مسمای گوجه بادمجان

موارد اولیه

  • سینه مرغ یک عدد
  • بادمجان حلقه شده سه عدد
  • گوجه‌فرنگی چهار عدد
  • پیاز درشت یک عدد
  • سیر دو حبه
  • آلو بخارا 20 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

دستور پخت

  1. مرغ را با پیاز تفت می‌دهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه می‌ریزیم، یک پیمانه آب اضافه کرده می‌گذاریم بپزد.
  2. بادمجان‌ها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را می‌گیریم.
  3. کف قابلمه یک ردیف بادمجان می‌چینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن می‌گذاریم گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ می‌ریزیم. به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شود.
  4. در آخر آب مرغ را ریخته و می‌گذاریم 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
توسط: چی بپزم؟

14 نظر برای مسمای گوجه بادمجان

  1. kheily mamnoon.lotfan kak va shirini ham amozesh bedin.

    پاسخ
    1. سلام. اولویت ما ارائه دستور و آموزش غذاهایی است که با مواد داخل منزل می‌توان تهیه کرد. حتما پیشنهاد شما مدنظر خواهد بود و در آینده چنین کاری خواهیم کرد. با تشکر

      پاسخ
  2. hatman khoshmazas

    پاسخ
  3. خوب بود ممنون

    پاسخ
    1. امیدواریم جواب سوال “چی بپزم” خودتون رو گرفته باشید.
      یادتون نره که چی بپزم دات آی آر رو به دوستانتون هم معرفی کنید …
      موفق باشید

      پاسخ
  4. عالییییییییییییییییییییییییییییییییه بهتر از این نمیشه

    پاسخ
  5. خوب بود ممنونم

    پاسخ
  6. ممنون .راه گشابود.

    پاسخ
  7. ممنون. دیگه هیچوقت از هیچ کس نمی پرسم چییییییی بپززززم؟

    پاسخ
  8. سلام
    خورشت جوجه بادمجان در لیست ندارید؟ مخصوصا با غوره خیلی خوش مزه میشه

    پاسخ
  9. سلام
    خورشت جوجه بادمجان با غوره درلیست تدارید؟

    پاسخ
  10. من کلا بادمجون دوست دارم……………روال کار شما آشپزی آسان با مواد در دسترسه و این نکته مثبت سایت شماست….پس ازش دور نشید لطفا……..با سپاس

    پاسخ
  11. سلام. واقعاً ممنونم از کسانی که این سایت رو ایجاد کردن. دمتون گرم. مشکل هر روز ما رو (چی درست کنم؟) حل کردین. یه دنیا ممنون. من این غذا رو درست کردم الان و امیدوارم همسر سخت گیرم دوست داشته باشه.واقعاً از غذاهای تکراری خسته شدم.بازم ممنون. خسته نباشید :-)

    پاسخ
  12. سلام دوست عزیز که این سایت را طراحی کردی.
    می دونم که غذاهای خوشمزه ای هستند و مفید اما می خواستم با توجه به وضعیت بد عادات غذایی در جامعه ما و عادت بد سرخ مواد غذایی در روغن شما به عنوان یک آشپز و یک فردی که دغدغه غذایی افراد را دارد کم کم شروع به ارائا دستورهای غذایی بدون سرخ کردن و تفت دادن موادشون بکنید. می دونم غالبه جواب میدن غذا خوشمزه نمی شه اما یک اصل مهم آشپزی که من از شبکه سلامت شنیدم این هست که هیچ وقت سلامت غذا را فدای خوشمزگیش نکنید.
    خیلی خیلی ممنونم

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.