شیشه ناز

موارد اولیه

  • گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان 300 گرم
  • روغن به ميزان لازم
  • پياز داغ 1 قاشق سوپ خوري
  • زردچوبه 1 قاشق سوپ خوري
  • گردو 250 گرم
  • کنجد 200 گرم
  • دان انار(انار دون) 50 گرم
  • نمک و فلفل به ميزان لازم
  • آب انار ترش 1 پيمانه
  • شکر در صورت دلخواه 2 قاشق سوپ خوري
  • تخم مرغ 2 عدد

دستور پخت

  1. گوشت را به صورت قيمه خرد کرده و با کمي روغن سرخ کنيد و با پياز و زردچوبه بپزيد. گردو، کنجد و دان انار را آسيا کرده و به گوشت نيم پز اضافه کنيد. نمک و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه بعد از کشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنيد. اين خورش با کته سرو مي شود.

نکته:
1- آب انار ترش و شکر را تک تک و یا با هم می توان به دلخواه اضافه یا کم و یا اصلاً حذف کرد .
2- به جای آب انار می توان از 1 قاشق سوپ خوری رب انار استفاده کرد.
3- این غذا را بدون گوشت نیز می توانید تهیه کنید.
4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا های بدون گوشت و کامل می باشد.
5- در این غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ریزه نیز می توان استفاده کرد.

توسط: چی بپزم؟

یک نظر برای شیشه ناز

  1. چرا زمان پخت نداره؟!
    گشنگی مردم هنوز جا نیفتاده….

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.