شیر پلو

موارد اولیه

  • برنج 4 پیمانه
  • روغن و کره : به میزان لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • شیر : تقریبا یک لیتر

دستور پخت

  1. برنج را خیس می کنیم ( برای اینکه برنج طعم بهتری داشته باشد بهتر است بعد شستن با شیر خیس دهیم ) در قابلمه روغن را ریخته داغ که شد کره را اضافه می کنیم و برنج را بدون آب یا شیر درون قابلمه ریخته و با روغن تف می دهیم ( سه یا چهار دقیقه کافی است )
  2. سپس شیر را به آن اضافه می کنیم بسته به نوع برنج ممکن است مقدار شیر کم یا زیاد شود میزان شیر تقریبا مانند میزان آب در برنج به شکل کته است نمک را نیز اضافه می کنیم، و چند جوش که خورد و مقدار شیر کمتر شد برنج را دم می گذاریم .

منبع:www.ashpazonline.com

توسط: چی بپزم؟

12 نظر برای شیر پلو

  1. خب شیر برنج درست کن خیلی هم خوش مزست مثل سوپه

    پاسخ
  2. ممنون خیلی هم خوبه. برا بچه هایی که دوست دارن فقط پلو بدون خورش بخورن٠

    پاسخ
  3. ببخشید این غذا رو با چی میشه خورد ؟

    پاسخ
    1. با کباب میخورن فوق العاده خوشمزه است به زبان بختیاری به آن ته شیری میگویند

      پاسخ
  4. به دوست هفتگلی داشتم که این غذا رو با هرچی کبابی می خوردن چلو مرغ یا چاو کباب و….

    پاسخ
  5. یه دوست هفتگلی دارم که همیشه این برنج با غذاهای کبابی (جوجه و چلوکباب)میل می کنن خیلی هم معروفه البته من به شیرش چند حبه هل و دارچین اضافه می کنم خیلی خوشبو و خوش طعم می شه

    پاسخ
  6. میشه دستورای بیشتری برای کودکان کم اشتها بزارید ممنون

    پاسخ
  7. به این غذا در زبان بختیاری ته شیری میگن

    پاسخ
  8. خوب شد دخترم دوست داشت ممنون

    پاسخ
  9. عالیییییییییییی بود ممنونم تو رو خدا غذاهای اینطوری واسه بچه های کم اشتها بزارین بیشتر

    پاسخ
  10. باسلام وتشکرازسایتتون،ما این غذا رو درست میکنیم و بهش کته شیر میکیم و بعد از دم کردن برنج کنارش کشمش شسته شده میکذاریم که باهم ببزن در زمن برنج خیس شده راباشیرروى حرارت میکذاریم و بعد از تبخیرشدن آب غذابه آن کره یا روغن اضافه میکنیم،به قول قدیمیاهرخاله اى 1 جور آش میبزه:-)
    ایام به کام.

    پاسخ
  11. این غذا فوق العاده خوشمزست حتما هم باید باکباب خورد حالا فرقی نمیکنه جوجه کباب باشه یاکباب کنجه.اسم این غذا هم ته شیری ست که رامهرمزی ها درست میکنن.

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.