لپه پلو

موارد اولیه

  • برنج شش پيمانه
  • لپه يك و نيم پيمانه
  • گوشت گوسفندي 750 گرم
  • پياز يك عدد
  • روغن مايع سه قاشق غذاخوري
  • كره 50 گرم
  • زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

دستور پخت

  1. گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت مي‌‌دهيم.
  2. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را مي‌‌پزيم.
  3. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه مي‌‌كنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگيرد.
  4. برنج را آبكش مي‌‌كنيم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمك مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج آبكشي مي‌‌ريزيم و دم مي‌كنيم. وقتي برنج به بخار افتاد كره آب‌شده را نيز روي آن اضافه مي‌‌كنيم.اگر كره يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، كره و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه مي‌‌رود.
  5. براي ته ديگ مي‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق كره و يك قاشق زعفران آب‌شده را با مقداري برنج مخلوط كرده ته قابلمه ريخته و صاف مي‌‌كنيم.


توسط: چی بپزم؟

31 نظر برای لپه پلو

  1. خیلی خوب بود

    پاسخ
  2. دوباره می گم خیلی خوش مزه بود

    پاسخ
  3. اینو دوستم میاد ………….

    پاسخ
  4. hello

    پاسخ
  5. سلام
    من امشب می خوام این غذا رو بپزم
    نتجه رو گزارش می دم!

    پاسخ
    1. فکر خیلی خوبیه ! منتظر نتیجه هستیم :)

      پاسخ
  6. سلام
    دیشب غذا رو پختم
    خیلی خوب از آب دراومد!
    هم من و هم همسرم پسندیدیم
    مرسی

    پاسخ
  7. سلام
    ممنون خوب بود
    فکر میکنم اکثر دوستانم که به سایت تون میاند یا دخترایی هستند که تازه ازدواج کردند یا پسرایی که مادراشون رفتند جایی وتنها شون گذاشتند
    به هر حال همتون موفق باشید

    پاسخ
    1. سلام. طبیعتا ممکنه فراوانی این افراد نسبت به بقیه بیشتر باشه ولی در کل تلاشمون اینه که کار همه رو راه بندازیم. من خانم 55 ساله ای رو هم می‌شناسم که از سایت ما استفاده میکنه. چون خیلی وقت ها خانم‌ها به این سوال اساسی بر میخورند که چی بپزم؟ و ممکنه خیلی از پاسخ‌ها متناسب با مواد غذایی داخل منزلشان نباشه. ما در صدد رفع این مشکل هستیم . امیدواریم پیشنهادهای ما کاربردی و به درد بخور باشه.
      به ما سر بزنید.

      پاسخ
      1. من 55 ساله نیستم ولی یه خانمم و بیست سالی هس خانه داری می کنم اما واقعا از سایتتون استفاده می کنم ممنوم

        پاسخ
  8. سلام ما تا الان لپه پلو رو با گوشت مرغ درست می کردیم خیلی خوشمزه بود حتما امتحان کنید

    پاسخ
  9. خیلی عالی بود مرسی

    پاسخ
  10. مامانم به مدت یک هفته خونه نیست … و کارا افتاده گردن من ! میخوام هر هفت روز رو با دستور های سایت شما غذا درست کنم ! ممنون بابت سایت عالی و کاربردیتون

    پاسخ
  11. ولی خیلی کلی گویی شده … مثلا زمان پخت تقریبی لپه یا زمان تفت دادن گوشت گفته نشده ! یا مثلا میزان آبی که باید اضافه بشه به مواد تو مواد اولیه و تو توضیحات نیست … برای منی که الفبای آشپزی رو بلد نیستم نامفهوم ِ !

    پاسخ
    1. امین جان سلام
      هیچوقت نمیشه دقیق زمان پخت گوشت رو گفت،چون بعزی وقت ها بعضی گوشت ها دیرپزن و انقدر باید بمونن تا کاملا پخته بشن.
      برای اینکه متوجه بشی که گوشتت پخته شده یا نه باید یک تیکه گوشت رو از داخل قابلمه در بیاری و به داخلش چنگال فرو ببری،اگر چنگال راحت داخل گوشت فرو رفت یعنی گوشت پخته شده و آمادس.
      راستی هیچوقت موقع تا زمانی که گوشتت نپخته به اون نمک اضاف نکن چون نمک باعث میشه گوشتت دیرتر بپزه.

      پاسخ
  12. سلام گیج بودم بامواد کمی که دارم امشب چی بپزم شانسی توی googleنوشتم چی بپزم و جواب گرفتم ممنون

    پاسخ
    1. سلام. خواهش میکنم. ما هم خوشحالیم که خوشحالتون کردیم.

      پاسخ
  13. من پختم اصلا خوشمزه نبود

    پاسخ
    1. به نظر شما باید چیکار کنیم تا خوشمزه بشه؟

      پاسخ
  14. این غذامگه همون قیمه پلودرهم نیست!

    پاسخ
    1. سلام. بله میتونیم این نام رو هم بر این غذا بذاریم.

      پاسخ
  15. سلام
    خدا قوت
    این میزان مواد غذایی برای چند نفره؟

    پاسخ
  16. ظاهرش خوشمزه است میپذم خپرتون میکنم

    پاسخ
  17. سلام دوباره
    این غذا رو هم پختم.خیلی خوشمزه بود.مرسی مرسی

    پاسخ
    1. سلام. خب عکسش رو هم برامون بفرستید. نوش جان

      پاسخ
  18. سلام من امروز می خوام درست کنم بنظر خوشمزه می یاد

    پاسخ
  19. سلام اکثر غذاها گوشتی هستند ای کاش غذاهای بدون گوشت هم اموزش بدین مصرف زیاد گوشت ضرر داره

    پاسخ
  20. سلام من عضو جدید هستم ممنون اززحمت هایی که میکشید غذاهای بدون برنج و راحت هم اموزش بدین

    پاسخ
  21. هادی خوب بلده بپزش

    پاسخ
  22. میشه از چرخ کرده به جای گوشت استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
  23. من مهمون داشتم پختم خمیر و شفته شد شانس آو ردم تنها غذام نبود!!

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.