لقمه گوشتی

موارد اولیه

  • تخم‌مرغ دو عدد
  • نان باگت دو عدد
  • پياز داغ يك قاشق سوپخوري
  • رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري
  • جعفري خرد شده 4/1 پيمانه
  • گوشت چرخ‌كرده 150 گرم
  • پنيرپيتزا در صورت تمايل 100 گرم

دستور پخت

  1. ابتدا گوشت چرخ كرده را همراه با پيازداغ، نمك، فلفل و رب‌گوجه‌فرنگي مانند مايه ماكاروني آماده كرده، مي‌‌گذاريم كمي سرد شود، سپس جعفري خرد شده را همراه با پنيرپيتزا و تخم‌مرغ‌ها به آن اضافه كرده و مخلوط مي‌‌كنيم تا مايه يك‌دستي به دست بيايد، باگت را به صورت حلقه‌حلقه بريده (اگر بيات باشد بهتر است)
  2. سعي مي‌‌كنيم بدون اين كه نان پاره شود خمير داخل آن را دربياوريم (مانند شكل استوانه‌اي خالي بشود) آن‌گاه، درون تابه مقداري روغن ريخته، حرارت را ملايم كرده، نان‌ها را در تابه چيده و داخل‌ آنها را با مايه گوشتي پر مي‌‌كنيم، وقتي يك طرف لقمه سرخ شد طرف ديگر آن را هم سرخ كرده نهايتا در ظرف موردنظر چيده، سرو مي‌‌كنيم.

نکته:توجه داشته باشید فقط دو سر لقمه‌ها را سرخ می‌‌کنیم.

منبع:groohashpazi.blogfa.com

توسط: چی بپزم؟

9 نظر برای لقمه گوشتی

  1. سلام

    تخم مرغ ها رو خام اضافه می کنیم؟ (توی عکس به نظر می آد آبپز و خورد شده باشند)

    عکسی که گذاشته شده، با همین مقدار مواد اولیه است؟ یعنی 150 گرم گوشت، 2 تا نان باگت (طبیعتاً بدون سر و ته) را پر می کند؟

    پاسخ
    1. سلام. بله تخم مرغ ها باید خام باشند.
      تصویر تزئینی است ولی حدودا دو عدد باگت پر می‌شود.

      پاسخ
  2. سلام میشه به جای نون باگت نون ساندویچی باشه

    پاسخ
  3. به نظر غذای مقوی میاد
    لطفا میشه غذای کودک تون رو بیشتر کنید …

    راستی غذا برای ماه رمضون هم در نظر دارید ….

    پاسخ
  4. به نظر من بدون تخم مرغ بهتره،اگه ازسیب زمینى پخته ونگینى شده وسیر رنده شده استفاده کنید عالیتر میشه! امتحان کنید

    پاسخ
  5. ب نظرم خیلی عالی میشه
    تو فر یا توسترهم میشه گذاشت؟

    پاسخ
    1. نه باید سرخ شه اینجوری خوشمزه تره! میتونى تو توستر سرخس کنى

      پاسخ
  6. سلام میشه لطفا بگین منظور از دو سر رو سرخ کنیم چه جوری یعنی؟به حالت خوابیده یا ایستاده؟

    پاسخ
  7. توی فر هم میشه پخت

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.