میگو سوخاری

موارد اولیه

  • ميگو 500گرم
  • تخم مرغ 3عدد
  • آردسوخاري به ميزان لازم
  • بيكينگ پودريك قاشق چايخوري
  • زعفران به مقدار دلخواه و نمك به ميزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا ميگو‌ها را پاك كنيد.
  2. سپس بيكينگ پودر، زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد.
  3. حالا ميگو‌ها را در اين مواد بغلطانيد و در پودر سوخاري فرو كنيد.
  4. ميگو‌ها كه آماده شد روي شعله كم و در روغن زياد آن را سرخ كنيد.
توسط: چی بپزم؟

87 نظر برای میگو سوخاری

  1. میگو سوخاری رو حتما به این روش امتحان کنید فوق العاده ست

    پاسخ
    1. ممنون از راهنمایتون

      پاسخ
    2. عالی

      پاسخ
    3. چرا بکین پودر ما که. نمی خواهیم پف کن بذو ببین بابا بازم پیام می دم

      پاسخ
      1. راس میگی پکین پودر لازم نیس که

        پاسخ
  2. عالی است الآن میتونم بدون فکر کردن غذا بپزم

    پاسخ
  3. عالی….

    پاسخ
  4. تاحالا نپختم ولی فکر کنم زعفران رو روی کاهم بریزی خوشمزه میشه

    پاسخ
  5. عالی بودن.اووووومممم.فرداحتما میگوسوخاری درست میکنم.مرسی.

    پاسخ
  6. mamnon

    پاسخ
  7. واقعا دستتون درد نکنه کار مارا راحت کردید با این سایتتون

    پاسخ
  8. aaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    پاسخ
  9. meygo kheyli chendeshe!

    پاسخ
  10. سلام دست گلت درد نکنه
    فقط من میگو رو هر جوری درست میکنم بو میده چه دو پیازه بوشهری چه قلیه
    بهم بگین چیکارش کنم که بو نده مرسی
    منتظرما فردا میخوام میگو درست کنم

    پاسخ
    1. سلام. چندین راه برای از بین بردن بو میگو وجود دارد:
      1- گی که در پشت میگو قرار دارد که بوی زمخت از آن ناشی می شود. باید آن را از میگو جدا کرد. توسط یک چاقو پشت کمر میگو را برش نازکی دهید و آن رگ را جدا کنید.
      2-مقداری نمک و دو برابر آن نشاسته را با هم مخلوط کنید و با مقداری آب آن را تر کنید. میگوها را داخل آن بغلطانید و بعد هم ان را آبکش کنید.
      3- میتوان کمی هم میگو را در آبلیمو و نمک خواباند.

      پاسخ
  11. سلام خیلی خوب شده وبت دستت درد نکنه زود جوابمو دادی ممنونم

    پاسخ
  12. عالی بود ما که قشنگ سیر شدبم!:ی

    پاسخ
  13. سلام مرسی از غذاهای خوبتون،میگم بعضیها شیر هم به مواد سوخاری اضافه می کنن،شما اطلاعی در این مورد ندارید؟

    پاسخ
  14. نوه من شقائق عاشق میگو لست ، عالیییییییییییییییییی

    پاسخ
  15. خوشمزست:(

    پاسخ
  16. من تازه عقدکردم ومیخوام غذاهای جدیدبپزم ازاونجاییکه عاشق میگوم وشوهرمم خیلی میگودوسداره اینوحتما امتحان میکنم مرسی از سایت عالیتون

    پاسخ
  17. به نظرتون اگه میگو رو با پیاز بجوشونم بهتر نیست ؟

    پاسخ
  18. وای عالی بود من تاحالا نپخته بودم تا اینکه جمعه شب پختم با ترس و لرز اما عالی عالی بود نه بو میداد نه بدمزه بود من خیلی دوست داشتم اما شوهرم میگفت وسطاش سفت ول یخوش طعمه ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
    1. سلام. خوشحالیم که خوشحالتون کردیم. اگر ممکنه از غذاهایی درست میکنید عکس هم بندازید و برای ما بفرستید. همیشه موفق باشید.

      پاسخ
    2. میگو رو قبل از استفاده به مدت 1 دقیقه در آب جوش بگذار تا رنگش سفید بشه این روش از خامی میگو جلوگیری میکنه

      پاسخ
      1. اره خیلی تاثیر داره

        پاسخ
  19. این روش خوبه اما 1 روش دیگه هم هست میتونید آرد سفید , بکینگ پودر ,زعفران و کمی دارچین و ادویه مرغ و ماهی و رو با هم اضافه و با تخم مرغ بزنید … این روش هم میگو رو خیلی خوش طعم میکنه 
    (قبل از مصرف میگو رو به مدت 1 دقیه در آب به درجه جوش رسیده بگذارید تا رنگش سفید بشه این کار خامی میگو را از بین می برد)

    پاسخ
    1. میتوانید به مواد کمی روغن زیتون بزنید و نمک را قبل از اینکه میگو را به مواد آغشته کنید روی میگو بزنید و میگوها را به مدت 1 ساعت در مواد بگذارید داخل یخچال بعد سرخ کنید

      پاسخ
      1. من ایمیل ندارم
        لطفا جوابم رو روی سایتتون بگذارید تا بخونم.
        چرا بکینگ پودر به میگوها میزنید؟
        اگر بکینگ پودر نداشته باشیم و نزنیم چی میشه؟
        اگر بتونید تا قبل از ساعت 7 جوابمو بدین 1دنیا ممنون میشم.
        من از میگو متنفرم ولی میخوام برا شوهرم که از سر کار میاد درست کنم.

