پاستا با سبزیجات

موارد اولیه

  • پاستا: 400گرم
  • قارچ: 300گرم
  • پیاز: 1عددبزرگ
  • فلفل دلمه ای: 1عدد
  • سیر: 1-2حبه
  • گوجه فرنگی: 2عدد
  • رب گوجه: 1قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: 1-2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه
  • روغن: یک سوم پیمانه

دستور پخت

  1. پیازو فلفل دلمه ای را خلال کنید. گوجه ها را نصف کرده پس از درآودن هسته آنها را خلال کنید. قارچها رابه ورقه های 2-3 میلیمتری خرد کنید.
  2. در ماهیتابه مناسبی نصف روغن را ریخته ابتدا پیاز و سپس به ترتیب فلفل دلمه ای،سیرخردشده، قارچ و رب گوجه را در آن تفت داده و گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده، کمی آب بریزید تا سس غلیظی مواد را دربرگیرد.
  3. ماکارونی را 10 دقیقه در آب جوش و نمک جوشانده آبکش کنید. کف قابلمه مناسبی را روغن ریخته و با سیب زمینی حلقه شده بپوشانید.سپس ماکارونی و مواد تهیه شده را لایه لایه ریخته و آن را 30دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.

منبع:padideh-iran.mihanblog.com

توسط: چی بپزم؟

7 نظر برای پاستا با سبزیجات

  1. عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه!

    پاسخ
  2. به نظر خوشمزه اس.

    پاسخ
  3. نخوردم ولی خوشمزه ست!!!

    پاسخ
  4. اول باید پیاز رو سرخ کنیم و وقتی رنگش طلایی شد بقیه رو اضافه کنیم یا همه رو با هم؟
    ممنون ولی توضیحاتتون توی همه بخشا خیلی مختصره و بعضی وقتا نامفهوم.

    پاسخ
  5. غذای خوبی بودمن درست کردم خوشمزه بودفقط کف قابلمه جعفری خشک ریختم وبعد روش سیب زمینی گذاشتم وبقیه مواد را ریختم

    پاسخ
  6. من درست کردم خیلی عالی بود و تشکر می کنم از سایت خوب و آموزنده شما

    پاسخ
  7. میخوام درست کنم ببینم چطورمیشه بعدنظرمیدم

    پاسخ
  8. ممنون ازسایت خوبتون.مطمینن عالی میشه

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.