پلو میگو جنوبی

موارد اولیه

  • برنج 3 پیمانه
  • میگو 200 گرم
  • گشنیز خرد شده دو مشت!
  • پیاز یک عدد متوسط
  • سیر دو تا سه حبه
  • آب تمر هندی یک پیمانه
  • رب یک قاشق غذاخوری
  • ادویه ماهی ، نمک ، زردچوبه ، فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  1. برای تهیه آب تمبر هندی ، تمبر هندی را در آب خیس کنید تا نرم بشه ، بعد از صافی رد کنید و از آبش استفاده کنید.
  2. پیاز را خلال کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه ، سیر را له کنید و با پیازها تفت بدین ، زردچوبه به میزان لازم اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدین.
  3. میگوهای پاک شده را اضافه کنید و خوب تفت بدین. ادویه ماهی هم اضافه کنید ( ادویه ماهی تنده اگر ندارین از فلفل به میزان لازم استفاده کنید. طعم این غذا باید تند باشه. )
  4. یک قاشق رب را هم اضافه کنید و با این مواد تفت بدین . آب تمبر هندی را هم اضافه کنید و نمک مواد را اندازه کنید و بذارین که میگوها بپزن و آبشون کشیده شه.
  5. برنج را آب کش کنید و کنار بذارین.
  6. ته قابلمه ته دیگ مورد نظرتون را بچینید و به ترتیب یک لایه برنج سفید ، یک لایه گشنیز خرد شده و یک لایه مواد میگو بریزید. کمی آب دور تا دور قابلمه بریزید و بذارین برنج با حرارت ملایم بین 30 تا 40 دقیقه دم بکشه.
توسط: چی بپزم؟

37 نظر برای پلو میگو جنوبی

  1. با سلام
    من خودم جنوبی هستم. ما میگو را لای پلو نمی گذاریم و هنگامی که برنج (سبزی پلو) دم کشید، میگو های پخته شده را به آن مخلوط می کشیم. اینطوری دیگه پلو بوی بد میگو نمی گیره.
    باتشکر

    پاسخ
    1. این همه سیر و پیاز دیگه میگو بو نمیده که جنوبی

      پاسخ
    2. من می خوام فردا درست کنم

      پاسخ
  2. خیلی عالی بود
    ممنون

    پاسخ

    من جنوبی هستم ولی همسرم شمالی اصلا غذاهای جنوبی نمی خوره منم دلم برای قلیه ماهی و پلو میگو-ماهی صبور خیلی تنگ شده

    پاسخ
    1. برای خودت درست کن

      پاسخ
  3. از 8 سال پیش که مدینه میگو پلوی دست پخت مامانشو آورد خوابگاه با هم خوردیم تا حالا هنوز مزش زیر زبونمه
    عجب چیزی بود!

    پاسخ
  4. سلام دستت درد نکنه خیلی عالی بود درست کردم خوشمزه شدممنون

    پاسخ
    1. چیزهای بهتری یاد بدیدباتصویر

      پاسخ
  5. امروز نتما درست میکنم عالیه

    پاسخ
  6. ما لوبیا چشم بلبلی هم می زنیم، خیلی خوب می شه!

    پاسخ
  7. سلام من خوزستانی هسنم،ما همیشه پلو میگو رو با ماش درست میکنیم یعنی برنج رو با ماش آبکش می کنیم بعد مواد میگو رو که با پیاز و … آماده کردیم لابه لای برنج میریزیم… خیلی عالی میشه من تا حالا با گشنیز و … درست نکردم ما اهل خرمشهر و اهواز هستیم..

    پاسخ
    1. خیلی از شما ممنونیم زهرا خانم

      پاسخ
  8. سلام من هم جنوبی هستم دم پخت میگو رااینتور درست میکنم همه میگن خیلی خوش مزه است من میگوهارا تمیز میکنم بعد توی یک ظرف مقداری اب میریزم بایک قاشق چایخوری زرد چوبه یک قاشقغذا خوری نمک بایک پیزخوردشده اب که جوش امد میگوهارا داخل اب میریزم چند جوش که خورد میگوهارا با اب ورم اب کش میکنم بعد میگوهارا بایک پیاز تفت میدم دو یا سه لیوان اب میریزم برنج راکهجلوتر خیس کرده بودم باماش یاهرچه دوست داشته باشم ودوقاشق غذاخوری زیره پاک شده وروغن گوسفند اب برنج که تمام شد برنج را دم میکنم نه بوی بد میدهد بر عکس خیلی خوشمزه میشود باتشکر

    پاسخ
  9. سلام من نوشتم دمپخت میگو را چطو درست میکنم

    پاسخ
  10. از نظراتتون ممنونم

    پاسخ
  11. سلام، ما هم اینطوری درست میکنیم مزه اش فوق العاده می شه اصلا هم بوی ضخم میگو رو نمی ده

    پاسخ
  12. ما هم میگو پلو رو اینطوری درست می کنیم طعمش فوق‌العاده است اصلاً بوی ضخم میگو رو نمی ده، ممنون از دستور پخت

    پاسخ
  13. مرسی درست کردم

    پاسخ
  14. من میآورد با پیاز تفت میدم بعدا سبزی پلو دم میندازم

    پاسخ
  15. من به دنبال یک دستور تهیه آسان و سریع برای پلو و میگو می گشتم و به دستور شما برخوردم. اولین بار بود که این پلو رو درست می کردم و نگران بودم که خیلی بوی میگو بده!! ولی خیلی خوب از آب دراومد. دستور خیلی راحتی بود و مواد مورد نیازش در دسترس و فراهم بود.

