قورمه مرغ هندی

موارد اولیه

  • ماست3 تا 4 قاشق غذاخوري
  • رب گوجه فرنگي1 قاشق غذاخوري
  • پودر فلفل قرمز1 قاشق چايخوري
  • پودر زيره سبز1 قاشق چايخوري
  • پودر تخم گشنيز1 قاشق چايخوري
  • نمک1 قاشق چايخوري
  • آبليمو ترش1 قاشق غذاخوري
  • گشنيز تازه خرد شده1 قاشق غذاخوري
  • روغن مايع1 قاشق غذاخوري
  • مرغ500 گرم
  • شير نارگيل 250 ميلي ليتر
  • رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
  • ماست 2 قاشق غذاخوري
  • پودر تخم گشنيز 1 قاشق چاي‌خوري
  • پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه
  • سير (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري
  • زنجبيل (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري (در صورت استفاده از زنجبيل خشک نصف قاشق چاي‌خوري)
  • آب يک ليوان سرخالي
  • روغن 3 قاشق غذاخوري
  • هل سبز 3 عدد (له شده)
  • خامه 100 گرم
  • گشنيز تازه (خرد شده) 1 قاشق غذاخوري
  • گوجه فرنگي (براي تزيين) 1 عدد خلال شده
  • بادام ورقه شده 50 گرم

دستور پخت

  1. ابتدا مرغ را مزه‎دار کرده سپس کبابي و يا گريل مي‎کنيم، بعد در سس ريخته و با گوجه‎فرنگي تازه تزيين مي‎کنيم اين خوراک خوشمزه با نان هندي خوشمزه‎تر خواهد شد.
  2. براي تهيه شير نارگيل:
  3. پودر نارگيل را با آب در مخلوط‎کن ريخته و يک تا دو دقيقه هم مي‎زنيم. سپس از صافي ريز يا پارچه مل‌مل رد مي‎کنيم؛ شير نارگيل آماده است.
  4. ماست، رب، فلفل، زيره، پودر تخم گشنيز، نمک، آبليمو، گشنيز و روغن را در کاسه‎اي مخلوط کرده، مرغها را به آن اضافه مي‎کنيم و مي‎‎گذاريم 2 ساعت بماند تا مزه‌دار شود.
  5. در اين فرصت سس را حاضرمي‎کنيم. ابتدا شير نارگيل، رب گوجه فرنگي، ماست، پودر تخم گشنيز، فلفل، نمک، زنجبيل، سير و آب را مخلوط مي‎کنيم، روغن را در قابلمهاي ريخته و هل‎ها را 30 ثانيه تفت مي‎دهيم سپس مواد مخلوط شده را اضافه كرده و با قاشق مرتب هم مي‎زنيم. بعد خامه، گشنيز و بادام ورقه شده را هم اضافه مي‎کنيم و کنار مي‎گذاريم.
  6. مرغ‎ها را يا در فر (دماي 190 درجه‌ي سانتي‌گراد، در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقيقه) بريان مي‎کنيم يا کبابي مي‎کنيم.
  7. سپس مرغ‌ها را با سس مخلوط كرده و با گوجه فرنگي تزيين مي‎کنيم.

منبع:www.ashpazonline.com

 

توسط: چی بپزم؟

یک نظر برای قورمه مرغ هندی

  1. من پختم.خودم وشوهرم خیلی پسندیدیم ولی بچه ها فقط گفتن خوب بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.