پاکورا(غذای هندی)

موارد اولیه

  • آرد سفید=4/1 لیوان
  • آرد نخود=4/3 لیوان
  • پیاز نگینی شده ریز=2 عدد بزرگ
  • فلفل سبز تند ریز شده=1 یا 2 عدد
  • گشنیز ریز شده=4/1 لیوان
  • شوید ریز شده=4/1 لیوان
  • تره فرنگی ریز شده=کمی
  • بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
  • زردچوبه=1 قاشق چایخوری
  • نمک=به مقدار لازم
  • آب=3/1 لیوان
  • روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم

دستور پخت

  1. آرد سفید+آرد نخود+بیکینگ پودر+نمک+زردچوبه+آب را با هم مخلوط کنید.
  2. پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
  3. سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
  4. از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.
  5. پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

منبع:cooking.akairan.com

توسط: چی بپزم؟

یک نظر برای پاکورا(غذای هندی)

  1. سلام. با احترام به خودتان و همچنین دستور پخت پاکورایتان. ولی این میان وعده پنجابی با ادویه و سبزیجات خاص خود درست می شود . باید به یاد داشته باشیم .اصالت خوراک یک ملت ریشه در تاریخ همان ملت دارد. دوست خوبم تاریخ می بایست درست نوشته شود . اگر مایل بودید حتما برایتان دستور پخت صحیح را ارسال می کنم. موفق باشید .

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.