عدس مجارستانی

موارد اولیه

  • روغن زیتون:‌ 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ: 2 عدد، خرد شود.
  • سیر خرد شده: یک قاشق چای‌خوری
  • هویج: 3 عدد،‌ رنده شود.
  • ساقه کرفس: ‌2 عدد، خرد شود
  • بادنجان رنده شده: سه و نیم پیمانه
  • عدس خورده: یک و نیم پیمانه
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل: ‌نصف قاشق چای‌خوری
  • سرکه سیب: سه چهارم پیمانه
  • برگ ریحان: 2 عدد
  • آب سوپ: 7 پیمانه
  • پارسیله یا گشنیز خرد شده: کمی
  • پودر پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
  • پنیر رنده شده:‌ نصف پیمانه

دستور پخت

  1. در یک ظرف مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را تاحدی که تغییر رنگ دهند سرخ کرده، سپس سیر، پاپریکا، کرفس و هویج را به ظرف اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.
  2. بادنجان رومی، ‌آب مرغ، عدس؛ برگ ریحان، نمک و فلفل را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  3. سرکه سیب را به مخلوط اضافه کرده و شعله را از کم به متوسط تغییر داده تا زمانی که جوش آید، سپس روی حرارت کم مخلوط را به مدت یک ساعت یا تا زمانی‌ که عدس‌های آن نرم شوند بپزید.
  4. سوپ را در ظرف‌های مورد نظر ریخته و روی آن‌ها، بادنجان رومی خرد شده و پنیر پارمسان بریزید.
توسط: چی بپزم؟

19 نظر برای عدس مجارستانی

  1. سلام با احترام…من این غذاهای الکیو اصلا دوست ندارم…آشپز فقط مامانم غذا هم فقط سبزی پلــــــــــــــو با ماهییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

    پاسخ
    1. دست پخت مامان که یه چیز دیگس ! موافقم ! ولی خب پیشنهاد این غذا هم بد نیست !
      موفق باشید

      پاسخ
    2. میدونم این نظر مال دو سال پیشه امّا چه نظر قدر کوتاه فکرانه ای. این غذا که الکی نیست. تنبلی رو کنار بذار آشپزی کن و غذا رو “غذای واقعی” کن تا دیگه الکی نباشه.

      پاسخ
  2. خوشمزه بود من امتحانش کردم مرسی

    پاسخ
    1. موافقم
      غذای خوب و مناسبیه
      موفق باشید

      پاسخ
  3. من زدم سیب زمینی دارم میگه سوپ مجارستانی آخه چه ربطی داره

    پاسخ
    1. سلام از دیدگاه‌تون ممنونم. در حال تکمیل دستورهای آشپزی هستیم و در آینده‌ای نزدیک چند هزار دستور غذایی به سایت اضافه خواهد شد. با توجه به اینکه در حال حاضر بانک غذاها دارای فراوانی پایینی است ممکن است برخی از غذاهای پیشنهادی شامل مواد انتخابی شما نباشند. این مشکل با افزایش غذاها رفع خواهد شد

      پاسخ
  4. خیلی خیلی غذااهاتون کمه لطفا زیادش کنید که به یه پاتوق تبدیل بشهممنون

    پاسخ
    1. ممنونم

      پاسخ
  5. شما بگیــــــــــــــــــــــــــن چی بلدین !!! ما اونا را تو آشپزخونه حاضر کنیم…:-)

    پاسخ
  6. عالی بود حرف نداشت

    پاسخ
  7. به نظرم هر غذایی که عدس داشته باشه از ارزش غذایی بالایی برخورداره. مثلا همین عدسی خودمون که سوپ عدس مجارستانی یه نوع متنوع تر از اونه. آخه عدس سرشار از پروتیینه و جایگذین مناسبی برای گوشت قرمزه.

    پاسخ
  8. با سلام و خسته نباشید.کمال تشکر را دارم از اینکه به همچین سایت یونیک و جدیدی رو راه اندازی کردین ولی یه پیشنهاد دارم من عاشق تزئینات غذایی هستم اگه میشه درباره ی تزئین غذاها و دسرها نیز مطلب بذارین آخه هیچ جای ایران نه مجله هست که به تزئین غذا بپردازه ونه سایتی حداقل شما یه همچین کاری رو بکنین البته به طور ثابت .مطمئنا خیلی استقبال می شه . مرسی

    پاسخ
  9. پیش غذا فقط سوپ مجارستانی ؟ توقع داشتم ده بیستا داشته باشید!!!

    پاسخ
    1. توقع شما به جاست. در حال تکمیل هستیم. فرایند درج غذاها بخاطر حالت خاصشون یکم زمانبره ولی به سرعت در حال کار هستیم. چی بپزم رو مرتب چک کنید
      موفق باشید

      پاسخ
  10. emtehan nakardam hanoz omid varam khosh maze bashe ke shoharam nazane to saram

    پاسخ
    1. حتما تماحان کنبد ضرر نمی‌کنید. سعی کنید ذائقه همسرتان را به دست بیارید و با توجه به ذائقه ایشونٰ ادیوه های مرتبط به غذا بزنید. مطمئنا با این کار هیچ غذایی رو رد نمی‌کنند.
      به ما سر بزنید.

      پاسخ
  11. پزشکهای طب سنتی میگن:مصرف زیاد عدس باعث افسردگی میشه مخصوصا در افرادی که مثل من زمینه این بیماری رو دارن.در ضمن عدس قرمز آهن بیشتری نسبت به عدس معمولی داره.

    پاسخ
  12. خیلی خوشمزه بود ترکیب مواده اش جالبه

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.