پاستای نواری

موارد اولیه

  • 450 گرم گوشت چرخ‌كرده
  • يك عدد پياز بزرگ
  • يك حبه سير (له‌شده يا رنده‌شده)
  • 50 گرم يا يك پيمانه جعفري تازه (خردشده)
  • يك عدد تخم‌مرغ (سفيده و زرده آن با هم مخلوط شود)
  • 2 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون
  • 60 ميلي‌ليتر يا 4 قاشق سوپ‌خوري پنير پارمسان رنده شده
  • 2 پيمانه تالياتلي يا هر نوع پاستاي ديگر آبكش‌شده
  • يك پيمانه خمير تازه داخل نان فانتزي
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • يك عدد پياز (ريز خرد شود)
  • 400 گرم گوجه‌فرنگي (ريز خرد شود)
  • 5 قاشق سوپ‌خوري رب گوجه‌فرنگي
  • يك قاشق چاي‌خوري پودر آويشن يا پودر ارگانو
  • 2 عدد فلفل سبز (ترجيحا تند باشد)
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت

  1. گوشت چرخ‌كرده، سير، پياز، جعفري خرد شده، خمير نان و نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و با دست خوب ورز دهيد. سپس تخم‌مرغ زده‌شده را به آن اضافه كرده و دوباره مخلوط كنيد.
  2. با اين ميزان مواد، 20 عدد كوفته‌ريزه آماده مي‌شود. پس از اينكه مخلوط گوشتي را به صورت كوفته درآورديد، روغن زيتون را داخل تابه‌اي ريخته و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا كمي داغ شود، سپس كوفته‌ريزه‌ها را در روغن تفت داده و بپزيد. كوفته‌ها را حين سرخ شدن، مرتب هم‌بزنيد تا همه جاي آنها كاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل كنيد.
  3. براي آماده كردن سس كافي است همه مواد مورد نياز براي آن را با هم مخلوط كرده و روي كوفته‌ريزه‌ها بريزيد. در ظرف را بگذاريد و آن را داخل فر قرار دهيد. فر را روي 200 درجه سانتي‌گراد يا 400 درجه فارنهايت يا شماره6 قرار دهيد. مدت زمان لازم براي پخت اين خوراك يك ساعت است. پس از پايان پخت، پنير را روي خوراك بريزيد و همراه پاستاي آبكش‌شده سرو كنيد.

توضیح: پاستا به خمیر سفتی گفته می‌شود که در فرم‌های مختلف در انواع و اقسام غذاها به‌خصوص از نوع ایتالیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ در ضمن این خمیر با توجه به شکل و فرم آن به زبان ایتالیایی نامگذاری شده است. به‌عنوان مثال خمیر نواری را تالیاتلی (tagliatelle) می‌نامند.

نکته: پس از گذشت نیم‌ساعت از پخت خوراک، یک بار مواد را هم بزنید.

توسط: چی بپزم؟

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.