شنیسل مرغ

موارد اولیه

  • 1 عدد سینه مرغ، درشت
  • 100 گرم (یک پیمانه) آرد ساده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • یک عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه آرد سوخاری، یا خرده نان خشک شده
  • 300 میلی لیتر روغن

دستور پخت

  1. سینه مرغ را روی تخته آشپزی قرار داده و با استفاده از چاقوئی تیز، بُرش های افقی بزنید و آن را به 2 یا 3 تکه (بستگی به ضخامت مرغ دارد) باریک و یک اندازه تقسیم کنید. بُرش ها را با بیفتک کوب، کوبیده و پهن و مسطح نمایید.
  2. 3 کاسه بزرگ و پهن فراهم کنید. در اولین کاسه آرد، نمک و فلفل بریزید. در دومین کاسه تخم مرغ ها را با آب هم بزنید. خرده های نان (آرد سوخاری) را در سومین کاسه بریزید.
  3. با دست هرکدام از تکه های مرغ را با آرد پوشانده و مقدار اضافی آن را بتکانید. سپس در تخم مرغ زده شده غوطه ور کرده و به تکه های نان آغشته کنید.
  4. روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و هر بار یک تا 2 تکه شنیسل را در آن سرخ کنید تا سرتاسر آن برنگ طلائی تیره درآید. پس از سرخ شدن، آنها را بصورت ایستاده روی ظرفی پُر از دستمال کاغذی قرار دهید تا خشک شوند.
  5. غذا آماده سرو است.
توسط: چی بپزم؟

70 نظر برای شنیسل مرغ

  1. عالیه من خیلیشنسیل دوست دارم.

    پاسخ
    1. امیدوارم بتونی درست بنویسیش

      پاسخ
      1. خخخخخخخخخخخخخخخخ

        پاسخ
  2. عالیه

    پاسخ
  3. من خیلی دوست دارم این غذا رو .

    پاسخ
    1. غذای فوق العاده محبوبیه

      پاسخ
      1. پس چی؟ فکر کردی بد مزه است

        پاسخ
  4. من خیلی دوست دارم این غذا رو .
    غذای فوق العاده محبوبیه
    عالیه

    پاسخ
  5. سلام خوب و راحت بود

    پاسخ
  6. معلومه که خیلی خوشمزه هست دستت درد نکنه

    پاسخ
  7. من که عاشق شنیسل مرغ هستم .
    خسته نباشید .

    پاسخ
  8. رنگ و روش که عالیه امشب میپزم ممنون از سایت عالیتون

    پاسخ
  9. قبلا درست کردم عالی بود

    پاسخ
  10. خوبه

    پاسخ
  11. اصلا شما سایتتون عالیه

    پاسخ
  12. عالیه ممنون ؛ واقعا از پخت سنتی و تکراریه مرغ خشته شده بودم ؛ ضمنا سایتتون عالیه

    پاسخ
  13. ببخشید مقدار آبی که باهاش تخم مرغو میزنیم چقدر باید باشه؟

    پاسخ
  14. ببخشید…نمک و فلفل حدودا چقدر باید بریزم؟؟

    پاسخ
    1. یکی الی دوملاغه

      پاسخ
  15. سلام خسته نباشید غذای خوبیه بچه هام خیلی دوست دارن ممنون.

    پاسخ
  16. من همیشه این غذا رو درست میکنم؛خیلی خوشمزس

    پاسخ
  17. یعنی چی تخم مرغ هارا با آب هم بزنید؟

    پاسخ
    1. یعنی با کمی آب مخلوط کن

      پاسخ
      1. آفرین

        پاسخ
  18. واقعا چه سایت خوبی

    پاسخ
  19. از وقتی با سایتتون آشنا شدم علاقم به آشپزی بیشتر شده ازتون ممنونم

    پاسخ
  20. ممنون خیلی عالی بود…امشب درست می کنم

    پاسخ
  21. شنسیل هم شنسیلای مامانم و بس

    پاسخ
  22. عالیه ممنون ؛ واقعا از پخت سنتی و تکراریه مرغ خشته شده بودم

    پاسخ
  23. عالیه ممنون ؛ واقعا از پخت سنتی و تکراریه مرغ خشته شده بودم

    پاسخ
  24. اینو با چه سسی میشه خورد

    پاسخ
  25. خیلی دستور خوبی بود واقعا ممنون

    پاسخ
  26. سلام. سایت خوبی دارید. این غذا رو درست کردم و به جای فلفل از گرد لیمو و فلفل استفاده کردم. ب غذا های گوشتی – کبابی طعم خوبی میده. ب نظر خودم عالی شده. منتظرم همسرم بخورن تا نظرشون رو بدونم. ممنونم از ایده غذای خوبتون.

    پاسخ
  27. سلام خوب بود

    پاسخ
  28. خوبه عالیه…………….

    پاسخ
  29. من امشب شام شنیسل گذاشتم.
    دلتون بسوزه!!!!!!!!!!!!