        پاسخ
        1. سلام. برای اینکه حالت پفکی پیدا کنه بیکینگ پودر میزنیم. اگر نداشته باشید یا نخواهید از اون استفاده کنید میتونید و یا اگر میخواهید طعمی متفاوت از میگو رو امتحان کنید و شاید خوشتون بیاد میتونید لیستی از غذاهایی که با میگو درست میشن رو از اینجا ببینید

          پاسخ
        2. بکینگ پودر برا تردیشه و اگه نداشته باشی جوش شیرین بزن !

          پاسخ
          1. ما استفاده از جوش شیرین را به هیچ وجه توصیه نمیکنیم.

        3. نجمه جان میگو ک خوبه چراااا بدت میاد ی بار امتحان کن طعمش عالیه من ک عاشقشم ک نگوووووو

          پاسخ
  20. سلام.
    من آرد سوخاری ندارم.
    می شه با آرد گندم درستش کنم؟

    پاسخ
    1. به جای ارد سوخاری میتونید خمیر وسط نون باگت رو خشک کنید پودر کنید و استفاده کنید

      پاسخ
  21. خیلی گرونه

    پاسخ
  22. خیلی عالی بود * راحت و خوشمزه وسریع ***

    پاسخ
  23. درستش کردم بد نبود

    پاسخ
  24. سلام من یه سوال دارم چرا وقتی میگو سوخاری درست میکنم چند دقیقه بعد از سرخ شدن موارد روش نرم میشه و حالت ترد نداره ممنون میشم جواب بدید.

    پاسخ
  25. سلام من تا حالا سوخاری درست نکرده بودم ولی عالی شد آقامونم خیلی دوست داشت

    پاسخ
  26. سلام من درست کردم ولی میگوها خام بودن
    ممنون

    پاسخ
  27. یک نکته مهم را فراموش نکنید:

    بهتر است بیکینگ پودر و جوش شیرین را استفاده نکنید..در نتیجه کار تاثیری ندارد.
    سلامتی از هر چیزی مهمتر است

    پاسخ
    1. حق با شماست.

      پاسخ
  28. ما که میگو نداریم :)

    پاسخ
  29. عالیه بود دستتون درد نکنه

    پاسخ
  30. عالی بود خ دوست داشتم

    پاسخ
  31. خیلی خوب طعم دلچسبی نداشت

    پاسخ
  32. مرسی واقعا ممنونم.

    پاسخ
  33. ممنون زحمت کشیدین

    پاسخ
  34. جمعه درست میکنم
    بعد از 25 سال عمری که از خدا گرفتم تازه میخوام با غذای دریایی آشتی کنم
    ایشالله که خوب باشه، دست گلتون درد نکنه

    پاسخ
    1. سلام. حتما تصویرش رو برای ما ارسال کنید تا به نام خودتون تو سایت منتشرش کنیم.

      پاسخ
  35. سلام ممنونم اففط بگید چه کار کنیم میگو ها سفت ولاستیکی نشه؟؟؟

    پاسخ
    1. Tسلام من امشب مهمان دارم خیلی دوست دارم میگوم وقتی تو روغن جم نشه و حالت پفکی داشته باشه یعنی ترد ترد میشه راهنماییم کنید مرسی

      پاسخ
    2. میگو را اول آبپز کنید

      پاسخ
  36. سلام من امشب مهمان دارم خیلی دوست دارم میگوم وقتی تو روغن جم نشه و حالت پفکی داشته باشه یعنی ترد ترد میشه راهنماییم کنید مرسی

    پاسخ
    1. سلام. با مطالعه نظرات کاربران گرامی که در بالا اومده استفاده کنید.

      پاسخ
  37. میگو سوخاری خوشمزه است

    پاسخ
  38. آیا با این روش بوی آن گرفته میشه؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
  39. بی نظیر بود من تو مایعش یه کم جعفری خرد شده ریختم . با ذرت هم عالی میشه خدا قسمت کنه از مجردی در بیایم ئاسه آقامون درست کنیم

    پاسخ
  40. مرررررررررررررررررررررررررررررررررررسی ازراهنمایی تون حتما میپزم وخبرمیدم خوب شد یانه//

    پاسخ
  41. بعضی سایتا نوشتن 2 ساعت تو یخچال بمونه که طعم بگیره..شما ذکر نکردید . اشکالی نداره ؟

    پاسخ
  42. عااالی بود! یکی از خوشمزه ترین میگوهایی شد که تا حالا خورده بودم. مخصوصا یه دقیقه پختنش توی آب جوش خیلی بهترش کرد، هم خوب پخت و هم کوچیک و سفت نشد.

