پوره هویج، دال عدس

موارد اولیه

  • هويج: 350 گرم
  • سيب زميني: 175 گرم
  • شير خشک آماده شده (درست شده): يک و 1/4 فنجان (300 ميلي ليتر)
  • عدس قرمز (دال عدس): 1/4 فنجان (50 گرم)
  • گشنيز خشک ساييده شده: 1/2 قاشق چاي خوري

دستور پخت

  1. هويج و سيب زميني را پوست کنده و آن ها را به صورت مکعب هاي کوچک خرد کرده و در قابلمه ي کوچکي بريزيد. دال عدس را پاک کرده و آن را خوب بشوييد.
  2. دال عدس، گشنيز و شير را نيز در قابلمه ريخته و آن ها را بر روي حرارت قرار دهيد تا مواد به جوش بيايند.
  3. سپس در ظرف را بگذاريد تا مخلوط به مدت 40 دقيقه يا تا زمانيکه دال عدس و سبزيجات کاملاً نرم شوند به آرامي بجوشد.
  4. در صورت نياز و در اواسط پخت، مقدار کمي آب جوش به مخلوط اضافه کنيد. مخلوط را در دستگاه غذاساز ريخته و يا آن را از صافي درشت رد کنيد تا به صورت پوره اي نرم و يک دست درآيد.
  5. کمي از پوره را در کاسه اي ريخته و درجه ي حرارت آن را امتحان کنيد و در صورت نياز و پيش از دادن آن به کودک، پوره را خنک کنيد.
  6. باقيمانده ي پوره را در ظرف دربسته اي ريخته و هر چه سريعتر در يخچال قرار دهيد و سعي کنيد پوره را ظرف مدت 24 ساعت به مصرف برسانيد.

نکته:
1- پوره پس از سرد شدن، سفت و غلیظ می شود. بنابراین باید در زمان گرم کردن مجدد آن، مقدار کمی شیر خشک آماده شده را به پوره اضافه کنید.
2- با این مقدار مواد، دو و نیم فنجان (600 میلی گرم) پوره تهیه می شود.
3- این پوره، قابل فریز کردن می باشد.

توسط: چی بپزم؟

یک نظر برای پوره هویج، دال عدس

  1. از شیر پاستوریزه به جای شیر خشک هم می توان استفاده کرد؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.