    پاسخ
  30. سلام نمیدونم درست کنم خوشمزه میشه؟؟؟؟؟

    پاسخ
  31. با برنج میشه خورد؟؟موندم نهار چی درس کنم؟؟

    پاسخ
    1. معمولا با نان خورده میشه ولی این ماییم که تصمیم میگیریم چی رو چی جوری بخوریم و چگونه لذت ببریم !

      پاسخ
    2. بله خوشش مزه هم میشه

      پاسخ
  32. دستور پختتون کامل نبود
    لطفا صحیح تر رو بذارید مردم استفاده کنند

    پاسخ
  33. اگه تو اولین مرحله توی یک ظرف آبلیمو بریزیم و مقداری نمک برای مزه دار کردن مرغها رو یه تایم کوتاهی توش قرار بدیم خوش مزه تر میشه و ضمنا من هم پودر سوخاری و هم آرد کیک می زنم خیلی خوب می شه .

    پاسخ
  34. شوهر عزیزم برام پخته همین الان دارم میخورم جاتون خالی
    به به

    پاسخ
  35. خوشمزس . باید بانان خورده بشه.کاش میشدبابرنج خوردش

    پاسخ
  36. بنظرم اصلا لازم نیست تخم مرغها رو با آب بهم بزنیم!!!

    پاسخ
  37. خوشمزست

    فقط نمکش کمه

    پاسخ
  38. خیلی خوشمزه بود مرسی

    پاسخ
  39. مرسی از سایت خوبتون

    پاسخ
  40. خوشمزه بنظرمیاد

    پاسخ
  41. خوبه عا لی

    پاسخ
  42. خیلی عالی بود ممنون

    پاسخ
  43. الان اکثرسایتها غذاها روبا عکس آموزش میدن چرا شما عکس نمیزارین؟

    پاسخ
  44. خیلی ممنون از راهنماییتون.من که میرم برشام درست کنم.امیدوارم خوب از آّب در بیاد.مر30

    پاسخ
  45. درستش میکنم

    پاسخ
  46. سلام من این غذا همیشه درست میکنم اول گوشت میزارم داخل یه ظرف که توش ابلیمو وپیاز داره تابو بد مرغ بره مثل جوجه کباب.بعد ارد سوخاری فلفلی(البته ادویه گرم بهش اضافه میکنم) درست میکنم هرچی ارد سوخاری طبع گرم داشته باشه بهتر چون مرغ سرد واسه کسایی میگم که طبع سرد دارن.فقط مواظب باشین زیادتیز نشه..

    پاسخ
  47. زعفرون و پودر سیر هم تو موادشبزنید حالشو ببرید

    پاسخ
  48. سلام.
    نیازی نیست مرغ رو بپزیم ؟؟چون من برای مرغ سوخاری درسته اول مرغ رو می پزم.
    آخه بعد مواد زدن که فقط روش سرخ میشه و داخلش فکر نکنم خیلی بپزه؟
    این لایه هاش نازکه، باید پخت؟

    پاسخ
    1. نه نیازی نیست/
      با حرارت ملایم سرخش کن مغز پخت میشه
      من ابتدا تکه های مرغ را داخل ماست و سیر رنده شده و نمک قرار میدم تا مزه دار بشه بعد سوخاری کرده و سرخش میکنم
      اینطوری هم مزه اش بهترمیشه هم ترد تر میشه

      پاسخ
  49. شینسل مرغ درست کردم خیلی خوشمزه شد . ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  50. بسیار عالی است

    پاسخ
  51. خوشمزه است

    پاسخ
  52. من همیشه درست میکردم.ولی نمیدونستم اسمش شنسیله.خخخخخخ

    پاسخ
  53. من ابتدا تکه های مرغ را داخل ماست و سیر رنده شده و نمک قرار میدم تا مزه دار بشه بعد سوخاری کرده و سرخش میکنم
    اینطوری هم مزه اش بهترمیشه هم ترد تر میشه

    پاسخ
  54. من درست کردم عالی شد
    سماق و فلفل سیاه و یه کم هم زردچوبه به پودر سوخاری اضافه کردم بعد سرخش کردم
    طعمش خیلی خوب شد

    پاسخ
  55. سلام من یه سوال دارم فرق شنیسل مرغ با فیله مرغ چیه؟ اصلا تفاوتی داره یا هردوتاش یکیه
    ممنون از سایتتون

    پاسخ
  56. سلام سایتتون واقعا عالیه

    پاسخ
  57. من زعفران هم استفاده میکنم براش

    پاسخ
  58. میشه با ران مرغ درستش کرد ؟؟؟؟!!
    آخه ما سینه ی مرغ فعلا خونه نداریم?
    خیلی هم دوست دارم درستش کنم?

    پاسخ
  59. خوب بود

    پاسخ
  60. من درست کردم خیلی خوب شد فقط به آردش پاپریکا و پودر سیر اضافه کردم هیلی خوشمزه تر میشه

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.