پاستای بادمجان

موارد اولیه

  • بادمجان:2 عدد متوسط
  • سیر :له شده 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون:4 قاشق غذا خوری
  • نمک برای روی بادمجانها
  • فلفل چیلی قرمز خرد شده:1/2 قاشق چای خوری
  • خامه:1/2 پیمانه
  • گوجه فرنگی خرد شده :4عدد کوچک
  • ریحان خشک : 4 قاشق غذا خوری
  • پنیر پارمسان:1/4 پیمانه
  • فلفل سیاه تازه

دستور پخت

  1. بادمجان رو نازک برش بدید و نمک بپاشید روشون بزارید یک کناری به مدت نیم ساعت تا اب بندازن و تلخیشون گرفته بشه
  2. بعد با دستمال اشپزخانه بادمجانها رو خوب خشک کنید و باریک خردشون کنید اندازه پاستا باشه.
  3. داخل تابه روغن زیتون رو بریزید سیر رو اضافه کنید همراه با فلفل چیلی قرمز 30تفت بدید تا سرخ بشن
  4. بادمجانها رو اضافه کنید همچنین پاستا ی آبکش شده رو هم بریزید مخلوط کنید .
  5. گوجه فرنگی خرد شده رو هم اضافه کنید بزارید 3 دقیقه مواد با هم بپزن
  6. خامه رو اضافه کنید حرارت را زیاد کنید فلفل و ریحان رو هم اضافه کنید
  7. و در اخر پارمسان رو بریزید و مخلوط کنید
  8. نمک نریزید چون بادمجانها نمک دارن ... بستگی به ذائقتون داره اگر نیاز بود اضافه کنید

منبع: yemalilar.blogspot.com

توسط: چی بپزم؟

5 نظر برای پاستای بادمجان

  1. خیلی سایت خوبی دارید البته من تازه با سایتتون اشنا شدم وهمین الان دارم میرم بیرون خرید کنم وبیام یکی از غذاهاتون رو درست کنم هر روز انقدر فکر میکردم چی درست کنم که خسته میشدم اخرش هم یه غذای تکراری درست می کردم واقعا ازتون ممنون

    پاسخ
  2. مرسی از سایت عالیتون
    من امروز پاستای بادمجان رو درست کردم و ابلیمو هم اضافه کردم وحوشمزه ترشد.من تصمیم داشتم که به کلاس اشپزی بروم که این سایت را پیدا کردم و دیگر از کلاس اشپزی منصرف شدم و از این سایت استفاده خواهم کرد.

    پاسخ
  3. بسیار عالی است. ایده های خوبی را در ذهن فرد ایجاد می کنه. ممنون.

    پاسخ
  4. غذا ی خیلی خوبی بود
    ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  5. دستورش به نظر خوشمزه میاد امروز درستش میکنم

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.