    یک پیشنهاد: من مقداری سبزیجات به مایه میگو اضافه کردم. یک بسته کوچک سبزیجات خرد شده فریزی که شامل نخود فرنگی، ذرت و لوبیا سبز بود. بعد از اینکه یخش باز شد، کمی به تنهایی تفتش دادم تا آبش کشیده شود و بعد با مایه میگو مخلوطش کردم.

    پاسخ
  16. سلام غذاتون عالی بود عالی من امروز درست کردم دستتون درد نکنه

    پاسخ
  17. سلام دستتون دردنکنه دستور پخت غذاتون عالی بود من درست کردم خیلی خوشمزه شد

    پاسخ
  18. من خوردم خیلی عالی بود

    پاسخ
    1. من‌که‌تاحالا‌نه‌غذایی‌بامیگوپختم‌نه‌اصلا‌خوردم‌‌ببینم‌چه‌مزه‌ای..

      پاسخ
  19. من هم پلو میگو درست می کنم ولی رب گوجه و تمر هندی و سیر نمیگذارم خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ
  20. عالی بود منم همین جوری درست میکنم ولی تمر هندی نمیزنم موقع سرو رب انار اضافه میکنم خوشمزه میشه

    پاسخ
  21. سلام پلومیگو:میگوراتمیزکرده وباپیاز خردشده وکمی سیر وادویه جات تفت می دهیم ومیگذاریم آبش کشیده شود.سبزی شویدوکمی گشنیز به آن اضافه نموده وباهم تفت میدهیم.کمی نمک، آبلیموویاسرکه اضافه نموده ومقداری کشمش راکه ازقبل تمیزکرده وخیسانده ایم اضافه نموده وروی شعله کم می گذاریم بپزد.بعدبرنج راکه ازقبل خیسانده ایم درآب میزیزیم وکمی شویدبه آن اضافه نموده آبکش می نماییم.حالاموادپخته شده رابه آن می افزاییم ومی گذاریم دم بکشد. نوش جان.

    پاسخ
  22. عالی بود من درست کردم خیلی خوب شد با تشکر

    پاسخ
  23. سلام
    من واس بار اول خواستم واس دوس پسرم درست کنم استرس داشتم
    اما خیلی تند و خوشمزه شد
    من کمی زرشک و خلال بادام گذاشام کنارش مجلسی شد
    مرسی

    پاسخ
  24. سلام من میخوام فردا برای پسرم با این روش پختتون درست کنم، اامیدوارم که خوشش بیاد

    پاسخ
  25. من برا بار اوله میخوام درست کنم..ولی کشمش و سبزیجات دوست ندارم بهش اضاف کنم ..تمر هندی ام فک نمیکنم جالب باشه ب جاش از لیمو ترش تازه استفاده میکنم…امیدوارم اضافه نکردنه اینا تاثیری زیادی نداشته باشه و خوشمزه در بیاد

    پاسخ
  26. سبزیشو باید سرخ کنیم یا همینجوری خام بریزیم لایه پلو؟؟؟

    پاسخ
  27. سلام منم اولین باره میخوام درس کنم امامن احساس میکنم توپلوش کشمشم باشه خوشمزه میشه امیدوارم خوب شه البته مرسی ازدستورعالیتون

    پاسخ
  28. سلام مرسی از دستور که گذاشته بودین من اهوازی هستم از مادرم که پرسیدم دستور پخته پلو میگو چطور دقیقه همین گفت ولی من دوست داشتم کشمش غذا هم بهش اضافه کنم بنظرتون می سه ؟؟؟؟

    پاسخ
  29. بنظرتون کشمش هم می شه اضافش کرد

    پاسخ
  30. سلام ی دوستی داریم آبادانیه میگو پلوش خیلی خوشمزست میگو رو باکلی پیازو چن حبه سیرو ادویه تفت میده بعد با گشنیزوشویدتازه ک خوردکرده و کشمش میذاره لای پلو واااای عالی میشه ماهم همینجور درس میکنیم میگم وقتی میگو رو آبپز میکنید بعد آبکش میکنید خب همه خاصیتش ازبین میره ک ،البته هرکی یجور درست میکنه ولی ب نظر من این مدلی ک گفتم خیلی خوشمزست امتحان کنید

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.