پیتزا بادمجان

موارد اولیه

  • خميرپيتزا يا خمير باگت يك چانه
  • سوسيس پنج عدد
  • بادنجان دو عدد
  • جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري
  • گوجه‌فرنگي مينياتوري و کنجد به ميزان لازم
  • زرده تخم‌مرغ يك عدد
  • پنيرپيتزا پنج قاشق غذاخوري
  • سس قرمز دو قاشق غذاخوري
  • سس خردل يك قاشق غذاخوري

دستور پخت

  1. ابتدا خمير پيتزا را پهن مي‌كنيم و در قالب مورد نظر قرار مي‌دهيم
  2. روي آن را سس قرمز ريخته و آن را پخش مي‌كنيم و بادنجان‌هاي از قبل سرخ شده را مي‌چينيم
  3. روی آن كمي پنير ريخته و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجه‌فرنگي‌ها را مي‌چينيم
  4. دوباره پنير مي‌ريزيم و روي آن را با بقيه خمير مانند حصير مي‌بنديم.
  5. روي خمير زرده تخم‌مرغ زده و كنجد مي‌ريزيم.
  6. سپس به مدت 20 دقيقه با حرارت 170درجه سانتي‌گراد در فر قرار مي‌دهيم تا طلايي شود.

منبع: http://groohashpazi.blogfa.com

توسط: چی بپزم؟

2 نظر برای پیتزا بادمجان

  1. این غذا خیلی ی ی ی ی عالی بود.من این پیتزارو در ابعاد بزرگتر درست کردم وباراولم بود که آشپزی می کردم.اما عالی ی ی شد.هرمهمونی می گفت دستت درد نکنه می گفتم دست چی بپزم درد نکنه
    مرسی از غذاهای خوبتون

    پاسخ
    1. خواهش میکنم. امیدوارم برای بقیه وعده ها و غذاها هم همچنین نقشی داشته باشیم.
      خوشحال شدیم که خوشحالتون کردیم.

      پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.