

  • مواد لازم برای خمیر :
  • آرد: 2 پیمانه
  • خمیر مایه: 1 قاشق چای خوری
  • آب ولرم: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
  • نمک : نوک قاشق چای خوری
  • ×
  • برای روی پیتزا
  • اسفناج: مقداری
  • پیاز قرمز: 2 عدد کوچک
  • گوجه فرنگی :1 عدد
  • آویشن
  • زیتون سیاه مقداری
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم

دستور پخت

  1. خمیر مایه را با 1/4 پیمانه آب ولرم بگذارید تا برسد.
  2. آرد را با خمیر مایه و روغن مخلوط کنید و آرام آرام آب اضافه کنید تا خمیر یک دست بدست بیاد و به دست نچسبد و روی خمیر دستمال بکشید و بگذارید 1 ساعت در همین حالت بماند.
  3. بعد خمیر رو باز کنید و کمی پنیر مازورلا بریزید و اویشن بپاشید وگوجه فرنگی رو باریک برش بدید و بچینید روش
  4. و بعد پیاز ها رو بچینید نمک و فلفل بپاشید اسفناج بریزید و بعد زیتون ها رو بچینید. (اگر فلفل دلمه‌ای هم بریزید رنگ و طعم عالی بهتون میده)
  5. پنیر فتا رو بریزید روش و درون فر با 350 درجه f قرار دهید تا پنیر آب شود و نون پیتزا بپزد
توسط: چی بپزم؟

8 نظر برای پیتزا یونانی

  1. من تو مشهد رستوران دارم خیلی هم دوست دارم یه غذای تاپ درست کنم اما اینجا پیدا نکردم

    پاسخ
  2. on siyaha chiye ke rosh rikhtid?giyafeye ghazaro khashen karde!

    پاسخ
    1. مواد اولیه رو اگر نگاه کنید میبینید که او.نا زیتون سیاهن!
      خوشمزه‌اند. غالبا به اسم زیتون اسپانیایی می‌شناسندش

      پاسخ
  3. عالیه

    پاسخ
  4. واقًعا عالیه

    پاسخ
  5. سلام
    مرحله آخر پنیر پیتزا یا پنیر فتا؟!!

    پاسخ
  6. سلام واقعا خیلی جالب بود کاش میشود درست کنم ما فر نداریم بخور همین نمیتوانم درست کنم

    پاسخ
    1. چندسال پیش جایی تولد دعوت بودم. شام پیتزا خونگی بود. بخاطر تعداد زیاد مهمان تعدادی پیتزا در فر و تعدادی در ماهی تابه پهن روی گاز تهیه شد. می تونم بگم طعم پیتزا روی گاز خیلی بهتر از توی فر هست. بعد از اون همیشه پیتزا روی گاز درست میکنم و عالی میشه. پیتزا نازکه و فر احتیاجی ندارد. کافیه ماهی تابه پهن و کوتاه و در دار داشته باشید. کفش رو کمی چرب کنید ، خمیر پهن کنید. مواد بریزید. بزارید روی گاز درشو بزارید و زیرشو کم کنید ( تقریبا یک ربع ) تا نونش بپزه بعد پنیر بریزید و آویشن بپاشید و بعد 5 دقیقه با چاقو تیز با قیچی بزرگ پیتزا ور اسلایس کنید و بزارید کامل پنیرش آب بشه. البته زیر نون چک کنید که نسوزه.
      نوش جان

      پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.