    پاسخ
  43. خوب بود ولی مثل عکسا نشد

    پاسخ
  44. من اینکارو کردم ولی میگو سفت شد. مثل اینکه هرچی بیشتر بمونه بجای اینکه بپزه سفت تر میشه

    پاسخ
  45. چرا بکین پودر ما که. نمی خواهیم پف کن بذو ببین بابا بازم پیام می دم

    پاسخ
  46. ببخشید یه سوال داشتم
    شنیدم مصرف ماهی با تخم مرغ بده
    توی این دستور تخم مرغ هم داره، میگو با تخم م مرغ
    مشکلی نداره؟؟؟؟؟

    پاسخ
  47. خوشم اومد امیدوارم خوب بشه

    پاسخ
  48. سلام
    یجا گفتید یک دقیقه قبل از مصرف میگو داخل آب جوش بذارید
    و در جای دیگه گفته شده نیم ساعت داخل مواد باشه بعد سرخ کنید
    یعنی اول بذارم تو آب جوش بعد تو مواد که برای سوخاری کردن آماده کردم؟

    پاسخ
  49. من ایمیل ندارم جوابی ب نجمه خانم دادم نفرستادیش لطفا دوباره ج رو بدین بش اگر ممکنه این جوابم بزارید تو سایتتون ممنون میشم.

    پاسخ
  50. عالی بود البته من قبلش دو ساعت توی پیاز وسیر و فلفل دلمه ای و ماست و سس سویا خوابونده بودم بعد برای سرخ کردن از روش شما استفاده کردم هم نرم بود هم بدون بو

    پاسخ
  51. عالی بود البته من قبلش دو ساعت توی پساز وسیر و فلفل دلمه ای و ماست و سس سویا خوابونده بودم بعد برای سرخ کردن از روش شما استفاده کردم هم نرم بود هم بدون بو

    پاسخ
  52. خیلی خوب نشد

    پاسخ
  53. سلام این غذا را درست کردم اما اصلا طعمش را دوست نداشتم با اینکه عاشق میگو هستم اما نتونستم بخورم دوستانی که می خواهند این غذا را درست کنند نظرات و پیشنهادات دوستانی که پیام گذاشتند را حتما انجام دهند بخصوص اینکه قبل از سوخاری کردن میگو ان را باید حتما آبپز کنند تا خام نباشد
    تشکر از زحمات و سایت خوبتون

    پاسخ
  54. سلام‌ معمولا میگو رو بت ارد سوخاری که درست میکنم موادش توی روغن پخش میشه دلیلش چی میتونه باشه ممنون از سایتتون

    پاسخ
  55. سلام ببخشید اگه توی ابلیمو و پیاز بخوابونیم میگومون سفت نمیشه چون ابلیمو باعث سفت شد میگو میشود

    پاسخ
  56. واقعا دستتون درد نکنه .تو خانواده ما زیاد کسی میگو دوست نداشت ولی با این روش همه عاشقش شدن. و به نظر من همه چیزش اندازه و خیلی خوب بود و بسیار خوشمزه شد. موفق باشید در پناه حق…

    پاسخ
  57. ممنون عالیه عالی

    پاسخ
  58. من هنوز درست نکردم ولی فکر کنم خوب بشه

    پاسخ
  59. منم میگو خیلی دوستدارم ولی همون بوش اذیتم میکنه امتحان میکنم ببینم چطور میشه ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  60. امروز مامانم میخواد درست کنه ولی من ازمیگو بدم میاد

    پاسخ
  61. من درست کرذم خوب یود دست ذزذ نکند

    پاسخ
  62. من درست کردم خیلیییییی عالی بود

    پاسخ
  63. سلام . چند نکته مهم درباره میگو :

    1- در زمان تمیز کردن میگو حتما حتما با یک شکاف کوچک چاقو رگ پشت میگو رو کاملا جدا کنید . البته یک رگ کوچک هم زیر میگو هست که من اونم جدا میکنم .
    2- میگو رو قبل از سرخ کردن حداقل نیم ساعت داخل نمک و فلفل و آب پیاز قراردهید البته میتونید به دلخواه از سبزی معطر و یا کمی روغن زیتون هم استفاده کنید
    3- سعی کنید از میگو تازه استفاده کنید .

    در ضمن من به جای تخم مرغ و آرد سوخاری از مایع تخم مرغ . آرد و چند ق ماست و کمی نمک استفاده کردم و عالی شده است .

    پاسخ
  64. چراوقتی داخل روغن میندازیمش موادروش جدامیشه

    پاسخ
  65. سلام ممنون ازراهنماییتون امیدوارم بتونم اونجوری که شماگفتین دربیارم

    پاسخ
  66. سلام به من گفتن میگو را قبل از استفاده درون یک لیوان شیر بجوشان و وقتی دو سه تا قل زد شیر را خالی کن این کار بوی بد آن رامی گیرد و بعد درون تخم مرغ و نمک و فلفل و پودر سوخاری بعلطانیم و بعد درون روغن سرخ کنم به نظر شما خوبه. هنوز امتحان نکردم.

    پاسخ
  67. خوشمزه میشه

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.